2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@jafnka no to mame uz od narodenia a chodime aj na kontroly ale zatial sa to nevyvija velmi dobre..no uvidime..najblizsie ideme cez leto..tak som zvedava v akom stadiu to bude potom..no a co sa stalo??precitaj si moj blog...a uvidis co sa stalo!!a s tou mrchou je to oki..ja som ju cakala takze ma to ani neprekvapilo. 🙂
Pekny vecer prajem.Ja som sa dnes po 20tej vratila od svojej lekarky zenskej.Sdla som si do je kancelarie,spytala sa ma,ako sa mam,ze dnes mi ide robit vyter,vysetrnie a ze co mam este na srdiecku.Povedala som jej,,no bola by som rada,keby som bola tehotna" a ona,ze no urobime ten vyter a dievcata sa pozru na moc..hned na zaciatku mi vzala moc,tak sla sa pozriet na vysledok.Ja som sa obliekala v satni a prisla a povedala mi...no,ste tehotna prosim pekne"No ja som sa rozplakala hned,ako male dieta.Otehotnela som znamena to pre 2ma tyzd.a som vo stvrtom +1..ako to rataju z ich hladiska....tak tesiiim sa tesiiim 🙂 aprajem aj Vam skore tehulkovanie 😉
Tak zacali sme februar...marec som si robila test,presne 13steho,myslela som a dufala,ze som tehotna.Mala som vtedy Narodeniny,ale nic,nebola som.April nic,prisla mrcha a tento mesiac dalej a dnes som sa dozvedela radostnu spravu,tak,teraz pekne sa zdravo stravovat,nerozculovat sa,aj ked je to niekedy tazke,lebo moja dcerka ma vie sem-tam pekne nazlostit.Ale je nase slniecko....tak,idem ja spat,ked budem vediet spat od tolkeho stastia..... 🙂tak,sup sup sa do snazilkovania..myslim na Vas dievcence 😉
@nera123 No,naozaj peknu.Dakujem za Gratulaciu.Tak troska je mi uz nevolno,ale nezvraciam,to je podla mna este skoro,ale mozno este tyzden a mozno sa to uz zacne.A bolo mi cudne,ze mi zacala velmi chutit vegeta,proste som sa do nej vpustila 😀 ..ale musim si uz davat pozor,co papam.Vela ovocia,zeleninku atd atd,ale nejako este nic take nepozorujem.Mam niekedy pocit,ze je mi zle alebo ma pobolieva hlava.Ale to vsetko co ma prist este len pride... 🙂
jej, dnes som tu prvá 🙂
@pancuska no sak to ... poodla toho ako kedy ale snazim sa tak raz za dva mesiace....
ale inak kocky musim vam povedat ze mrcha konecne dorazila a taka ako nikdy predtym.... no hroza....
no co ale aspon uz som pokojnejsia.... mozme snazilkovat znovu :D
@lusinda1989 gratulujem k mrche aj ked teda to je tu take neobvykle k tomu gratulovat....
@renkaniki gratulujem k tehu 😵
@elebe je kde? aku ma dnes teplotku?
ja som si prosim pekne skusala merat ale musela som sa postavit a ist po teplomer etak neviem ci sa to rata ale 3krat som si merala a prvykrat 36.9 potom 36.5 a potom 36.8 (v posve) tak ted babo rad 😀
@adele15 ja som bola tiez prekvapena lebo ked sme zacali riesit nase tehulkovanie a isli sme k tomuto gyn prve co sa ma moj muz opyatl ci moze ist somnou do vnutra,lebo my sme isli za tym dr vyslovene len aby nam pomohol s tym problemom!ale zasa nie kazdy dr dovoli muzovi ist do vnutra si myslim....a ako tak rozmyslam asi by ti aj tak nepomohlo to vysetrenie lebo oni väcsinou zacnu nieco riesit ak sa neda otehotniet po dlhsej dobe,takze asi bude lepsie aby ste skusali a potom tam isli......neviem to si len myslim 😉
@lusinda1989 snazilkujete kazde dva mesiace? ci ako si to myslela? aj si merias BT? veru mrcha skonci a sup na babo
@lusinda1989 to je vraj dobre aspon sa dobre vycistis a mozete sa snazilkovat aspon tak mi tvrdil moj gyn ked som mala podobny pripad ale ja by som sa castejsie 2x do mesiaca je malo si myslim.... 😉
Ahoj babiky 🙂 Gratulujem maminke @renkaniki . My dnes odchadzame k nasim, sestra ma meniny ...tak oslavit kusok. 🙂 Dnes by som mala brat posledny duphaston, ale myslite, ze ked si to o jeden den predlzim, bude to velmi vadit. Bojim sa, ze dostanem mrchu priskoro...lebo sme si (este pred papkanim dufiku) naplanovali romanticky pobyt na pondelok a utorok a s mrchou to velmi romanticke nebude...:((( Tak ju chcem posunut o den. Myslite, ze to vadi? Tento cyklus som ho aj tak zacala brat o den neskor...
@milagros Nie BT som si nemerala...mala som Mrchu 19steho aprila a potom som si to poratala,kedy by sme sa mali snazilkovat..a bolo to,,2,7,8 tieto dni sme snazilkovali.U mna to bolo take nepresne,lebo ja mavam niekedy menzes na den...32,33,34...tak nejako som to poratala a skusili sme..a je to tu. 🙂
@janielik87 Dakujem pekne 😉 ..peknu oslavu prajem a drz sa..pa
ahojte kočky...tak sme sa včera večer vrátili z chaty....bolo super,som aj pekne opálená 😀 😀
merala som aj teplotku,tu je graf.....dúfam že fakt nemám pokazený teplomer 😲 😲
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8

@drobik1 a to s tou mrchou je v pohode cakala som ju takze som neni ani prekvapena... 😉