2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@sweetlemon vďaka, možno vyskúšam, ale zajtra testnem tým woman testom, keď už ho mám kúpený
dakujem baby. 🙂
sweetle..reagujem na tvoju postu..vies este som neskusala tieto testy, to ich mozes "ocikavat" len v urcitej faze cyklu? lebo ja mam nepravidelmu MS a niekedy vobec, cize potom neviem kedy to testovat...hmmm 😕
spominali ste nejake vyrazky? tie bezne ci mate baby nieco ine?
@raza A ktory dpo si teraz, ze uz ides testovat? Juuuuj, drzkam ti palceky, aby uz hned prvy testik bol dvojciarkovy 🙂 no ja som z toho zacala by dost nervozna, kurnik mala by som sa ukludnit...
@sweetlemon a aky je vysledok?? zaujima ma to 🙂
@dayanka no malo by sa najskor prvy den cyklu, ale kedze tebe to chodi ako chce, tak potom podla ovulacie. Zvycajne byva lutealna faza cca 14 dni, to je cas od ovu do mrchy. Zistovala si, kedy mas ovu alebo vies? My si tu meriame teplotu a testujeme ovu testami. Nase nove hobby 🙂
@tinka6 dakujem..robila som si ju 2 mesiace, ale nejako som sa z nej nevedela vysomarit..sama som si to nevedela zosumarit a nejake baby tu mi hovorili ze asi nemam, neviem...
@raza prajem aby ti to co najrychlejsie zmizlo
@sweetlemon dakujem za radu 🙂
@sweetlemon tie ovu testy z lekarne su spolahlive? 🙂
@tinka6 vysledok coho? Som nejak mimo 🙂
@sweetlemon testuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 🙂 mas //?
@sweetlemon no ja som 23DC, minulý mesiac som na 23 začala špiniť a na 25DC sa to už rozbehlo ako normálna mrcha. takže preto som už dnes testovala... som z toho však jeleň. lebo ten prvý test mi dnes fakt vypadal, akoby tam bol taký zvláštny duch 😕 to bolo z ranného moču. no tie dva ďaľšie kontrolné boli robené asi tak o hodinu, čiže medzitým som aj pila vodu, moč už mohol byť zriedený, možno preto vyšli negatívne 😨 neviem, som nervózna, musím zajtra z ranného moču.. ty už si koľký DC? ten cler blue si nechávaš na kedy testovať ?
@tinka6 nemôžem nájsť foťák, si ostal v aute od výletu a auto mámm v robote. ale to je taký trápny duch , že by ho na fotke vidno nebolo.. okrem toho, ani sem neviem dávať fotky, nikdy som to nerobila 😅
z toho ducha sa ešte vôbec neteším, je taký divný... teraz tam už ostala len taká divná čiaročka, vôbec nie ružová 😒 asi to nič nebude, ale zatiaľ nesmútim raz sa isto zadarí ...
@tinka6 jaaaaaaj, ja som si ho len kupila, testovat budem najskor v piatok 🙂 ale chceeeem // 🙂
@raza ja som dnes 27dc, 12dpo. Minuly mesiac som aj ja mala mrchu 24dc, ale nechcem to uponahlat teraz, bojim sa sklamania, tak to odkladam 🙂 no fiha, ked bol duch, to je dobre znamenie 🙂))) ty sa tiez urcite nevies dockat zajtrajska, co? 🙂
@raza nic sa neboj, bude dobre.. ako dlho sa vlastne snazite? lebo my tak normalne prvy mesiac 😀
@dayanka je to na tebe
@sweetlemon a minuly mesiac si mala kolko DPO? lebo to je kazdy emsiac rovnake, nemeni sa to
@sweetlemon podla mňa u teba je to tehu 😉 ale chápem, nepredbiehajme 😀 u mňa sa nedá vážne povedať, či to bol duch, alebo nie, zajtra uvidím, no moc tomu neverím 😒
@raza ja by som tiez povedala ze u @sweetlemon to je tehu, len mi nesedi to, ze hovori ze jej skacu na grafe teploty.. preto som chcela aby poslala graf 😕
aj my sa snazime od marca, ale viac sme boli od seba ako pri sebe kvoli zhonu ohladom bytu, prace, statnic, atd.. takze teraz je oficialne prvy mesiac
@tinka6 neviem, kolko som mala minuly mesiac DPO, to som si este nemerala nic. len tento mesiac som zacala. viem, ze by to malo byt rovnake, ale minuly mesiac som mala trosku stresy, tak podla mna bol cyklus tym skrateny.
@raza
@tinka6 juuuuj babeny, bodaj by ste mali pravdu, ale nejak sa bojim na to mysliet, aby som to nezariekla. ale nemam pocit, ze by som bola, teda nebyt tych zavratov, tocakov a citlivych prs. zle od zaludka mi nie je, to mi je divne. aj ked viem, ze to nie je nevyhnutnost. proste by to bol zaaaaaaazrak uzasny 🙂
na grafik myslim, no stale som nebola pri svojom pc. ale premyslam, ze keby som to sem vlozila ako obrazok... idem skusit hned 🙂
@sweetlemon uuf no to ti je tazko povedat, kedze predovulacnu fazu nemas v grafe vobec zaznamenanu 😕 pre niekoho to mozu byt tehu teploty, pre ineho su to uplne bezne
@sweetlemon ked si vsimnes, tak graf ti ani nevyznacil ovulaciu, pretoze sam nevie
Už 6 deň meškajúca menštruácia a test stále negatívny ja tomu nechapem :(

@raza to poznam, ja som mala najma krk a isla som sa zblaznit, tak nech to rychlo prejde!!! 🙂 ten test sa zevraj moze robit uz 4 dni pred ms ale odporuca sa pockat do 1. dna meskania. Je to citlivost 25, ale baby si ho chvalili. On ukazuje aj tyzden tehu. Tak uvidim, ja mam zajtra termin ms, kedy mi chodi najneskor, tak v piatok rano testujem.
@dayanka ahojky, tak rychlo zisti, ci si v poriadku (dufam, ze ano 🙂 ) a sup sup sa pridaj medzi nas 🙂 skus potom mamatest - citlivost 10 alebo ten clearblue - citlivost 25, ten je ale drahsi, ja som za neho vcera dala 9,90€. No chcem ho vyskusat 🙂