2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@janine6623 ja uz mam jedno dieta a mala som v decembri MA, no a teraz idem na ten zlcnik...hovoria, ze to nie je take zle, ale predsa je to operacia.....bolesti sa nebojim, len neviem co bude potom...ako si zvladla jedenie a podobne..drzi sa dieta a potom postupne mozes jest, nie? a bola si tehotna bez zlcnika?
Ja som žial ešte tehotná so žlčníkom ani bez nebola. my sa snažíme, tak dúfam, že aj na nás sa usmeje šťastie. Ja som musela ešte asi týžden jesť skôr tekutú stravu - polievky, jogurty a tak. Postupne hrianky, zemiaky, mrkvu. Ja som bola operovaná v zime, tak mi kázali byť skôr vnútri tie prvé 2 týždne aby som neprechladla a nemala som cvičiť. Mne sa trávenie nenapravilo. Musela som brať espumisan na trávenie. Ale potom som sa naučila čo mi vadí a toho som sa stránila alebo jedla opatrne. Ale v celku som už v poriadku teraz.
@pancuska hej som v IT...ale tu je az zivotny styl iny tak preto...zena neskor konci skolu musi ist hned pracovat inak by ju s dietatom nezamestnali...maju to tu zeny dost tazke a ja ako slovenka si vies predstavit...
@elebe no ja neviem.ke dnebudem tehu tak mesiac nebudem merat a skusime len tak ci sa zadari bez testov a teploty a ked nie tak skusim tu teplotku 😅
@adele15 to mmt neprajem nikomu ani tomu najhorsiemu cloveku!!! este mna nechali aj 16dni cakat a tak krv som mala uz aj vdutine brusnej a malej panve!! ale nebudem nikoho strasit tak mi to prepacte 😉 veru sem tam za mesiac ked budete mat na seba chut tak sup sup a ziadny pozor aj tak si myslim ze na prvy sup to nepojde....moja svagryna rodi ako jablon a ona hovorila ze sa im vzdy podari az po 3 mesiacoch....ale myslim ze vela urobi psychika,zena je na to sustredena a nie je uvolnena a potom to tam brzdi!! a svadbu chcete velku ci taku akurat? ci este neviete? 😉
@pancuska no veru len taku akurat, skor mensiu, okolo 30 ludi...ale este sme zasa nic nezacali vybavovat, ale doma som uz dala ultimatum, ze tento mesiac uz musime zacat planovat 😀
aj u mojej sestry to bolo tak, ze ked sa uz nejak tak sama v sebe psychicky zmierila s tym, ze nebude moct mat deti, tak bac a dalsi mesiac otehotnela 😀 a teraz pri druhom to uz islo v pohode, takze s tebou suhlasim, ze psychika robi urcite velmi vela!
@pancuska problem najst dobreho dr nie je ak si ho vies zaplatit.inak cakas na statne zdravotnitvo aj mesiace na specializovanu prehliadku. a platis itak min.20 eur...zivot je tu krasny pokial si ho mozes dovolit lebo je vsetko drahe ako svina a najst si v tejto dobe robotu je nemozne aj pre talianov. nastastie robotu mam aj ked zeny su tu zavistlive ale co uz a aj zivot pekny...taliani su sice simposi ale poviem ti ,ze nemam dobre skusenosti v pracovnej oblasti a vsekto musi byt podla nich a ziadna inovacia ani zmena neprichadza do uvahy lebo ich heslo je co bolo dobre pred 100 rokmi je dobre aj teraz ....bohuzial nie je to tak 😉
inak sa nestazujem a som rada,ze mam muza akeho mam aj ked on ma niekedy svoje dni...a tiez niekedy si neuvedomuje ze ja som slovenka a nie talianka 😀
caute baby, sa tesim ze od vcera sem uz plnohodnotne zapadam 😀
@adele15 no my sme mali skoro 90 ludi a uz by som to neopakovala.....a najväcsi problem sme mali zohnat kameramana! inak moja suseda sa vydavala teraz v sobotu a je v 5 mesiaci,takze pohoda....a druha suseda ta ma svadbu zaciatkom juna a caka dvojicky je tusim v 3 mesiaci ale prve 3 mesiace byva zle....teda ako komu a su dost rizikove.....ved uvidis sama ako sa priatel rozhodne,kazdopadne som zvedava na postup a drzim palce aby suhlasil 🙂
@pancuska@adele15...no na veku nezalezi hoci sa hovori ze cim vyssi vek tym sa tazsie dari otehu.co sa mna tyka ja som doteraz nechcela ani pocut o tehotenstve a uz vobec o porode som mala vselijake horory v hlave z toho, ale pred mesiacom sa nam v rodine narodilo babo a biohodiny zacali tikat jak dive. takze na kazdeho dojde ten spravny cas a kludne to moze byt aj po 30, ved staci len telku kuknut tie "celebrity" nemaju skor ako v 35
@pancuska no ved ja som tiez toho nazoru, ze pokial nebudem v 9 mesiaci, tak je to v poho 😀 a hlavne tiez nepredpokladam, ze sa nam to podari na prvy sup a keby som aj bola v nejakom 3-4 mesiaci, tak by to bolo v pohode, mozno by to ani vidiet este nebolo...
no uvidim, na com sa dohodneme, lebo v poslednej dobe mam pocit, ze on o dietati este viac rozprava ako ja, vsade rozprava, ze buduci rok uz bude mimco behat po dome 😀 tak bars by mal pravdu a vyslo nam to!
@zucana no urcite tam nemas lahky zivot a vselicim si musela preskakat aby bolo aj lepsie,predsa doma je len doma....ale co neurobi clovek pre lasku? 😉 poznam jednu tetu a jej dcera sa tiez vydala za taliana,no deti sa im nedaria a ona co tam zije uz roky rokuce uz straaasne dlho nikde nerobila.....inak aj teraz ked som bola v nemocnici lezala so mnou jedna pani a tiez mala dceru vydatu za taliana,bola z TN 🙂 takze je vas tam dost!! ale chce to odvahu a pevne nervy,no ja mozem povedat ze by som v zahranici nedokazala zit,aj ked som samostatna a idem si za svojim....ale je fakt ze dnesny zivot je o peniazoch a bez nich je clovek nic.....dokonca si musi za ne kupovat aj vlastne zdravie.....
@adele15 tak to mas dobre ze mas takeho muza pri sebe! je vidiet ze je rodinny typ a bude mat rad deti....ja hovorim teraz tak,je to vsetko ako to zariadi priroda a co ma prist pride.....moj manzel uz zacal so mnou chodit aj na gyndu,taky je tam podareny ked sedi medzi nami zenami a dokonca chodieva so mnou aj do vnutra a som rada ze ma taku odvahu a nehambi sa 😀 a bola si uz na nejakom vysetreni u gyn? myslim len tak na preventivnu prehliadku ci je vsetko ok? ..... 😉

@tatiana77 Áno, ja už pár rokov. Operovali ma laparoskopicky. Bola som tam 4 dni. Nebolí to, dá sa to vydržať. Mňa iba ten plyn alebo čo je to za látku trochu bolel, ten tlak kým som bola z toho ofučaná.