icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

ivka2345
29. júl 2011

@sweetlemon ja raz nepochopím ako si všetky robíte tie grafy...vôbec sa vtom nevyznám, ako to vlastne funguje?nechápem tomu vôbec ale vôbec ☹

petulka90
30. júl 2011

@ivka2345 To nie si sama 🙂 Aj mne to príde dosť zložité 🙂

ivka2345
30. júl 2011

@petulka90 snáď nám to tu niekto vysvetlí, lebo ja mám v tom chaos a veľmi veľmi zložité sa mi to zdá celé ☹

petulka90
30. júl 2011

@ivka2345 No možno je to zložité...Ale ja zatiaľ ani neplánujem nejaké meranie teploty a podobne 🙂

ivka2345
30. júl 2011

@petulka90 aha, ja by som to možno chcela skúsiť len neviem ako ☹

petulka90
30. júl 2011

@ivka2345 Určite ti to niektorá z kočiek vysvetlí 🙂)

domkalaky
30. júl 2011

ahojte bambulky 🙂 mate nieco nove?

dayanka
30. júl 2011

@domkalaky nic take moja, a ty? 🙂

domkalaky
30. júl 2011

@dayanka no ja stale cakam a cakam, ci pride mrska, inak zabijam nudu na nete 😅 lebo to pocasicko je take nijake a stale ma len taha do spanku 🙂

dayanka
30. júl 2011

@domkalaky presne tak..a jaka zimaaaaaaaaa 😨

domkalaky
30. júl 2011

@dayanka no ved ja som nejaka pomylena z toho pocasia 😖 takto som si leto vobec nepredstavovala a tak som sa na neho tesila 😠 ale zas ved aspon je viac dovod tulit sa pod dekou 😉 teda ja si pockam na snazilkovanie az do buduceho vikednu,preto teraz trcim na nete 😅 ,ale tak sa da aspon sprijemnit dnik 😀-moja predstava 😅

pet28
30. júl 2011

@domkalaky čauky, tak pořád ještě nic? a další testík sis nedělala?

barbora21
30. júl 2011

@ivka2345 ahoj, ja som nasla info tu - http://www.tehotenska-kalkulacka.esvet.eu/
a je tu aj kalendar, kde vsetko zapisujes a on to vyhodnoti, len sa musis registrovat - http://www.kalendar.esvet.eu/?ln=sk

domkalaky
30. júl 2011

@pet28 ahojcek, no stale nic 😕 akosi stale rovnako 😅 ....rozmyslam, ze pockam s testikom az do stvrtka a potom uvidim 🙂

ivka2345
30. júl 2011

@barbora21 jééééj ďakujem ti veľmi pekne, pozriem sa nato zajtra riadne to preštudujem a keby som mala nejaké otázky môžem sa na teba obrátiť a pridať si ťa aj do priatelov???????....si zlatá, snáď to nebude až také ťažké ako to vyzeralo..

ivka2345
30. júl 2011

@domkalaky ani ja stále nič a netestujem vôbec a potom uvidím kedy..no aké boli včerajšie sníčky??

domkalaky
30. júl 2011

@ivka2345 no vies , ze ani neviem co sa mi snivalo 😕 ale zato,som hned utekala na wc, ci mrcha prisla 😅 😅 a ty? tak to sa tiez drzis,ze netestujes 🙂

barbora21
30. júl 2011

@ivka2345 Jasne, ja o tom tiez este vela neviem, zacala som to zapisovat len teraz ale toto vyzeralo najlahsie... tak uvdime 🙂 Este som sa o babo nikdy nepokusala, toto je premiera, takze zistujem vsetky mozne info... ale to asi k prvorodickam patri 🙂

ivka2345
30. júl 2011

@domkalaky jaa nič, stále viac a viac mám pocit, že to možno vyšlo, ale na druhej strane ma trápia tie výtoky čo boli medzi cyklom takže sama neviem či ano alebo nie ☹ ale tak ak nevyslo, tak ideme ďalej a nebudem predsa smútiť veď sa nič nedeje a chcem počkať s testovaním čo najdlhšie abz som nebola sklamana....

