icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

adele15
19. máj 2011

@pancuska tak to mas teda fakt odvazneho muza 😀 ja si mojho neviem predstavit, ze by siel so mnou, ale ono asi vsetko zalezi aj na situacii aka nastane...
bola som uz davnejsie, ale chcela by som este predtym ako sa rozhodneme ze to uz zacneme skusat skocit preistotu k nemu...

adele15
19. máj 2011

@milagros u mna to bolo tiez takto, ze ked sa sestre narobila dcera, tak uz vtedy ma to tak zacalo chytat, ale to som koncila vysku, tak este to nejak neprichadzalo do uvahy a teraz ked caka druhe babo, tak uz sa vo mne naplno prejavili materinske city 😀

jafnka
19. máj 2011

tak to vyzerá tak, že budeme mať existenčné problémy ☹ drahého asi vyhodia z roboty ☹ a prečo? lebo je úprimný a hlavne poctivý (na rozdiel od jeho šéfov) a jedna ženská nevie držať jazyk za zubami. a keďže bývame v zamestnaneckom byte tak sa budeme musieť vysťahovať a vrátiť sa do zv bývať k svokre... a to teraz keď som si tu konečne našla dobrých doktorov. keď sa darí tak sa darí... zatiaľ výpoveď nedostal lebo sa našiel jeden čo ho trochu podržal, ale ten nemá veľké slovo tak uvidíme

tatiana77
19. máj 2011

@pancuska dakujem pekne za rady....urcite si kupim ten caj...

tatiana77
19. máj 2011

@milagros ano idme na laparoskopiu...a ako sa citis po operacii? neboj, budes mat deticky 🙂

tatiana77
19. máj 2011

@milagros myslis, ze mozeme zacat s babom po 20 mesiacoch?

strihalka
19. máj 2011

@jafnka a sakra, jinak ym taky cekame, ze reditel ktery byl vyhozen, byl manzeluv svagr, takze taky duvod na vyhazov a mm je odst uz na prasky z toho fesaka, co tam ted sedi za velkym stolem......☹tak drzim palecky, my mame nastesti byt svuj, ale on ma pekny prijem a ajakadernice na pomer......nic moc☹

tatiana77
19. máj 2011

@milagros myslela som po 2 mesiacoch 🙂

drobik1
19. máj 2011

@jafnka no hej peniaze..len od januara uz nas asi nevezmu aj tak sme ho chceli dat az od januara..ale tak no kedze ho striga nechce a on by tam asi ani s nou nebol tak musim s nim byt ja doma..no skusim si vybavit este u learky potvrdenie maleho..mame problem s oblickou ci to pomoze uvidime..no iank budem rok bez penazi doma..a mrcha uz vcera dorazila takze zase nic nebude.. 😠 ale neviem ci vobec bude po vcerajsom veceri.. ☹

tatiana77
19. máj 2011

@monyseq hovoris, ze je to v pohode? a ako sa citis teraz? my by sme chceli po 2 mesiacoch zacat s babom...urcite zalezi ako sa budem citit...jes vsetko alebo Ti nieco vadi?

jafnka
19. máj 2011

@strihalka tak aj my máme byt, ale v zv (my sme teraz v ba) a býva v ňom svokra keďže bol predtým jej a na mm sa len prepísal. ako chceli sme sa aj tak raz vrátiť do zv, ale až keď by sme mali našetrené na domček.inak dnes je hrozná doba - pokiaľ nemáš všade rodinu alebo aspoň známych tak je to s robotou bieda. ak si nebodaj žena tak by bolo najlepšie aby si vyzerala ako modelka a bola slobodná bezdetná a najlepšie aj sterilná tridsiatnička s 30ročnou praxou

raza
19. máj 2011

@elebe ahoj. nepôjdem domov sama, mm ma odvezie 🙂

jafnka
19. máj 2011

@drobik1 problémy s obličkou? to neznie príjemne. tá mrcha ma mrzí. a ako to myslíš či vôbec bude, čo sa stalo?

