2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ahojte bambulky 🙂 mate nieco nove?
@dayanka no ved ja som nejaka pomylena z toho pocasia 😖 takto som si leto vobec nepredstavovala a tak som sa na neho tesila 😠 ale zas ved aspon je viac dovod tulit sa pod dekou 😉 teda ja si pockam na snazilkovanie az do buduceho vikednu,preto teraz trcim na nete 😅 ,ale tak sa da aspon sprijemnit dnik 😀-moja predstava 😅
@ivka2345 ahoj, ja som nasla info tu - http://www.tehotenska-kalkulacka.esvet.eu/
a je tu aj kalendar, kde vsetko zapisujes a on to vyhodnoti, len sa musis registrovat - http://www.kalendar.esvet.eu/?ln=sk
@domkalaky jaa nič, stále viac a viac mám pocit, že to možno vyšlo, ale na druhej strane ma trápia tie výtoky čo boli medzi cyklom takže sama neviem či ano alebo nie ☹ ale tak ak nevyslo, tak ideme ďalej a nebudem predsa smútiť veď sa nič nedeje a chcem počkať s testovaním čo najdlhšie abz som nebola sklamana....
@ivka2345 no ved to, ze mi to takto nemeskalo 🙂 avsak mozno ta moja tuzba narobi divy aj s cyklom 😒 tak preto sa nechcem ponahlat testovat....myslim, ze neskoro nebude, niektorym kockam to ukaze az po dvoch tyzdnoch meskania mrsky, ono to zalezi od toho kedy prislo k oplodneniu a uprimne , ja u seba vobec netusim,lebo tento mesiac bol akysi hekticky a neviem presne, ze ci mohlo byt snazilkovanie uspesne 😅 😅 (teda nie som si ista, ci vtedy bola ovulacia,lebo ja si nemeriam BT)...takze ak sa podarilo,predsa len to bude sok,ale ten najkrajsi 😉
@domkalaky ano aj tuzba po dieťatku môže narobiť divy 😖 možno sa spnil sen a máš aj nejaké divné pocity?to myslíš vážne, že aj po 2 týždňoch meškania mrsky môže ukázať test?som nevedela, som myslela, že keď ti to neukáže do 12 dpo tak už potom vôbec 😉 lebo ja som si robila test 2 dni po meškaní a nič tak som myslela, že to už nič neukáže ☹ a máme to približne narovnako, ty si tiež mala mršku naposledy 28.6 a ja 27.6 a ja mám 30 DC a ty 28 DC to máme fakt narovnako, a kedy budeš testovať ty? držím palčeky aby bol ten šok krásny a splnený sen //..... 🙂 určite to tak bude neboj sa a informuj ma nech sa teším s Vami 😵 😵 😵 😵 😵 😵 a dúfam, že si tú mršku odohnala aj odomňa a vynde nam to narovnako 😀 😀 😀 😀 😀 budem sa modliť naďalej a držím veľmi veľmi palčeky 😕
@ivka2345 astoj ivka 🙂 no ja sa citim stale rovnako-tlak v podbrusku,picha ma vo vajecnikoch-kde tu a mrska nikde 😀 tak ja dufam, ze nam to vyjde 😉 ....ja som rozmyslala, ze si testik urobim vo stvrtok 😅 ak dovtedy vydrzim 😕 ...no a ty si kedy planujes urobit testi? juuuj ,pevne veri, ze tam uz su male fazulky ivka 😵 😵 😵 😵

@sweetlemon ja raz nepochopím ako si všetky robíte tie grafy...vôbec sa vtom nevyznám, ako to vlastne funguje?nechápem tomu vôbec ale vôbec ☹