ivka2345
30. júl 2011

@barbora21 tak super, my sme tiež len teraz si zmysleli že by sme chceli druhé bábo, ale tak uvidíme kedy sa zadari...a toto vyzera celkom ľahké, no uvidím.....ak by som dačo nevedela na teba sa obratim aspon 🙂

pet28
30. júl 2011

@domkalaky tak to tě obdivuju, že se tak držíš a netestuješ. mně by to asi nedalo 😀

domkalaky
30. júl 2011

@ivka2345 aj ja v kutiku duse dufam, ze aaa je tam asi fazulka malicka 😉 verim, ze coskoro sa budeme tesit 😀 😀 no aj ja by som chcela pockat s testovanim co najdlhsie,ale ja budem mat problem aj do stvrtka pockat 😀 verim, ze nebudeme sklamane 🙂

domkalaky
30. júl 2011

@pet28 fuuu pet,ja zatial hovorim, ze chcem vydrzat do stvrtka,ale ktovie aka bude realita 😀 no ja sa bojim toho, ze to bude skoro,ked si zas urobim testik 😨

barbora21
30. júl 2011

@ivka2345 V pohode 🙂

ivka2345
30. júl 2011

@domkalaky a tebe to už takto dlho meškalo????????myslíš že nám testy ešte môžu ukázať //, nebude už nato neskoro....????myslím tak že či by už teraz tie testy neukázali?

domkalaky
30. júl 2011

@ivka2345 no ved to, ze mi to takto nemeskalo 🙂 avsak mozno ta moja tuzba narobi divy aj s cyklom 😒 tak preto sa nechcem ponahlat testovat....myslim, ze neskoro nebude, niektorym kockam to ukaze az po dvoch tyzdnoch meskania mrsky, ono to zalezi od toho kedy prislo k oplodneniu a uprimne , ja u seba vobec netusim,lebo tento mesiac bol akysi hekticky a neviem presne, ze ci mohlo byt snazilkovanie uspesne 😅 😅 (teda nie som si ista, ci vtedy bola ovulacia,lebo ja si nemeriam BT)...takze ak sa podarilo,predsa len to bude sok,ale ten najkrajsi 😉

ivka2345
30. júl 2011

@domkalaky ano aj tuzba po dieťatku môže narobiť divy 😖 možno sa spnil sen a máš aj nejaké divné pocity?to myslíš vážne, že aj po 2 týždňoch meškania mrsky môže ukázať test?som nevedela, som myslela, že keď ti to neukáže do 12 dpo tak už potom vôbec 😉 lebo ja som si robila test 2 dni po meškaní a nič tak som myslela, že to už nič neukáže ☹ a máme to približne narovnako, ty si tiež mala mršku naposledy 28.6 a ja 27.6 a ja mám 30 DC a ty 28 DC to máme fakt narovnako, a kedy budeš testovať ty? držím palčeky aby bol ten šok krásny a splnený sen //..... 🙂 určite to tak bude neboj sa a informuj ma nech sa teším s Vami 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a dúfam, že si tú mršku odohnala aj odomňa a vynde nam to narovnako 😀 😀 😀 😀 😀 budem sa modliť naďalej a držím veľmi veľmi palčeky 😕

domkalaky
31. júl 2011

@ivka2345 astoj ivka 🙂 no ja sa citim stale rovnako-tlak v podbrusku,picha ma vo vajecnikoch-kde tu a mrska nikde 😀 tak ja dufam, ze nam to vyjde 😉 ....ja som rozmyslala, ze si testik urobim vo stvrtok 😅 ak dovtedy vydrzim 😕 ...no a ty si kedy planujes urobit testi? juuuj ,pevne veri, ze tam uz su male fazulky ivka 😵 😵 😵 😵

pet28
31. júl 2011

@domkalaky moc ti přeju, aby to tentokrát vyšlo 🙂

domkalaky
31. júl 2011

@pet28 dakujem pekne ;) a ty ako ?co nove u teba? 🙂