2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@tinka6 jeeeej, ako pekne si to vysvetlila 🙂 supis 🙂
@sweetlemon 🙂 🙂 dik, nech pomoze aj inym, ktori maju problem vyznat sa. .ja tiez, ked som zacala chodit na tuto stranku, tak som pozerala ako koza na otvorene vrata 😀
@tinka6 podobne 😀
@sweetlemon no a vcera som sa dozvedela odpoved na rebus, ktory mi robil dlllhe dni problemy 😀 a to rozdiel medzi IUI a IVF 😀 😀 😀 aj cenovy aj prakticky.. takze da sa povedat, ze sa uz vyznam 😀 😀
@tinka6 fiha, tak to si musim este nastudovat 🙂 ja to vsetko zatial hadzem do jedneho kosa a najradsej by som bola, ak by nikto z nas nieco take nepotreboval. ale ak nebudem mat na vyber, tak si urcite pridem k tebe po radu 🙂
@sweetlemon ahoj no meskala tyzden ale uz dorazila.. 😠 😠
@sweetlemon 🙂 v pohode..vies co sa dnes stalo?? moja mrcha neprisla ani v noci, no co je zarazajuce, znova mi vystupila teplota..... tento cyklus je u mna viac ako zahadny 😕 http://www.fertilityfriend.com/home/2e8e73
@tinka6 juchuchuchu 🙂 nooooo, to sa mi celkom paci 🙂 vyzera to fakt ako uhniezdovanie vcera 🙂 a nespinila si nahodou? tak pekne drz teplotku, nedovol jej klesnut a o par dni by testik mohol ukazat slabu ciarocku 🙂
@drobik1 jaj, to mi je luto :( nechapem, naco nam mrchy meskaju, zbytocne nam davaju nadej...radsej nech chodia skor, aby sme mali kratsie cykly a castejsiu sancu na ovulku 🙂 ja som prave bola na wecku a spinenie zo vcera vecera sa premenilo na krv...takze tiez som smutna, ale uz sa tesim na dalsiu ovulku, teraz totiz meriam cely cyklus a som hrooozne zvedava na grafik a ovu testiky 🙂
mne dnes rano teplota klesla brutaaaaalne...ale mala som otovrene okna na spalni uplne dokoran a ochladilo sa, tak asi aj to zaucinkovalo... a konecne sem viem pricapit grafik, tak kuknite http://www.fertilityfriend.com/home/35e429
@sweetlemon no vcera som cely den pozerala ci nespinim, lebo som ocakavala ms.. ale niiic, ani hneda bodkaa 😀
@tinka6 a tak nie je to podmienka 🙂 a testik si nahodou dnes nerobila?
@sweetlemon tak to je skoda ze to nevyslo ale mas dobre predpoklady kedze podla grafu mas pekne dlhu LF....ale neboj nabuduce to uz musi vyjst
ahojte kočky...tak u mňa ovulka potvrdená,closík zabral 😀 😀 😀 teraz už len čakať
http://www.fertilityfriend.com/home/3552c8
@milagros no jasne, nedepkujem 🙂 aj drahemu som uz nariadila, ze budeme viac snazilkovat, lebo ma nejak zanedbava, tak sa "tesi" 🙂 no podla lepsie akoby som ho mala odmietat 🙂 juj, tesim 🙂
@sweetlemon no nevadi uz to prezijeme a snazime sa dalej..hadam sa nam to raz este podari..tiez nesnazilkujeme nejako extra ale uz budeme musiet zacat naostro.. 😀 a tebe prajem vela uspechov tiez.. 🙂
už nech je aspoň po mrche a môžeme sa snažiť 😒 .
@sweetlemon skoda, ze to nevyslo... nevesaj hlavu, pokusite sa v buducom cykle!
@tinka6 super, u Teba to veru vyzera nadejne, drzim palec!
baby, ako na potvoru mam od dnes nejaku vaginalnu infekciu, uz niekolko mesiacov som ju nemala a zase zrovna teraz, ked sa snazime. ach jaj, to moju sancu na skore otehotnenie velmi znizuje ☹
@z.vrablova no, ja som tiež rada, že sa tu môžem kedykoľvek vykecať... a úplne najviac sa mi páči to, že keď niečomu nerozumiem, tak tu sa nájde vždy niekto, kto poradí, alebo aspoň napíše svoj názor 🙂
ja viem mže musíš mať aj strach z tehu, ako to dopadne, ale teraz nad tým vôbec nerozmýšlaj, lebo sa budeš len a len stresovať. ja mám tiež za sebou MA v 9 tt, tiež sa bojím, no vyriešila som to tak, že keď budem tehu, bez mm na sono nejdem, nech si to v robote zariadi, ako chce... držím ti päste, nech je to tehu a ak nie, tak na budúci mesiac 😉
@milagros
@sweetlemon
@barbora84 kočky, robila som si test.. ale nie hned po zobudeni.. okrem toho som vypila 6 deci vody a tak som ho sla /ja hlupa/ robiť 😖 samozrejme, ze biely ako sneh.. uz neviem co si mam o tom mysliet.. boli ma hlava a od rana ma napina vkuse, mam pocit, ze budem kazdu chvilu vracat... 😖
@barbora84 tak to ma mrzí 😠 ja som nedávno tiež niečo cítila, také pnutie alebo čo tam dole a strášne často som chodila cikať. bola som pre istotu aj ženskej a nakoniec to nič nebolo, aj ster vyšiel negatívne. doporučila mi len tie probietiká. tie totiž nemôžu mublížiť, neliečia zápaly, ale upravujú prostredie v pošve, preto som písala, že by možno nebolo zle, keby si si ich dala. cheš ísť aj doktorke, alebo si sama niečo dáš?

@petulka90 no vidis, sikulka.. a ak si este k tomu zacnes merat bt /bazalnu teplotu/ tak sa vyznas vo svojom tele uuuplne dokonale 🙂 ak chces cim skor otehotniet, tak si zacni merat teplotu, budes vediet presne kedy ovulujes.. lebo takto ked nevies, tak sa mozes len domnievat, ale nemusis sa strafit do spravneho casu.. no nehovorim, ze teraz neotehotnies, ked si to nezacnes merat 🙂