2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
inak z tých "starších" máme ďalšiu tehulku 🙂
baby akurát som sa vrátila hore z mafiou.....a prestávam tomu môjmo tehu veriť ☹ ☹ je mi z toho všetkúho tak smutno ☹ ☹
@elebe ahoj. zlatino, hlavne sa nestresuj!! to, či si , alebo nie si tehu, už teraz neovplyvníš. len si pre istotu dávaj veľký pozor, nič nedvíhaj a tak.. ale naozaj sa tým už nestresuj, nech to znie akokoľvek hlúpo a neuveriteľne, ale stres bábu veľmi škodí už od začiatku, takže si kľudne chyť bruško a povedz tomu drobcovi, že ak tam je, že ho lúbiš a nech sa tam má dobre... sadkaj si do kresla, vylož si nohy, daj si kludne kávičku a kludne vypni net a kukni si dačo dobré v telke... lebo takto len stresuješ.
dúfam, že to neberieš v zlom, ja nechcem pôsobiť učiteľsky, samozrejme chápem tvoje obavy, veď ja som taká istá 😉 , móoooc ti držím palce 😉
@elebe ja viem moja, ja viem..., ale neboj, aj keď mrcha príde, tak to príde nabudúce, zajtra teda behni k dokimu a uvidíš, čo ti povie.... ale ja osobne si myslím, že to, že čiarka je slabá, je normálne, keďže len dnes mala prísť mrcha a ten výtok tiež často mávajú ženy, ktoré sú tak ako ty ešte len na začiatku tehu a majú čas mrchy... takže to ešte nemusí znamenať, že sa mrcha spustí.. no samozrejme je možnosť, že mrcha príde v plnej paráde, teraz môžme len polemizovať. 😒

@jafnka ja preto chcem testovať zajtra,lebo keď tam budem mať takú aspoň jak dnes,tak klušem k dokimu pre dufík 😉 no teda ak sa mi mrcha nespustí,zatiaľ mám len také strašne málilinko bledohnedé.....volala som kamoške a aj ona to mala v čase mrchy,že nemám robiť nič ťažké,len sa motať a zajtra ťahať k dokimu