icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
21. máj 2011

@milagros toto je tretí mesiac.....ale tie dva predtým boli katastrofa,anovuláky, toto je môj prvý pekný graf 😉

lusinda1989
21. máj 2011

@pancuska myslela som to yak ze kazde dva medsiace sa snazim ist na slovensko... :D
@pancuska kocky vy ma vobec nechapete :D snazime sa ako sa len da kazdy meisac :D
@zucana hhehehe dakujem dufam ze mi coskoro budu gratulovat uz aj k niecom u inemu :D dufam ze ten bozik zaposobi :D

rehotka25
Odpoveď bola odstránená
afrodita99
21. máj 2011

No,my se snažíme už přes rok. 🙂 🙂 🙂 Pořád se nám nezadařilo,ale doufáme,že podaří 😀 😀

renkaniki
21. máj 2011

@afrodita99 Drzim palce v snazilkovani..... 😉

afrodita99
21. máj 2011

@renkaniki Děkujem 😀 😀 😀 vidím že ty už jedno zlobidlo máš.

pancuska
21. máj 2011

@lusinda1989 a priatela mas na sk alebo uk? tak vies mi sme sa snazili v prepocte za cely mesiac kazdy 4 den 🙂

lusinda1989
21. máj 2011

priatela mam so mnou v uk no tak my v prepocte asi kazdy druhy alebo treti den... :D

elebe
22. máj 2011

ahojte kočky....tak ja rovnako.....som zvedavá....mrcha má byť streda alebo štvrtok
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8

renkaniki
22. máj 2011

@afrodita99 No..mam uz jednu dcerku ma 3 rocky...sem-tam aj pozlosti,ale je to moje slniecko

drobik1
22. máj 2011

@elebe ahoj no super.. 🙂 tak som zvedava co bude aci si tehu..drzim palce 🙂 my mame uz po mrche a skusime stastie znova hadam.. 🙂

elebe
22. máj 2011

@drobik1 zajtra testnem,pak dám vedieť.....držím palčeky v ďalšom kole 😉

drobik1
22. máj 2011

@elebe no super budem sa tesit..a cakat // ciarky 🙂

tatiana77
22. máj 2011

@monyseq ahoj, ja viem, ze toto je ina tema, ale chcem sa Ta opytat....ake si mala bolesti pred operaciou? mna to pobolieva v oblasti praveho rebra, trochu ma aj chrbat boli aj medzi rebrami...uz vlastne aj vsetko ☹ asi kvoli stresom...budem rada, ked mi odpovies...dakujem..

monyseq
22. máj 2011

@tatiana77 ahoj, ze začátku jak píšeš na pravé straně pod žebrem do zad a potom i uprostřed a zvracení a ke konci už to byla katastrofa bolelo mě všechno kolem žeber a zvracela jsem každý den a občas jsem i zežloutla když se kamen pohl a uspal žlučovody to bylo snad nejhorší ...

raza
22. máj 2011

ahojte dievčatá 🙂 tak, neviem, ako vy, ale ja mám krásny víkend za sebou, dnes som bola s mm opekať v pírode, pooddychovať... no proste paráda... 😵 😵
@elebe už som zvedavá ako dopadneš, držím palce, aj na nohách 😉

tatiana77
22. máj 2011

@monyseq dakujem pekne, fuha, to si mala desne, ja take nastastie nemam....dufam, ze mi ho vyberu a bude pokoj.....drz sa.... 🙂

zucana
23. máj 2011

bre ranko no kde je @elebe ? 🙂

elebe
23. máj 2011

@zucana ahojky tu som 😀 tak dnešný testík.....je tam niečo slabulinké,ale neviem to ani odfotiť....takže ja si myslím že nič 🙄 🙄 tebe kedy vyšiel prvý pozitívny testík??

sasena033
23. máj 2011

@elebe mo aabsolutne nestracaj nadej....testik by bol biely no nie??? teplotka zatial fajn mrchu necakas vo stvrtok myslim takze pekne este v stredu testni a uvidis ci silnie 🙂

zucana
23. máj 2011

@elebe az ked mala prist mrcha....tak ked tam nejaky naznak je tak skus este poobede testnut alebo zajtra rano.ake mas testy?

zucana
23. máj 2011

@elebe resp.este pockaj aj po 2 hodinach by tam malo byt nieco...

elebe
23. máj 2011

@sasena033 ale ja už som takéto mala....takže takýto test neberiem do úvahy 🙄 však ešte testnem no ajtak si myslím že nič ☹

zucana
23. máj 2011

@elebe a teplota aka?

elebe
23. máj 2011

@zucana no ja mám mať mrchu asi vo štvrtok.....test som mala rapiclear 10......a keď sa po dvoch hodinách ukáže,však to sa nepočíta za pozitívny výsledok 😕 😕

sasena033
23. máj 2011

@elebe nevadi nerob z toho tazku hlavu.... 🙂 viem ze sa to neda ale skus teda zajtra rano ked ni ev stredu uvidis ci je aspon silnejsia 🙂 do strvtrku este daleko

elebe
23. máj 2011

@sasena033 však hej,pôjdem si kúpiť testík.....len teraz sa ho už budem báť urobiť 😖

zucana
23. máj 2011

@elebe u mna pocitalo 😉

zucana
23. máj 2011

@elebe neboj a urob.ja by som mozno od 12tej nepila a potom o takej 14tej urobila bez toho aby si sla na wcko ak nevydrzis do zajtra rana.... 😉