2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
och vyzehlene uz mam...len uz by som radsej zehlila malinkate vecicky...lebo muzikovi sa tazsie zehli bo ma veelke vecicky
Ahojte dievcence...tak,aj ked som uz Tehulka,nakuknem sem-tam aj sem k Vam,ako to tu pokracuje,ako sa mate 😉 .Ja som uz od 4tej hore,mam navstevu od vcera vecera..prisla mamka na par dni k nam a veeeeeeelmi chrape,tak uz od 4tej neviem spat.Vzdy do nej stucham a stucham a ona si chrape a chrape..jaaaaaaaaaaaaj,no musela som uz vstat. ☹ A terza som sa rozhodla,ze k Vam nakuknem a poprajem Vam stastne snazilkovania ,aby ste sa drzali..drzim Vam dievcence palce.Ja sa citim este ok..niieje mi este zle a dufam,ze ani nebude.Tak,hlavu hore a plnou parou vpred 😀 😉 ...tak papaaaaaaaaa
@milagros Dobre ranko,tak ja som si nemerala.BT.Posledne som mala menzes 19.04 a potom som si poratala,kedy by som mala mat den,dat sa na,,TO".Ja mavam nepravidelne..niekedy na 32,33,34 den..ale nejako to klaplo.A je to tu.Myslela som,ze to bude dlho trvat..zacali sme februar,na Narodeniny v marci som si robila test,myslela som,ze bude pekny darcek,ked budem Tehu,ale nic nebolo,tak sme skusili dalej a teraz je to tu....No,tak to mas veselo s tym muzickom 😀 ,to je hrozne.Rozhodla som sa,ze od dnesneho dna bude mamka spat v obyvacke 😀 ,tak sa to vobec neda s tym jej chrapanim.Ako je mi ju luto,tak je mi ju luto,ale neda sa tak ☹
nieco pekne na pocuvanie...ukludnujuce..RELAX
https://www.youtube.com/watch?v=awH_oqctSXQahojte kočky.....tak grafík.....http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
test som robila,palička je o trošku silnejšia,ako tá predošlá,ale nie je to také ako som si predstavovala
baby asi z toho nič nebude,dnes som mala taký svetlohnedý výtok na papieri ráno,ale už viac nie.....
takže asi mrcha
ešte raz graf....http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
ešte raz graf...http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
@elebe este nehadz flintu do zita.....ved ked ti test ukazuje ze si tak predsa musis byt....a este k tomu ked ti palicka silnie....ved hod foto....preskumame.....ten vytok moze byt este nejake cistenie....niekde som citala ze este to moze byt...dokonca su pripady ked je este prve mesiace normalne slaba mrcha
@elebe ahoj moja. no ťažko povedať. dnes je tá palička viditeľnejšia keď si to cvakla, ale je aj tak slabulinká. s tým výtokom je to ťažko povedať, niektoré baby taký tuším mávajú namiesto mrchy keď sú tehu. bohužiaľ musíš len čakať. ak nedojde mrcha tak skús zase testnúť v piatok. a ak príde mrchaňa tak si môžeš povedať, že aspoň si ovu mala a máš pekne dlhú LF
asi mi uz sibe ale ze by som mala vcera ovu? citila som v bruchu ako pred mrchou,ale zo srandy som vecer skusila hlien a bol elasticky ale nie ciry ako surovy vajcovy bielok ale taky trochu uvareni vajcovy bielok taky biely 😅 a dnes 36,4rano ....ja som to vedela ze ked sa zacnem sledovat mi z toho bude sibat
@milagros najlepšie by u teba bolo keby ti došla mrcha a začala by si nový cyklus a nový graf.....lebo toto je divné 😖 😖 preto si myslím lebo nad tie teploty som vystúpila až 14 alebo 15.....ale to je názor a hovorili mi to aj baby z BT šťastná 13.....a fofo je tu....ale naživo to oveľa lepšie vidieť,hlúpy foťák a drahý bol jak šlak 😠 😠 😠
@elebe ja ju vidim tiez takze uz len cakat aby bola silnejsia a silnejsia....este je asi skoro aby bola nejaka mega silna ale urcite je to tam....a dokino tam mozno este nic neuvidi lebo vetsinou chodia baby tak v 5tt a ty si otehu ked dobre ratam 10.5.nie?to by bolo asi este skoro

@elebe nojo to prve si mala riadne skackave....aha takze som citala ze sest dni nizkych teplot musi predchadzat 3dnom vysokych teplot....tak zato ten anovulak u teba.....no ale tento mesiac to mas krasne, inak ms si mala len 28.4.?alebo to si si zaznacila posledny den.....booze pripadam si jak totalny debil,ale v zivote som sa takymto niecim nezaoberala