raza
19. máj 2011

@jafnka fúha, tak to stou prácou a bytom ma mrzí... my to máme tiež tak na prd.. ja robím učiteľku a už 4tý rok mám stále zmluvu na dobu určitú a teraz mi končí zmluva 30. júna a čo bude ďalej, sa dozviem až posledný júnový týždeň najskôr. muž robí u súkromníka a ten teraz prekonáva nejakú krízu, alebo čo, tiež hrozí, že bude prepustený.. je to na prášky.. ale tak nejako bolo, nejako bude..
držím päste, nech vám to dobre dopadne 😉

milagros
19. máj 2011

@tatiana77 asi si ma zle pochopila,ja som nebola na laparo to viem len z pocutia...a myslim ze po2mesiacoch mozes ked bude vsetko ok...ale pre istotu sa opytaj aj lekara

tatiana77
19. máj 2011

@milagros ano, mas pravdu zle som Ta pochopila..sorry.....urcite sa opytam lekara..ach..uz chcem mat potom...vy sa snazite?

jafnka
19. máj 2011

@raza to by som mala byť v čo najväčšom kľude skrz ten mechúr... a som si normálne povedala, že je dobré, že teraz nie som tehotná, len by tieto stresy robili zle bábätku. tiež to nemáte bohviečo. teraz je to všade zlé s robotou, ale ako vravíš dáko bolo dáko bude. len keby aspoň to zdravie bolo...

jafnka
19. máj 2011

@raza a už máš tie predop výsledky?

milagros
19. máj 2011

@jafnka aale nemyslim ze by ho hned vyhadzovali a ked nedajboze tak isto si najde dalsiu pracu ...... no a u nas robi akurat muz ja som ostala nezamestnana a teraz uz ani neviem ci sa mi oplati nieco hladat ked chcem miminko. Inak to si dobre povedala veru dnes nech mas 25, 30rocnu prax a telo a la Sklenarikova a usta a la Angelina Jolie, a vediet aspon 5svet.jazykov....

milagros
19. máj 2011

@tatiana77 uz ano...

tatiana77
19. máj 2011

@milagros drzim palce, netreba na to velmi mysliet, aj ked sa neda.... 🙂

milagros
19. máj 2011

@raza inak kukla som lunarny kalendar a 6.6.to vyzera v pohode na operaciu

milagros
19. máj 2011

@tatiana77 dakujem, veru neda sa na to nemyslet,je to take divne stale myslet /bude z toho nieco,nebude?/ dufam ze vsetky tu budeme za chvilu pisat ze su //

monyseq
19. máj 2011

@tatiana77 já jsem 3týdny držela žluč. dietu potom jsem začala jíst postupně normálně a teď i jídla ke kterým jsem se předtím nemohla ani přiblížit.. Byla jsem přibližně měsíc doma, mě totiž doktoři vytáhli brzo stehy a jizva v pupíku se mi otvírala takže když jsem se moc hýbala trochu to štípalo, jinak to bylo v pohodě jen tošku únava, ale tak do 2měsíců už jsem zase lítala.. Každý to má asi jiné já to tam měla i hodně rozdrážděné takže to trvalo trochu dýl než jsem byla úplně v poho, ale jsem opravdu moc ráda, že jsem šla. Neboj bude v pohodě a pak hned na mimi...

tatiana77
19. máj 2011

@monyseq dakujem pekne, vsak napisem ako som dopadla...naplanovana operacia je v stredu....doktor hovoril, ze 3-4 tyzdne drzat dietu a potom postupne zacat jest normalne....dufam, ze to dopadne dobre.....kolko sa snazite? alebo uz mas babo?

tatiana77
19. máj 2011

@milagros aj pevne verim, ze to tak bude...lebo chcem tehotenstvo zazit este raz...krasny pocit...

monyseq
19. máj 2011

@tatiana77 My se zatím 3měsíc snažíme o první mimi, ale zatím se nedaří, ale co bych chtěla po 5letech HA, dr mi říkala ať se nedívíme když to třeba 6měsíců nepůjde ...

raza
19. máj 2011

@jafnka zajtra idem na tie vyšetrenia, v pondelok mi brali len krv 😉

tatiana77
19. máj 2011

@monyseq neboj pride babo...ide leto, dlhe vecere...🙂 mozno sa nam podari naraz.... 🙂 ak sa nepodari po 6 mesiacoch chod urcite k doktorke....inak aj potom pojdem, nech pozrie, ci vsetko funguje ako ma....
nech uz mam po opercii a nech je vsetko v pohode...🙂) trosku sa bojim......

drobik1
19. máj 2011

@jafnka no to mame uz od narodenia a chodime aj na kontroly ale zatial sa to nevyvija velmi dobre..no uvidime..najblizsie ideme cez leto..tak som zvedava v akom stadiu to bude potom..no a co sa stalo??precitaj si moj blog...a uvidis co sa stalo!!