2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@tinka6 hihi, nehrabe ti....to je normalny stav kazdej testujucej zeny. Vidime aj to co nemame. Ja som minuly cyklus rozobrala cely tehu test, ako som tam hladala druhu ciarku 😀 😅 Tak si uzite dovolenku, oddychnite si a zrelaxujte. Ak je pred vami naozaj dalsi cyklus, treba verit, ze to vide 😉
jeeej, tak to mate dobre vyvazena, ale ja som tiez bez orientacneho zmyslu 😅 a drahy ten sa nikdy nestrati(ved to ma aj v naplni prace :D)...no nie je to jednoduche s tymi domcekami, ci penazne, ci najst este krasne miesto,ale zas , ked mate take pekne prostredie a aj tak labzujete kade tade, tak nie je problem 😎 . xixixi, takze kameraman a fotografka ;))....super :D :D :D, no u nas bola kopu navrhov, co sa tyka svadby, niekto nam odporucal len obrad a potom mame letiet na dovolenku a uzit si svadobnu noc,ale zas, je to den D a ja som skor naklonena myslienke, typickej svadby a zabavy po obrade s priatelmi rodinou a na svadobnu cestu-dovolenku mozes ist cely zivot,ale zas to je vec nazoru a vkusu. Ja tomu momentalne nechavam volny priebeh🙂 ved ten rok,alebo dva nas nezabiju 😵 ...aj ked drahy vymysla a vymysla....asi si ma xce poistit :P
@mima01 no ceny nehnutelnosti paradne stupli 😖 ...my sme dostali aj ponuku, ze nasi maju obrovsky pozemok a tam sa kludne da postavit este jeden barak, samozrejme aj to by boli vydavky,ale pozemok zadarmo....ale uprimne aj ked mam nasich velmi rada, nerobilo by to dobrotu 😠 vsetko je super, ked chodime na navstevu, nepotrebujem ich mat za plotom, to uz potom nie je sukromie... takze ja sa spolieham, ze bud vyhrame lotto,alebo budem dedit po nejakom zabudnutom bohatom znamom :D...no alebo ist potom makat niekde mimo SR 😎
Hmmm, to ste mali akurat svadbu,ani malinka, ani velka....my sme pocitali taktiez s rodinou a priatelmi do 80 ludi... to je super, ze sa Vam ten dnik tak vydaril 🙂 a stresy boli ?
Ahoojte 🙂 tak mrcha stále nikde...už ani špinenie...fakt tomu už nerozumiem...zajtra ráno testujem a uvidím 🙂
@luka03
No ahoj ja som dopadla ako vzdy zle cize na 6 deň meškajúcej menštruácií mi nakoniec došla, čiže bolo to veľké sklamanie plné plaču.... ☹ No a deň potom čo nasledovalo to nikomu neprajem.... Také bolesti čo som mala fakt myslela som, že pojdem na pohotovosť, nedalo sa to vydržať. Ale už je konečne lepšie.... Veľa šťastia prajem
aj ja si vravim vzdy to iste, akoze po vysledku vzdy prisiel tento smajlo ☹ ....ale potom si predstavim to snazilkovanie a uuuuuuuuuuuuuuuuuuuha 🙂 den je zas pekny 😵
no tak nasi su fajn,ale otec by len daval rozumy...lebo on bytoto spravil tak, toto hentak a bla bla bla...no a ja som baran a to stopercentny..takze ja si hlavu postavim a natruc 😠 takze, skor ja by som mala problem ako drahy...fiiiiha, takze na lotto si pockame na druhy rok 😎 ....tak to je este super statisktika, ze len 2 momentky take neprijemne,ale vobec sa ti necudujem, tak ked mas nieco vyplatene a objednane, tak to xces mat v poriadku a hlavne to co si si objednala...akurat zistujem, ze ja mam bozsku svokru 😵 ...no ,ale hlavne je , ze mate krasne spomienky, ze nikto neodpadol pri obrade :D a hlavne je ze ste svoji a ze ste si to patricne uzili a urcite aj ostatni. akurat som sa dozvedela, ze drahy bude este tyzden prec..kruci 😒 ...snazilkovanie bude musiet pockat 😀 no aspon, ze je krasny slnecny dnik 🙂 ........zboznujem takych rypakov 😖 juuj co koho do toho,kedy bude babo....ukaz im tie najdrahsie vybavicky, kociky.....ze po takych tuzis a hadam ich to umlci :P ...nic ine ma nenapada 😠
@tinka6 moja, tak dufam, ze bud coskoro pride mrcha alebo ten lepsi pripad...objavi sa o par dni druha vytuzena ciarocka 🙂
@domkalaky 🙂 dakujem za privitanie 🙂 no pri vyske 163 cm ma cez 75 kg (tak to kolise) a kebyze nahodou priberiem 15 kg tak :-O ... tak chcem tych 8-10 kg dat dole aby som ich teoreticky mohla zas nabrat....no a femibion som uz aj pozerata ale je to zatial dost palka a hlavne ked to chcem akoze brat 3 mes.pred tehoten... a co ked sa nam nezadari?? rozmyslam skor op nieco lacnejsom calibrum babyplan tusim stoji cca 5e...a ked budem naozaj tehu prejdem na femibion to je moj plan 🙂 ..a samozreme aj ja si chcem skocit tento tyzden na preventivku a ze ci je vsetko ok na pracu na babatku..
xi, no mozno tak dopadnes, ze zhodis a potom pride krasny jojo efekt v podobe mimi :D to je asi to najkrajsie priberanie :D......no co sa tyka toho femibionu tak to mas pravdu, mne tiez klesla sanka, ked som platila :/calibrum babyplan nepoznam, pokukam aj ja :D ...ja sa zas snazim nabrat kila,ale je to takisto tazke ako schudnut, takze sa mozeme podporovat navzajom 😎

@mima01 tak ja sa popytam v lekarni na tu matersku kasicku 🙂 priroda je silna, tak uvidime ;) za vyskusanie to stoji 😎