2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@foaji ja už som testla, nič, ani náznak. myslím, že keby som bola, už by to bolo vidno.. na a u mňa sa nedá spoliehať na tehu príznaky, lebo mne býva zle dosť čsto, neviem prečo. mávam aj problémy so žalúdkom, podľa doktorov zo stresu.. ale u teb to vyzerá dosť sľubne 😀 budem držať päste 😀 my práve odchádzame s manželom do lešnej do zoo. rozhodli sme sa ísť na výlet, pretože dnes mám posledný deň dovolenky. tak pa a pekný deň. a každú novinku chcem vedieť 😉
@pet28 Joo, se mnou je to s tím ovocem a zeleninou taky tak. Nachystám si na svačinu do práce 4 švestky, sním jednu a to se dost přemáhám 😀 Ale nechce se mi do sebe cpát nějaké umělé vitamíny.. sice je doma mám, ale nejím .. bůhví co v tom všechno je a není.. Tak ať Redbull zabere! 😉
@raza To je dobře, že jsi neplakala!! Plakat nesmíš, mimču se do uplakanýho domečku chtít nebude 😉 Tak na takový výlety musíte asi jezdit častěji 😀 Já dnes netestovala, ale včera mi to nedalo.. testovala jsem odpoledne a test byl divnej.. kontrolní čárka v pohodě, ale do vatičky se mi rozpila červená barva, tak nevím, co to mělo znamenat. Jsem dnes 7.den po ovulce, tak další test nechám na pozítří a uvidím..Každopádně mám občas divnou bolest v břiše, je mi pořád na zvracení a mám průjem.. tak nevím, jestli to není spíš příznak střevní chřipky 😀 😀
@foaji tak teda asi bude fakt lepšie testnúť až pozajtra. no tie tvoje príznaky sa dajú napasovať na tehu. tak budem držať palce 😉 fuu, ja som dnes bola po dvoch mesiacoch dovolenky v práci a a už teraz sa teším na vianočné prázdniny 😅
neviem, ako u vás, ale tu je neznesiteľné teplo!! blee 😝 to sa nedá vydržať a nemôžem si lahnúť ani len do vane, keďže mám mrchu.. 😝
@raza Tys měla dva měsíce dovolenou? 😕 To bych si taky nechala líbit 😀 My dnes očekáváme 34 stupňů, v práci to budou čtyřicítky, není tam klima, teplo jde navíc i od strojů a ty tam musíš vydržet několik hodin stát. Od příštího roku chci jít dálkově na výšku, protože taková práce by mě za chvíli zničila.. na plat si člověk stěžovat nemůže, ale zdraví je přece jen přednější.. Taky se těším na vánoční prázdniny 😀 Doufám, že je obě budeme slavit už 2v1 😀 😀
Test nechávám teda na zítra, snad by 9.den po ovulce už mohl něco ukázat 😕
Absolutně Ti nezávidím mrchu v těchto vedrech!! Ale aspoň se můžete vrhnout do dalšího snažilkování 🙂 Třeba tahle mrcha je na dalších 9 měsíců poslední 😉
@foaji hej, ja mávam dovolenku vždy, keď majú deti prázdniny, som totiž učiteľka v ŠZŠ. tak aspoň jedna výhoda, keď už plat je na prd 😀 . dnes ideme s mm na celý víkend na chatu, kamarát oslavuje 30. tak som sa tešila, no mm má takú sprostú prácu, ešte stále nevie, kedy príde domov, možno až neskoro večer, tak mám nervy 😠 a mrcha ma teda štve riadne, dnes mi bolo ráno tak strašne zle, že ako som už odchádzala do práce, musela som rýchlo utekať na záchod vracať. celé dopoludnie sme mali sprosté školenie, myslela som, že tam už odpadnem. vedla mňa sedela moja najlepšia kolegyňa. je tehotná a aj jej bolo zle, tak sme tam obe len odfukovali a ovievali sa 🙂
