icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

elebe
25. máj 2011

@jafnka ja preto chcem testovať zajtra,lebo keď tam budem mať takú aspoň jak dnes,tak klušem k dokimu pre dufík 😉 no teda ak sa mi mrcha nespustí,zatiaľ mám len také strašne málilinko bledohnedé.....volala som kamoške a aj ona to mala v čase mrchy,že nemám robiť nič ťažké,len sa motať a zajtra ťahať k dokimu

jafnka
25. máj 2011

@elebe aha, ale potom by bolo dobré kúpiť si taký istý testík. tak dr ťa aspoň pokuká, či máš pekne zvýšenú sliznicu a tak. berú tak skoro aj krv?

elebe
25. máj 2011

@jafnka ak neuvidí nič na utz,tak nasadí lieky a berie krv na HCG....tá je v krvi už na 9DPO.....takže z krvi je to určite zistiteľné....lenže u toho môjho trvá týždeň kým príjdu výsledky ☹ ☹

milagros
25. máj 2011

@jafnka ale nemalo by sa to striedat nie ? ja si teraz meram dolu tak asi cez mrchu mi je zbytocne v ustach

milagros
25. máj 2011

@elebe noo to vyzera byt najlepsi napad...kamoska veru tiez mala trochu spinenie,ale to uz mala potvrdene tehu a tiez jej hned nasadili duphiho....a bolo vsetko v poho

jafnka
25. máj 2011

@milagros však jasné nestriedať, to len keby si furt v ústach taj ti je to jedno keby aj cez mrchu

jafnka
25. máj 2011

inak z tých "starších" máme ďalšiu tehulku 🙂

milagros
25. máj 2011

@jafnka a ktoze je to?

elebe
25. máj 2011

@milagros no však uvidím ako sa to celé vyvinie a zajtra k nemu letím ak bude všetko ako dnes 😉

jafnka
25. máj 2011

@milagros nehnevaj sa, ale radšej nepoviem lebo to má zatiaľ len pre priateľov tak ak to zatiaľ nechce hovoriť tak aby na mňa nebolo zle 😉

milagros
25. máj 2011

@jafnka jasne chapem

jafnka
25. máj 2011

@elebe to prečo im to tak dlho trvá? to posielajú do Ba?

elebe
25. máj 2011

@jafnka tak tak do BA....je to naprd ☹

jafnka
25. máj 2011

@elebe juj keby som mala labák tak ti spravím - študovala som biochémiu 🙂

elebe
25. máj 2011

@jafnka fatk...tak upečiem koláč,dolezem k tebe a niekde sa prešuchneme a spravíš....platí?? 😀 😀 😀 😝

jafnka
25. máj 2011

@elebe 😀 a potom ti môžem spraviť aj tie genetické testy čo sa v tehu robia 😀

milagros
25. máj 2011

@jafnka@elebe jeziiis ja som aj zabudla ze v tehu sa bere krv .....a co sa robi s histerkami ktore maju panicky strach z ihiel? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

jafnka
25. máj 2011

@milagros odvráť hlavu 😀 tak s týmto som nikdy problém nemala, ja osobne si neviem predstaviť ani ako to každý mesiac robia baby, ktoré neznášajú krv

milagros
25. máj 2011

@jafnka nooo tak to ti prezradim...vetsinou neznasaju pohlad na cudziu krv....

elebe
25. máj 2011

baby akurát som sa vrátila hore z mafiou.....a prestávam tomu môjmo tehu veriť ☹ ☹ je mi z toho všetkúho tak smutno ☹ ☹

milagros
25. máj 2011

@elebe co sa stalo preboha ma neplas

elebe
25. máj 2011

@milagros ale nič zvláštne.....len to špinenie,zvláštne testy a tak....sa mi nechce veriť že z toho môže byť tehu ☹ ☹

milagros
25. máj 2011

@elebe ved stale rovnako nie?ziaden novy objav na sebe nepozorujes?mrchu nemas a to je hlavne

elebe
25. máj 2011

@milagros však hej....mám stále na papieri také hnedé,ale vo wc nič.....teplota vysoko.....ale ajtak si myslím že to bude mrcha,tak nech ma teda nenaťahuje a už nech doleze ☹ ☹

raza
25. máj 2011

@elebe ahoj. zlatino, hlavne sa nestresuj!! to, či si , alebo nie si tehu, už teraz neovplyvníš. len si pre istotu dávaj veľký pozor, nič nedvíhaj a tak.. ale naozaj sa tým už nestresuj, nech to znie akokoľvek hlúpo a neuveriteľne, ale stres bábu veľmi škodí už od začiatku, takže si kľudne chyť bruško a povedz tomu drobcovi, že ak tam je, že ho lúbiš a nech sa tam má dobre... sadkaj si do kresla, vylož si nohy, daj si kludne kávičku a kludne vypni net a kukni si dačo dobré v telke... lebo takto len stresuješ.
dúfam, že to neberieš v zlom, ja nechcem pôsobiť učiteľsky, samozrejme chápem tvoje obavy, veď ja som taká istá 😉 , móoooc ti držím palce 😉

milagros
25. máj 2011

@elebe prosim ta hlavne ziaden stres, si predstav ze krpcek sa potrebuje poriadne uhniezdit ale tym ze budes stresovat ho z bruska len vystves....a mrchu by si mala mat ktory den?a citala som ze ked je vyssia teplota 18dni po sebe je to uz 100%tehu....takze uz len tri dni

elebe
25. máj 2011

@raza však preto sa snažím byť v klude,ajkeď sa mi to moc nedarí....akurát obedujem a hovorím si že musím dať papať krpcovi.....už mi neostáva nič len čakať.....a keď som dnes povedala drahúmu že asi mrcha prichádza,bol tak strašne smutný a potom aj mne je horšie 😢 😢

elebe
25. máj 2011

@milagros mrchu by som mala mať dnes a asi to teda aj sedí ☹ ☹ 😢

raza
25. máj 2011

@elebe ja viem moja, ja viem..., ale neboj, aj keď mrcha príde, tak to príde nabudúce, zajtra teda behni k dokimu a uvidíš, čo ti povie.... ale ja osobne si myslím, že to, že čiarka je slabá, je normálne, keďže len dnes mala prísť mrcha a ten výtok tiež často mávajú ženy, ktoré sú tak ako ty ešte len na začiatku tehu a majú čas mrchy... takže to ešte nemusí znamenať, že sa mrcha spustí.. no samozrejme je možnosť, že mrcha príde v plnej paráde, teraz môžme len polemizovať. 😒

elebe
25. máj 2011

@raza keď iné baby už v tomto čase mali pekné paličky a ja len také kde nič tu nič......už som hodila flintu do žita,teraz revem jak tur a ptom hádam bude lepšie 😢 😢