2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@katik1 ano presne tak ako pises!platime si ale je to k nicomu!ja som chodila dlho za dr ze nemozem otehotniet ale len ma vysetril a bolo,dokonca raz ked som volala kvoli vysledkom krvy mi sestricka povedala ze mala som tam slaby zapal ale to mi prejde aj same a tak som isla k inemu aj s manzelom sme k nemu prisli do ambulancie a dal vysetrit aj jeho aj mna a zistil ze problem je vo mne.....po pol roku co som k nemu chodila som otehotnela,aj ked mimomaternicovo ale podarilo sa....no vraj to mal za nasledok nejaky nevylieceny zapal!inak ak nemas nejake zdravotne problemy ako napr.s krvoou ako ja tak papaj kyselinu listovu! a viem ze je dobry aj vitamin E.....kazdopadne budem rada ked sa mi ozves ako pokracujes!my sa s mm zaciname po 2mesacnej pauze zasa snazit.....drzim palce aby si natrafila na toho spravneho dr!!! 😉
@raza tak to je super ze to takto dobre dopadlo!!!! 🙂 a teraz kedy ma prist mrcha? mne prave konci a tak ties ideme na to,nemam uz ziadne obavy lebo aj ja tusim ze teraz to vyjde! a ked ti zobrali kusok z toho vajecnika budes mat normalne ovulku na nom? lebo mne teraz ked zobrali vajickovod povedali mi ze tam mi uz ovu prebiehat nebude!.....ale neboj sa aj mna zdravie v jednom kuse neposlucha,a to odvtedy co mam takeho dobreho muza,ale aj tak napriek mojmu zdraviu sa ho nevzdam 😉 clovek si asi musi nieco aj vytrpiet aby sa vedel potom z veci lepsie tesit!!!
@pancuska ahoj. mrcha mi začla už včera, ale len také špinenie, zato v noci sa mi spustila riadne a bolesti mám teda riadne, ale nech, ja vydržím 😉
vajíčkovod je iné ako vaječník, myslím, že by mi mal ovulovať úplne normálne.
a vieš čo? vyjde nam to obom 🙂 🙂 🙂 🙂 a keď aj nie tento mesiac, tak už plakať nebudem, lebo viem, že už je všetko ok, len to chce čas 😉
ahojte dievčence 🙂 čo máte nové, pochváľte sa. zdá sa mi to alebo tu máme aj niekoho nového? teraz sa mi sem veľmi nedá chodiť a čítať vás keďže už poctivo makám... ale myslím na vás 🙂 včera mi začala mrcha, zase až na 38DC, "radosť". mm mi včera zahlásil, že o 11 mesiacov a 6 dní budem vraj rodiť... som zvedavá, či mu už tentokrát vyjde tá predpoveď
@pancuska no to čo bolo za chuja 😠 takým by mali zobrať licenciu, no môj manžel by mu šiel určite pekne vynadať, že len taký malý zápal , idiot. Kyselinu listovú už papam nejaký čas, kúpila som si Femibion 800, no čo sa týka toho E vitamínu. To by som mala ja papať, alebo manžel? Alebo obaja? V ako množstve? 😕 No ja mám zatial v pohode doktora, uvidíme, ked budem chcieť od neho nejaké vyšetrenia navyše, lebo ak sa nám do augusta nepodarí, chceme ho navštíviť 😒
@katik1 @raza tak raz mi už po "tom" zahlásil, že to bude Rebeka a zatiaľ nič tak neviem, ale teraz by mu to mohlo vyjsť, vôbec by som nebola proti 🙂 inak on kedysi robil numerológiu, dátum našej svadby som vymyslela ja, ale on ho odobril až keď to prepočítal tými jeho výpočtami
@raza nečítala som všetky príspevky dozadu, ale ak som správne zaregistrovala tak aj ty si dostala mrchu? za chvíľu už idete snažilkovať?
Baby, chcem sa opytat...mrcha teoreticky mala dojst dnes...nedosla, priznaky nejako prestali, iba prsia ma bolia a robila som si test a do 10 minut iba jedna / ale ked som kukla neskor, bo som ho chcela vyhodit, boli tam uz ciarky dve...ake mate s tym skusenosti? je to iba skreslene?
