icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

foaji
31. júl 2011

@lucka_220809 Přesně tak, vůbec mě nenapadlo, že bych na mimčo mohla čekat i přes půl roku. Myslela jsem, že to bude hned. 😢 Je fajn, že se o tebe tvůj gynekolog tak stará, ten můj mi řekl, abych vydržela, že to určitě půjde samo. Nechce mi zatím nic nepsat, ani udělat hormonální profil, natož nějakou folikulometrii. Měnit ho ale ještě nehodlám, už je to snad 5. můj gynekolog a myslím, že je dobrej, jen by chtěl všechno pokud možno bez chemie, nechat to na matičce přírodě 😕 Taky mám problém na to nemyslet, ale jsou dny, kdy se fakt zaobírám úplně něčím jiným a pozapomenu na to a zas jsou dny, který mám chuť jen probrečet.. ty nemám ráda 🙂)

cigaretka5
31. júl 2011

@foaji
@lucka_220809 babule nebojte aj vy sa dockate // na teste, my sme sa s mm snazili dva roky, ja na nervy ze nie su // , on na nervy zo mna. Zistili mu otrasny spermiogram , poslali nas na umele- a my blbci sme sli, lebo sme verili, ze ked v centre povedia ze so spermiogramom sa neda nic robit , tak sme uverili .IVF neuspesne, my smutni. Rozhodli sme sa pre nezavisleho androloga, ten mm konecne urobil aj odbery krvy , nasadil par eurovu liecnu, isli sme na dovolenku, babo neriesili a po mesiaci sme // , teraz som opat tehu . Fakt niekedy treba menej chciet

lucka_220809
1. aug 2011

@cigaretka5 tak to znie super, velmi blahozelam... u nas tiez boli z CARu vysledky otrasne, uz sme tam potom ani nesli, nasli sme androloga, vysledky nie su vobec katastrofalne,ale problem mensi s motilitou tam je, tak snad sa polepsi. Mozem sa opytat aky presne problem ste mali vy a co sa naslo z krvi a aka nasledne bola stanovena liecba? (mm caka na vysledky z krvi, resp. uz ich asi maju,len tam nestiha kvoli svojim 2 pracam ist)...
Verim,ze sa nam podari otehotniet prirodzene tiez.... len sa trochu bojim predstavy,ze budeme na to cakat prilis dlho...
Dakujem ti za tvoju reakciu, je to vzdy super citat taketo dobre "konce" pribehov o ceste za babatkom 🙂 Nech sa vam rodinka pekne rozrasta a nech ste vyspokojneni spolu 😉

lucka_220809
1. aug 2011

@foaji moj dr mi tiez hormonal.profil nerobi... nie je jeho zastancom, pokial vsetko fici ako ma... a co u mna evidentne ano - preto mi robi tu folikulometriu - aby videl, ci pri tej ovu nie je nejaky problem. Zda sa, ze ziadny. Ak by boli vajcovody nepriechodne, zisti sa to aj tak akurat tou laparkou, a to chcem este par mesiacov nechat...
Ale chapem aj tvojho dr,este sa stale nesnazite az tak dlho (ani my)... len ak mas ako hovoris problem s ovulaciou,tak na to by ti asi mal nieco bud nasadit alebo vymysliet, lebo bez ovulacie tazko otehotnies :-/
Ale snad uz tento mesiac zistis, ze nic najblizsich 9 mesiacov nasadzovat nebude treba okrem kludoveho rezimu 😉

cigaretka5
1. aug 2011

@lucka_220809 ja uz si ani presne nepamatam co mal, ale nieco sa mi mari ze boli malo pohyb,ive a boli och malo a mal zvyseny prolaktin , co vlastne podla neho bola pricina. Tak dostal nejake lieky co v konecnom dosledku vyzivuju spermie - v juni zacal s liecbou a v oktobri som zistila ze som tehu

sweetlemon
1. aug 2011

babule... tak ja opat 8 DPO krv po milovani. to iste sa stalo minuly mesiac... som smutna, zajtra pojdem k lekarovi :(

pet28
1. aug 2011

@domkalaky ahojky, tak to mě mrzí ☹ . Myslela jsem, že se vám to už povedlo. Ale když to nevyšlo teď, tak to třeba vyjde příště 😉 .