keďže idem na tú chatu, na nete budem až v nedelu večer, tak už tera mám nervy, že nebudem hneď vedieť, ako si dopadla 🙂 tak budem držať päste a uži si víkend. pa 😉
ahojte, chcela som sa spýtať, či máte niekto skúsenosti s clostillbegytom? vraj je to na vyvolanie ovulky.. ak o tom vie niektorá z vás viac, prosím napíšte mi. ja totiž ani neviem, či ovulku mám.. 😖
@raza na zistenie ovu je potrebne chodit na folikulometriu. Treba sa dohodnut s tvojim gyn.,aby si od cca nejakeho 11-12DC prisla na vnutorny uzv. a podla toho, ci uvidi nejaky vacsi folikul, ta bude dalsie dni objednavat.. podla toho vysleduje, ci ti folik rastie, a ci nakoniec hlavne aj praskne - teda dojde k ovulacii. Ak ti nic nevysleduje resp. zisti, ze ovulacia u teba neprebieha, tak ti moze predpisat clostil... ten ovu vyvolava, ale berie sa tusim len 6 cyklov maximalne. Je to pomerne silny liek,tak preto... vraj podobne ucinky ma fyto-soja..
Ja som ani jedno z tychto nemala , ovulaciu mam, ale mam zname, co to tiez museli riesit.. ja chodim na folikulometriu aj tak... a to je asi najlepsia a jedina ista cesta, ako si ovu vysledovat.
Velebnosti, mně se chce blejt 🤐
@janielik87 @zucana @jafnka @elebe no baby kde ste sa vytratili...co mate nove
@raza Ty jsi učitelka ve speciální škole nebo jsem si zkratku špatně vyložila?? 😀 Takové školení musí být v takových hicech velice zábavné, navíc když je ti špatně. No..máš to za sebou 😉
Já jsem dneska ráno testila.. čekala jsem jasně pozitivní výsledek, vždyť je mi 3. den špatně a zhoršuje se to. Hlavně ráno, když vstanu, žaludek se mi úplně obrací, břicho mám jakýsi nafouklý a hrozně citlivý, nemůžu vůbec ležet na břiše. Podbřišek, když prohmatám bolí a prsa mám zas jak Pamela. Už mě to fakt nebaví.. na testu jsem našla ducha, ale to jsem musela pod POŘÁDNÝ světlo, natáčela jsem test na všechny strany a pak bylo trošilinku něco vidět. Tak mi řekni, když je mi, sakra, 3. den tak zle, že na tom testu skoro nic není. A to byla citlivost 10!!!! Jééééé, mně se chce brečet!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Doufám, že se na oslavě máš líp jak já teď 😀 😀
@sweetlemon Sweetlemone, myslím na tebe a doufám, že z dovolené vezeš Turka 😀 Jestli ne, tak si hold příští cyklus budete muset stvořit Slováčka 😉 😀
@milagros ahoj. no ja mám toho teraz veľa v robote. tento týždeň mám poobedné tak prídem domov o pol jedenástej a padnem mŕtva, ani muža som si tento týždeň poriadne nevidela. a dnes aj zajtra idem tiež poobede...
juj, ten zápal ma mrzí. to sa ti kde podaril taký riadny chytiť? rýchle sa treba vyliečiť a nečakať na mňa! ja beriem ďalšiu (dúfam, že aj poslednú) dávku tabletiek. čiže za 63 dní pôjdem na kontrolu a potom už sa začneme znova snažiť 🙂 juj teším sa 🙂
@jafnka neboj isto to bude posledna davka.......no a ja netusim kde som ho schytala este k tomu v lete ale som dost vydesena lebo sa to vlece uz akosi dlho,uz berem druhe antibiotika a stale este obcas pocitujem taky tlak v podbrusku takze mam uz z toho bobky ze ci to nieje aj nieco ine este....bojim,bojim

@foaji no, tak to teda neviem ani ja 😕