@pancuska hej, ešte som PN, do roboty, idem až v pondelok, ale aj to by ma moja doktorka ešte nechala doma, len ja už musím do roboty, lebo treba porobiť papierovačky a vysvečka 🙄 ale nech, aj tak pojdem do roboty len na 4 dni a potom prázdniny 😎 😎
no, možno aj ostaneme naraz a potom si tu budeme porovnávať problémy s opuchnutými nohami a rannými nevoľnosťami 😀
@dadak jeeeej, to je super sprava 🙂 no podla mna to uz mas celkom iste 🙂 a budes tehulkaaaa 🙂 drzim palceky pri dalsom testiku 🙂
@raza
@sweetlemon
jeeeeeeej, ste zlate...len najhorsie je, ze ja absolutne ziadne priznaky ine nemam, iba tie prsia, dokonca ani podbrusko uz neboli...myslim si, ze tehotna nie som...urcite...ale pre istotu som kupila este testik, ze pozajtra vyskusam...ked nedojde mrcha....hm....
@jafnka ahoj....a ako v robotke? zo mna si graf robi srandu alebo co lebo najprv mi hodil ovu na 11.6. potom na 16.6. a vcera znovu na 11.6.a po dnesnej teplote na 12.6. ale dnesnu nebudem ratat lebo nad ranom som musela na WC, len neviem ako sa to da preskocit v tom grafe.... takze uz som z toho taky jelen az no.... http://www.fertilityfriend.com/home/356c33
nooo aj ja by som rada vedela kedy budem mat mimi.........a ostatne baby sa tusim nejak vytratili
@dadak aaaaaale, ved niektore baby nemaju absolutne ziadne priznaky, ale im pridu neskor. Pokial ta bolia stale prsia a meska mrcha, tak je to dost pravdepodobne 🙂 no budem ti drzat vsetky prsteky, aby sa ciarka zjavila skor 🙂 a ked chces, tak aj tie priznaky ti prajem 😀 no radsej nechci, aby si grckala na kazdom kroku 😀
ja uz mam dnes tyzden mrchu. Mala jeden den pauzu a potom znovu prisla a teraz este stale spinim. Potvora jedna. Inak bola som si vcera kupit ortutovy teplomer, kedze svoj som si rozbila a zistila som, ze uz sa nepredavajuuuu 🙂 takze baby, davajte bacha, nech o ten posledny nepridete 🙂
@sweetlemon ja uz som o posledny prisla 😠 mali sme dva a spadla mi skatula s liekmi kde boli a bolo po nich 😒
Inak z toho jula nic nebude, nemozme sa snazit kym nebudu vysledky z biopsie a tie budu o 3 tyzdne plodne dni o tyzden a pol 😖 tak v pripade ze to bude ok najskor v auguste
babenky, ako to je vlastne s tými grafmi BT, ja si ju meriam prvý krát ale mám aj ovu testy, tak to kombinujem, kedy to je vlastne tá ovulácia podla grafu, teda ak sa to dá nejako popísať? Niečo som o tom čítala ale priznám sa presne som to nepochopila.
@sweetlemon no, zajtra skusim test...ale neviem, aj ked si ako nahovaram ake mam priznaky, tak nic..😀, a test by uz mal do limitu ukazat ci som tehotna...nie? sak snazili sme sa 5, 6- juna...to uz by mohlo byt vidiet, nie? ale skusim ten test zajtra a dam ti vediet...inac, uz merias tu teplotu? kupila si si nejaky iny teplomer ked nemali ortutovy?
@dadak aaaale, ten moj drahy zas zacal vymyslat, ze by som nemala ist na dovolenku tehotna. ze az potom sa budeme snazit. proste vymysla a strasne ma tym serie. tak som si prestala merat :( no musim to predychat a zacat opat merat...
a podla mna kludne sa test moze ukazat aj neskor. niektore baby pisali, ze az tyzden -dva po meskajucej mrche sa im ukazali ciarky. takze zatial nic nie je stratene 🙂
mna stale picha v podbrusku, ale zrejme budem mat skor nieco s mechurom alebo tymi mocovymi vecami...dufam, ze to skoro prejde :(
@sweetlemon aale ved sa to nemusi podarit na prvy sup....tak aby ste to potom nelutovali....lebo niektore co tu citam ze aj 4roky sa snazia to musi byt nieco strasne...ked namieta treba ho znasilnit a hotovo
@katik1 no ja ti asi tazko budem nejak radit lebo ja som z toho cim dalej vetsi jelen lebo ja len druhy cyclus meram a cakala som ovu a az nejakeho 16.teho mi graf hodil ze bola 11.teho takze to uz bolo daavno pofunuse....
ale asi by som ti poradila ked mas nizke teploty robit priebezne aj ovu test asi to je najspolahlivejsie lebo ked robis graf tak je tam nevyhoda ze sa dozvies ze ovu uz davno bola

@tatianatvar ja ovu testy moc nepoznam ale tipla by som ze uz bola 😒