2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@pet28 no to je najhorsie,ked zvalia problemy na jednu osobu, teda konkretne na teba ......no inak s tym kolektivom je to strasne asi vsade, no a najhorsie je ,ked je viac ako dve zeny pohromade 😠 urcite by ti prospela dlhsia dovolenka, uz si bola? alebo este sa len chystas, tam sa moze zadarit 😉 , len je hlavne nechat problemy z prace v praci a sup relaxovat 🙂
@domkalaky dakujem, dakujem, no uvidime, ci nejaka spermijka pocka na ovulku, kedze neviem, ci ju trafime. budem sa sustredit, aby som ju nejak udrzala 🙂
@z.vrablova fiha, tak to vyzera nadejne 🙂 duuuuuuuuufam, ze to ostane len pri tom spineni 🙂 a testnut nechces zajtra rano? podla mna ak si tehu, uz by to tam malo byt vidiet 🙂 som zvedavaaaaaaa 🙂
@drobik1 no aspon, ze ti lepsie, aj ked si neviem predstavit tu bolest ,ked ti rezali mandlu, boooze 😒 kamoska ma neustale problem s mandlami, 4x do roka angina,ale nechce si ich dat odstranit,lebo hned by sa jej vsetko zosunulo na priedusky....no a to pocasie nemam slov, najskor 34 a potom 16...brrrrrrrr, ved to je jesen ☹
@pet28...aj predlzeny vikendik je lepsi ako nic ;) xiii, no materska je najlepsia varianta 😀 😀 😀 to ti prajem a potom nech si problemy v praci riesia bez teba 😀
@domkalaky hm no ved to pocasie je hrozne..ale uz som v celku oki aj ked to boli stale ta rana je otvorena..a caka ma to este zajtra.. ☹ dufam ze to nebude uz take zle..no ja som to zazila prvy krat a dufam ja posledny.. 😉 no nic prijemne..a mne povedala dr ze treba vybrat mandle ale anginu som nemala ani nepamätam.. 🙂az teraz vsetko nakopu..ale tak hadam sa dam coskoro dokopy a mozme zacat v snazilkovani..hadam sa do tyzdna dam do poriadku a na dovolenke bude vsetko uz fajn.. 🙂 a dakujem 🙂 🙂 🙂
@domkalaky no hej je to pocasie vselijake..no sanzim sa oddychovat a nic nerobit ani sa to neda som ubolena a neschopna.. 😖 no snad to prejde..na dovolenku ideme len sem na Slovensko..navstivime Liptov,Tatry a tak vsetko okolo.. 🙂 🙂 no keby sa nam tam podarilo babo to by bolo fajn..ale nedavam tomu moc velku sancu.. 🙄 no uvidime..
@drobik1 hmmm, ved Slovensko je krasne, to sa oplati precestovat,ale niekedy ma az zaraza, ze ceny dovolenky na Sk sa vysplhaju vyssie ako keby sme isli dovolenkovat k moru 😖 hlavne mysli pozitivne a zadari sa a ani nebudes vediet ako...xi budes obdivovat krasnu prirodu a mozno ani nebudes mysliet na mimi,len si budes uzivat volno, muza a, a hadam ani nebudes mysliet nato,ze sa vlastne snazite a pride to spontalne 😉
@sweetlemon .... ms uz dorazila... nic to... hor sa do dalsieho kola... 😉
Drzte sa, ja sa po ovulacii zase stavim.... 😉
@z.vrablova a kurniiik, uz som ti drzala palceky 🙂 mrcham zakazeme meskat, lebo potom len hutame, ci nahodou nie je tehu 🙂 tak sa drzkaj a ovu ozvi 🙂
otazka... BT si zacinate merat az po skonceni ms? ci hned od 1. dna?
@z.vrablova podla toho kde merias, ak merias v ustach, kludne mozes od 1DC, ak merias v posve, tak pochopitelne je lepsie merat az po jej skonceni 🙂 teda cca od toho 4-6 DC 😉
@z.vrablova ja meriam stale, kedze meriam v ustach. som totiz zvedava aj na teplotku pocas ms 🙂 ja som dnes na tom takto.. http://www.fertilityfriend.com/home/35e429 takze ocakavam ovu, ktoru som uz ocakavala predvcerom 😀
inak sranda, ze mala 11DC skoro uplne silnu ciarku na ovu - vtedy aj teplotka trochu vyskocila a potom opat len ducha a teplota padla... zacinam si mysliet, ze na tych teplotach bude nieco logicke 🙂 tak dufam, ze ovu pocka do piatka, lebo teraz s drahym nebudeme...
