2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@tinka6 no ja viem, urcite sa z neho neda nic moc vycitat. inak tie 2 teploty - na zaciatku cyklu pri ms som merala tusim poobede, len tak na skusku, takze su uplne odveci, asi by som ich mala vyhodit, aby to nemylilo 🙂 skusim to bez nich este raz, ale to asi nepomoze, kedze som zacala merat az po ovulke. no nic, teraz sa mi drzi tesne pod 37, tak mozem akurat dufam, aby mi zajtra rano neklesla a bude aspon trosicku najdej 🙂
@sweetlemon tak to ma teda velmi zaujima ako sa to vyvinie 🙂
ozaj babeny, aky je prosim vas rozdiel medzi prazdnymi gulickami a tymi plnymi? myslim teplotnymi...lebo zatial som na to neprisla...
@sweetlemon 🙂 uvidime co to donesie, mozno motyka vystrelila 😀
@sweetlemon nebude to nahodou v case merania?? tie plne gulicky su vo zvycajnom case ako merias.. a tie prazdne ak napr merias skor alebo neskor. hm? moja domnienka
@tinka6 jaj taak, to znie dost logicky 🙂 dakujeeeem 🙂
@sweetlemon no ja sa len domnievam.. ja si meriam stale v jednu hodinu, aby som potom nebola zmatena, ak budem mat test len takto hore a pride mi ms.. takze ja viem naisto ze ako na tom som 😉
@sweetlemon mozem ti prosim poslat nejake moje vysledky co som merala pri poslednych meraniach ze co sa da z toho vysudit? 🙂 🙂 budes taka zlata?
@raza dik za radu. fasa, manzel je v praci a ja musim ist za cca hodinku do prace, kde budem az do rana..... ach jaj. inak v ovulacnej lupe nevidim znaky plodnych dni, ja tomu nechapem. 2 ciarky na tom teste znamenaju, ze ovu sa blizi alebo uz prebehla? do akeho casoveho limitu je najlepsie sa polaskat???
@raza prestudovala som letacik, citujem "ovulaciu budete mat pravdepodobne nasledujucich 24-48 hodin. Ak chcete otehotniet, je najlepsi cas mat pohlav. styk pred uplynutim 48 hodin". ja len ze som si to robila 1.x a v tom navode su spominane 2 ciarky aj pri negativnom teste (ale ked je ta 1 ciarka viditelne bledsia a neviem ci mozem tu moju ciarku povazovat za viditelne tmavsiu...). a metie ma aj ten ovul. mikroskop 😠
@dayanka no nie som odbornik, ale kludne posli 🙂
@barbora84 urcite pozitivny, mas stastie, ked hned na 1x 🙂 dokonca je ciarka tmavsia ako testovacia. myslim, ze ak budete tutu mutu zajtra, tak sa presne trafite 🙂
Ahojte, smiem sa ku vam pridat? uz som do tejto temy par prispevkov prihodila, ale ucastnicky sa tu uz pomenili, nakolko viacere otehotneli 🙂 no ja stale este cakam na vytuzene dve ciarocky. Dnes som bola na vysetreni a v auguste po dovolenke ma caka HSG vysetrenie ☹ noo tak som zvedava, snad to uz pomoze....drzim va palce...
@sweetlemon myslis? ja v to velmi dufam. dnes sme uz nestihli, trcim v sluzbe az do rana, boli ma dost podbrusko. neznamena to, ze teraz prebieha ovu? ako je to vlastne s tymi ovu testamI? tie 2 ciarky sa mozu zjavovat aj niekolko dni pred ovu alebo len den pred nou? bojim sa, aby zajtra uz nebolo na milovanie sa pri mojej tuzbe po babatku neskoro a neprepasli sme ten spravny cas 😒 ach jaj...
@alenka_ela ahoj, vitam Ta medzi nami 🙂 budem drzat palceky, aby si sa co najskor dockala vytuzenych 2 ciarok! co je to HSG vyšetrenie?
@barbora84 heh, dakujem. no HSG su hovorovo povedane prefuky. no ze ci su vajcovody tusim priechodne, zevraj to trosinku boli, lebo sa dovnutra nastrekujem silnym tlakom nejaka tekutina...potom doki bude vediet ci spermijkam nahodou nieco nebraniv ceste 🙂 aj sa na to uz tesim, lebo potom ak to bude ok, tak tym vysetrenim sa to tam ponatakuje a precisti a mozno to pojde lahsie 🙂) kolko sa snazite?

@jaja08 nevesaj hlavu, niekomu ukaze slabe ciarky az 10 dni od meskania ms 😉