domkalaky
1. aug 2011

@pet28 aj ja som si to myslela,nevadi, bude sa skusat dalej a ty 🙂 ?co mas nove?

pet28
1. aug 2011

@domkalaky no my jsme zkoušeli, tak uvidíme, jestli z toho něco bude nebo ne 🙂 . Včera mi bylo nějak divně, tak doufám, že na mě neleze nějaká choroba.

domkalaky
1. aug 2011

@pet28 no drzim palceky 😉 nech to vyjde 😉 a choroba mrska nech ta obchadza 🙂

raza
1. aug 2011

@pancuska aj ja už som bola u nej tak, aj ma sonom kukla, aj stery porobila a všetko ok.
no, ja som mala ale len také divné špinenie, len také slabé, ale len keď som sa utrela, nie normálne na nohavičkách. a dnes už nič! ale neverím moc v tehu, nechcem dúfať, okrem toho, ja mám normálne také pocity, ako mávam vždy cez mrchu 😠 . mala by som dostať v piatok, alebo v sobotu. zajtra máme s mm tretie výročie svadby, tak ráno skúsim ocikať test, aj keď je aj tak zavčasu, možno by už ukázalo. teda ak sa dovtedy nespustí mrcha 😖

katkav
1. aug 2011

@raza nevyhadzuj korunky za test, najskor treba testovat v den ms, vidis, hovorila som, ze bude jednodnove 😎 som zvedava na piatok alebo sobotu 😀 pekne vyrocie 🙂 prajem vam, aby ste ten najkrajsi darcek dostali o 9 mesiacov 😎

barbora21
1. aug 2011

@raza Dakujem velmi pekne za radu, idem to skusit nastudovat 🙂

raza
1. aug 2011

@katkav no, vyzerá to so mnou biedne.. zase špinenie po utretí.. mrcha je na ceste, sviňucha jedna 😠

katkav
1. aug 2011

@raza kurnik sopa 😠 ☹

henrietad
1. aug 2011

ahojte🙂 som tu nová našla som tému do ktorej by som sa mohla prikmotriť tak som tu...chceme na babatku začať pracovať- len tak pozvoľna...🙂 som zvedavá ako to pôjde..mám velmi nepravidelnu menstruaciu,,,,ste tu take? (dlhy cyklus)

fliacik
1. aug 2011

Babyyy, ja sa tak tesim, dnes som bola u Dr. a zmizla mi cysta. Takze este dva mesiace HAk na preliecenie a mozeme sa zacat snazit. Hned mam krajsi dnik 🙂

ivka2345
1. aug 2011

@domkalaky tak to ma veľmi mrzí, myslela som na teba, ale neboj budem ti držať palčeky aby to čo najskôr vyšlo 🙂 🙂 🙂 a určite ti dám vedieť ako som dopadla ja, či mrcha prišla alebo nie, test som si zatial nerobila a neviem kedy naberiem odvahu si ho urobiť ale chcela by som vydržať do konca týždna 😀 😀 😀 😀no neviem či vydržím 😒 😒 😒 ked sa budem nato cítiť, zatiaľ sa nevzdávam a dúfam aspoň aby mrcha neprišla a aby boli // 😠 😠 tak veľmi by som chcela, ale keď najviac chceš, tak vtedy to tak nieje ☹ tak som veľmi nedočkavá a zvedaváá 😨

raza
2. aug 2011

a mrcha prišla.... a je mi totál zle, fú... ☹

tinka6
2. aug 2011

@raza tebe az dodnes meskala mrcha??? 😕 😕 😕 ja uz na nu ani nepamatam, som 17 DC, tesne pred ovu a tesne pred svadbou 😖 takze priatel sa nechce usilovat tento mesiac o miminko, aby sme si uzili svadbicku..