@domkalaky hm no to mas pravdu niekedy je to drahsie ako more ale my to mame zadarmo mm tam ma krsnu a ona tam ma chatku takze ubytko mame v pohode..no bodaj by si mala pravdu keby to tak dopadlo a ani nebudem vediet ako a bude mimi.. 😀 😀 to by som ostala v soku a riadnom. 🙂 a ty ako kolko sa snazite?
Ahojte snazilocky ako sa mate? Pozeram,ze je Vas tu kopec novych🙂
@drobik1 no super to potom mate vymyslene 🙂 bol by to najkrajsi sok 🙂 ako sa hovori...nikdy nevies, takze 😀 😀 😀 sa vratis z dovolenky a uz tu na MK len // prihoddis 🙂 .My sa snazime priblizne 7 mesiacov 😕 tak a teraz trpne co bude....treti den mi meska mrska a test sme nekupovali, sme sa dohodli, ze sa prekvapime, nech sa nestresujeme 🙂
@domkalaky Aj mne raz som uz myslela ze mrcha nikde skoro 2tt meskala a nakoniec dorazila a testiky boli negativne, takze to mohlo byt aj s privela straveneho casu tu na konikovi:(. Bohuzial nie je pricina ziadna, ale podla mna to bude tym,ze drahy pracuje o sto sest a ma vela stresu, nepravidelna strava, a tak.... \no ak mas pravidelny cyklus bez problemov tak ja to vidim na to tehu🙂). Uz kocky co su zrejme v inej teme boli na tom takto som im napisla co si myslim a bolo to tak🙂). Bohuzial mna tehu vyrusikom nikto neinfikoval......
@saska697 no tak potom to asi ozaj bude stresom a tak, lebo aj nam kazdy vravi, ze ja sa stresujem zo skoly, potom beham na brigadu..nahanacky a priatel je zas kamionista ...takze vyhra 😀 ale zas, ja som zvolnila tempo, ale drahy je doma dokopy 4x za mesiac ☹ ........juj to ta potrapila mrcha jedna mrchava ☹ posleme ju do temy kyretaz 😠 tam ju potrebuju 😉 a my by sme mali hladat tehu virusiky 😉 ...ja mam pravidelny cyklus,ale mam pocit , ze moja domyslavost je vacsia a telo mi to vracia 🙂 a este dalsia vec, ze ma neustale picha raz v lavom vajecniku, raz v pravom,ale je to len take jemne a dnes som mala aj vytok 😨 ...nechapem uz co sa deje, najskor som myslela, ze som nachladnuta,ale zas ja sa chranim,ale aj to pocasie bolo vselijake aj je, tak ma mohlo aj ofuknut...a ty studujes,alebo uz pracujes?
@domkalaky Keby sa to tak dalo infikovat🙂) aj kopec znamich ma uz deticky uz budu aj velke kym sa nam zadari vrrr 😠 . Ale aspon keby clovek vedel co si telo vymysli a kedy sa rozhodne tehulkovaat 🙂 ale nic jaaaj nikedy ma to priam stve ako je v tomto pripade dobre ciganom ti maju mimi hned na prvy sup.... Ja pracujem a aj studujem externe. UUf tak to mate tazke to ste spolu dost malinko:((. Juuuj to uz je tolko hodin?🙂 Pomalicky uz budem koncit a ide sa domkov🙂 ale zajtra tu bude zrejme zase🙂))
@saska697tak ja ta tu zajtra vystriehnem, no tak si potom sikula,ale aj ty si davas zabrat....ty sa nestresujes? ja som v tomto hrozna 😀 .......inak aj v mojom okoli znamych sama tehu a ja len obsmrdam a nic sa na mna nenalepilo 😀 tak pekny dnik 😉

@domkalaky v práci je to teď takové divoké, jsem tu skoro pořád, navíc jsou neustále od vedení nějaké změny, takže člověk pořád něco řeší. Zjišťuju, že se tu problémy hodí na mě, ať je proberu s vedením za všechny a pak se dozvídám, že některé detaily si někteří vyřizují za mýma zádama jen sami pro sebe. Je tu hrozný kolektiv. Takže pak se i doma bavíme o práci. No a následně to vypadá tak, že se nám zatím nedaří to bábo. 😒