2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ahojte dievčence 🙂 tak sa zase po nejakom čase hlásim. nejaká nová tehuľka? ja mám akurát dnes zase po nejakom čase taký ukážkový plodný hlien až mi je ľúto, že sa teraz ešte nemôžme snažiť ☹ už som aj rozmýšľala, že to risknem, no neviem...
@barbora84 no tak to je mozno dobre znamenie, ze aj mne sa podari po tom vysetreni otehu 🙂) my sa snazime tiez od maja, ale minuleho roku...velmi som sa na babo tesila....potom stale nic nechodilo, tak som bola smutna, no v marci som si povedala, ze to nema vyznam silit, ani mysliet na to, pretoze to budem len ztazovat.... prestala som teda testovat.... dnes som bola po dlhej dobe u dokiho a ten ma vyhresil, ze kde som stratena.... ze treba porobit este par uprav a babo bude aj keby co bolo 🙂) tak sa uz zacinam tesit na tie vysetrenia..od zajtra chcem zacat merat teplotu, nech viem presne ci mam ovulku a tak, lebo odkedy sa snazime, rozhadzal sa mi cyklus...tak nech v tom mam prehlad...ty merias?
@jafnka risk je zisk 😉 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@alenka_ela nie, nemeriam, mam ovulacnu lupu od minuleho tyzdna a dnes som si 1.x kupila ovulacny papierikovy test , kt. vysiel pozitivne a boli ma brucho. a zoziera ma,ze trcim v sluzbe a mozno zajtra uz bude na tutu-mutu neskoro! no vidis, dufam ze teraz Tii uz vsetko dobre dopadne a budes stastna!
@alenka_ela no neviem, keď ja beriem teraz také blbé tabletky, ktoré sa tehotným neodporúčajú tak preto sme si aj dali pauzu v snažení
@barbora84 jafnka ... n teraz som sa docitala o nejakych prirodnych hormonoch SARAPIS SOJA, takze zajtra kupujem v lekarni 🙂 no a zaroven som si precitala k tomu mnoho clankov, a teda rozhodla som sa teplotu nezacat merat....necham to na prirodu 🙂)) heh no keby mam aspone nejake domace zvieratko, nech sa mam o koho starat 🙂
@alenka_ela my máme havina - teda havinku a je to také naše chlpaté nezbedné bábo 🙂
ahojte baby po dlhom case sa tu zase hlasim aj ja.. 🙂 nove nemame nic okrem havarky a upalu,ktory mala prelezala v nemocnici na infuzkach.. ☹ ale uz je vsetko oki.snazime sa stale a zatial mrcha tento mesiac nikde no uvidime ale moc neverim ze nieco z toho bude.. 😝
@jafnka to je super 🙂) mame aj my, ale u rodicov. Doma by nam asi nic neprezilo ☹ malo sme tam, len v noci...
@alenka_ela aj u rodičov máme ešte jedného hava. zbožňujeme ich, ale bábo to predsa len nie je, ale aj toho sa raz dočkáme 🙂
@barbora84 urcite ano, aj v navode sa to uvadza, ze ovulka zacne niekolko hodin po pozitivnom teste - 12-48 ci ako. takze vobec nemusis byt nervozna 🙂 aj ked nastane ovulka dnes, tak vajko moze zit v tele dalsie 2 dni a teda je vysoka sanca, ze sa tie dve potvorky stretnu, ak zajtra dame sexik 😀
mna pri ovu bolieva podbrusko, tiez som ta nejaka ina...zla 😀 a zaroven citliva, proste taka nejaka rozhadzana. ale hlavne teda to bolenie a hlien mam silnejsi. mas uz hlien, ci len to podbrusko citis? a ked sa stretnete s drahym? zajtra rano nestihate? 🙂
@drobik1 ahojky, takze tebe meska mrcha? kolkaty den? no drzim paste, aby ani neprisla 🙂
ajaj, asi ma zacalo boliet brusko ako pred mrchou... a uz som si myslela, ze som na dobrej ceste, kedze dnes mi pred obedom bolo zle, cakala som, ze pojdem objimat misu a potom po obede a aj teraz po jedle ma pali zaha... asi nove mrchove priznaky, joj, rano sa urcite zobudim a budem ju mat... som trosku smutna :(
@sweetlemon niekedy brucho boli aj pri tehu.. ale nezufaj, buduci mesiac si zacni merat teplotu od zaciatku a uvidis kedy ovulujes.. tie teplotky mas nejak rozhadzane, tak uvidis preco 😉
@sweetlemon... tak ako? neprisla? Ako pise @tinka6, bolesti podobne predmrchovskym su aj pri tehu, kedy sa zacina roztahovat maternica.
@sweetlemon ahoj, podbrusko som vcera citila, dnes uz nie, takze urcite bola ovu vcera+potvrdena aj ovu testom. hlien si ja osobne nesledujem, nieco som si ale vsimla v utorok, ale neviem ci ten spravny 🙂 jaj, naposledy bol sex v nedelu vecer, v utorok sme kvoli roznym povonnostiam nestihli a vcera som zas vecer sluzila a len teraz som az dosla utahana jak kon domov. som si ista, ze v tomto cykle sme ovu prepasli 😠 stve ma to...
@sweetlemon a Tebe drzim palce, aby to uz boli tehu priznaky, daj pak vediet.
dievcata, zelam vam krasny den 😝 😉
@z.vrablova
@tinka6 babeny, stale nic, ale podbrusko stale nieco riesi, iba take jemne naznaky mrchy odvcera. Zacne to, po par minutach prejde a tak stale dookola. Ale tocaky uz nie su take caste, takze neviem. Dnes mi aj teplota klesla jemne. Ale len vramci urovne poovulacnych dni, nie vyrazne. Ja uz neviem. Teraz este aj nervy mam z roboty, lebo ludia su zakerny, tak mozno aj z toho mam divne brucho. Inak nic nove, rano testnem, ked mrcha nepride.
@raza nevadi, kym nepride mrcha, vzdy je nadej! Drzim palceky nech nepriiiide 🙂
@barbora84 urcite nemusi byt nic stratene, dnes vecer pekne sup sup, myslim, ze vajicko este bude cakat 🙂 hlavne klud, podla navodu na ovutestoch by ste to mali dnes stihnut. Treba mysliet pozitivne 🙂
@sweetlemon ☹ mrchla už dorazila ☹ mne snáď nikdy nebude dopriate...
@raza ☹ mrzi ma.. mne dnes tiez klesla teplota, takze ocakavam ms kazdu chvilu..
@sweetlemon ja som na tom bola rovnako.. dnes mi klesla uz uplne, takze ocakavam ms
@sweetlemon hmmm, pozívne myslieť, to si hovorím stále, aj teraz som sa hrdila, že keď to nevíde, tak to nebudem brať tragicky, ale veru som si aj poplakala... ☹ ale volala som mm do roboty, že prišla mrcha a on na to: neboj, miláčik, na budúci mesiac to isto víjde, o to sa postarám 🙂 tak uvidíme.

@alenka_ela od maja t.r., ako sme po svadbe... viem, ze je to velmi kratka doba, ale tak strasne tuzim po babatku, az som z toho chora, moc sa na to sustredim a viem, ze to neni dobre, ale neviem si pomoct. vy ako dlho? na kontrole priechodnosti vajcovodov bola aj moja mamina este pred otehotnenim.