@sweetlemon nezufaj moja.. urcite to bude len nejaka blbost

@katik1 ako??? potvrdene lekarom?? 🙂

sweetlemon
2. aug 2011

@raza juj, to mi je luto :(
ja idem dnes k lekarovi kvoli krvacaniu tyzden po ovu...aj teplota mi klesla, som zvedava, co mi povie...

sweetlemon
2. aug 2011

@tinka6 no neviem, mam take pocity v podbrusku ako pred mrchou a na tu mam teda este tyzden cas. ked sa to stalo raz, tak som myslela, ze zrejme nejaka ranka pri sexiku, ale to iste 2 mesiace po sebe? to ma trosku znepokojuje. ved uvidim, o 2 idem k lekarovi a dam potom info, co so mnou bude 🙂
no inak mozno prave teraz, ked sa budete menej snazilkovat a budete mysliet na ine veci, sa zadari 🙂 a kedy mate svadbicku? 🙂

tinka6
2. aug 2011

@sweetlemon a ako teplotka? merias kazdy den? ukaz grafik 🙂 svadbu mame 20.8. aa s tym "podarenim" bodaj by si mala pravdu 😀 😀 😀

sweetlemon
2. aug 2011

@tinka6 no supis, snad vam vyjde pekne pocasie 🙂 aj ked s tym tohtorocnym je to hruuuza. fiha, ty mas ovulku ovela neskor ako ja, mne sa nejak posunula na skorsi DC, podla FF bola 9DC

ja som dnes 19DC, meriam kazdy den o 5:30 a vyzeram takto, neviem, co si mam o tom mysliet. po krvacani sa mi teplotka znizuje :(
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429

neviem sa dockat toho dokiho dnes, dufam, ze ma neodbije ako vacsinou...podla neho je vsetko normalne a vsetko je z ovulacie a nic mi nevysvetli...

ozaj, neviete mi poradit nejakeho prijemneho dokiho v BA? chcem mojho zmenit, lebo mi lezie na nervy tym jeho "zaujmom" o mna 😝

foaji
2. aug 2011

Tak holky, jsem 34DC, mrcha stále nepřišla. Zatím nepozoruju ani žádné příznaky, že by přijít měla. Cysta to též nebude.Těhotná si nepřipadám, myslím, že bych to poznala. Jediné co mi je, tak že mě bolí prsa a od ovulky mám stále zvýšenou teplotu těla (bazální neměřím). Tak a teď babo raď, co se mnou. Doufám, že to nebude další nějaký, pro mě zatím nepoznaný, gynekologický problém..

foaji
2. aug 2011

@henrietad Čauky, já mám též takové divné cykly.. obyčejně 28-32 dní, když vyroste cystička, tak mám cykly dlouhé do té doby než mi píchnou Agolutin. Takže to mám takové veselé 😀 Jak to máš ty? Jinak se snažíme půl roku a zatím nic, neměla jsem totiž asi ani ovulaci, ta první byla až tento cyklus....u sebe to vidím na běh na dlouhou trať 🙂

raza
2. aug 2011

@tinka6 ahoj. práveže mi prišla mrcha skôr, už na 19DC! mávam 23-24 DC, ale teraz mi prišla skoro o týždeň skôr, no proste na nervy.. 😠
a svadbu si užite, nech vám to víde tak krásne, ako si si to vždy predstavovala 😵

@sweetlemon hmm, tak to netuším, prečo to tak máš, daj potom vedieť,
@foaji žeby ďalšia tehuľka? 😉

sweetlemon
2. aug 2011

@foaji ja to tiez vidim na tehu 🙂 ak sa drzi teplota, je vysoka pravdepodobnost 🙂 skus testik!! 🙂

foaji
2. aug 2011

@sweetlemon Bojím se, že zas budu zklamaná a radši bych ještě pár dnů s testem počkala.. pokud mě mrcha nepředběhne. Já mám ale zvýšenou teplotu těla (bazální jsem ještě nikdy neměřila) a to mi přijde divný.. každopádně nemocná si nepřipadám..

foaji
2. aug 2011

Holky, ty těhotenský testy si děláte ráno? Je tam sice psaný, že se dají dělat v jakoukoliv denní dobu, ale ráno je asi nejvíc toho hcg hormonu, že?