2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@sweetlemon mně ho doktorka ukázala při vyšetření na obrazovce, tak jsem zhruba věděla, co hledat. je to taková dírka 😀
@pet28 ahaaa, no a v pohode tam dociahnes? Lebo ja mam pocit, ze ten priestor nema konca 🙂
@sweetlemon ahoj, tu je moj graf, ale aj taj tomu nechapem...
http://www.fertilityfriend.com/home/370629
@pet28 a ja tiez gratulujem k uspesnemu dniku 🙂 ziskanie novej prace je super 🙂 sice sa tam dlho neohrejes 🙂 a teda ides tam nastupit ci ostavas na starom mieste - myslim kvoli // 🙂
@raza myslis prstikovu metodu? no, neviem, ci to napisem spravne, ale zevraj po milovani je dobre trosku pomoct spermijkam tym, ze im prstom pomozes najst cestu ku krcku maternice 🙂
ja som sa vcera po snazilkovani velmi trapila, mala som pocit, ze ho nenajdem, ale myslim, ze sa podarilo 🙂 nasla som ho ale nalavo, nie uplne v strede (resp. akoby som k maternici mala zakrutu 🙂 ) - bol to taky tvrdy vystupok s dierkou v strede - ked to mam k niecomu prirovnat, tak podobnu dierku maju nasi drahi (na vyustenie spermijok) 😀 😀 hehe, neviem to rozumne nazvat 😀 😀 😀 tak som to tam trosku pochodila a uvidime 🙂
@barbora21 no, vyzera to tak, ze ovu prebehla, teda aspon podla BT...a tie testy boli uplne biele alebo len menej tmave ako kontrolna ciara? ja som tiez vcera mala skoro pozitivny test (nebolo to este uplne tmave, ale boli skoro rovnake) a teplota mi dnes zatial moc nestupla. v akej hodine si si ich robila? nemalo by sa predtym pit moc tekutin...
@foaji halo kocka, si sa nam nejak stratila? dufam, ze si v pohode a neublizila ti ta silna mrcha potvora 🙂
Dobre ranko snazilky 🙂
@sweetlemon Co najskor sa uz zadari aj teba aj mne aj vsetkym tuna,co potom tak velmi tuzime 🙂 🙂
Aha takze aj takto treba napanat spermijky na spravne miesto?
@pinkpink dobre ranko 🙂
no, netreba, mali by si najst cestu aj same (pochybujem, ze nase mamy nieco take robili 😀 ), ale zrejme im to velmi pomoze, ked sa trosku postrcia 🙂 pomaha to najma v pripadoch, ked je krcok v takej pohode, ze je vstup do maternice trochu znemozneny - ked je krcok oprety o stenu alebo je otocena maternica. ja som to skusala teraz prvy cyklus, tak som zvedava 🙂
@sweetlemon mama mi tiez nespominala,zeby nieco take robila 😉
Si myslim,ze ja ho mam pekne na strede,bo ma to dakedy pri "tom" zaboli...Ja som sa rano zobudila a rozhodla,ze sa vydam na cestu "Tajomstvo"...citala si tu knizku? 🙂
@sweetlemon
@raza Ahojky babeny, děkuju za gratulace 🙂 , ale obávám se, že do té nové práce nebudu moct nastoupit. Vzhledem k mému věku a pokud jsem opravdu těhotná, tak mě doktorka nechá asi doma.
@sweetlemon jinak s tím hledáním při prstíkové metodě to bylo veselé i u mě. Byla to taková mravenčí práce 😀 než jsem to našla. Ale tvůj popis je naprosto super a vyčerpávající 😀
@pinkpink no ja som si tiez myslela, ze ho mam v strede, pri snazilkovani ma tiez nieco zaboli miestami, tak som myslela, ze je krcok v ceste 🙂 ale ja neviem, mozno sa mi posuva 🙂
tu knizku som necitala, o com to je?
@pet28 vzhladom k veku? podla nicku by som povedala, ze mas 28, to je vela?ci malo? 🙂
no citala som si nieco o tom krcku este a zistila som, ze pri ovulacii, resp. plodnych dnoch by mal byt makky, jemny, na dotyk pocitovo ako pery. ja som ho mala trosku tuhsi, takze neviem, neviem... 🙂 ty si citila, ze by bol taky jemny? a ze ta dierka sa pri ovulke otvori tak, ze sa da do nej vsunut spicka prsta. ja som nedociahla az na tolko, inak nechtom sa mi podarilo sa dostat kusticok , proste som citila, ze je otvoreny malinko. ale teda, fakt umenie
🙂
@sweetlemon číslo v nicku není můj věk. mám 37. Já ti už ani nevím, jak to bylo na dotyk. byla jsem ráda, že jsem ho vůbec našla 😀 ale tu dírečku jsem tam cítila docela znatelně.
baby, ja mam od rana pocit, ze ten september bude fakt plodny 🙂 tak nejak mi je prijemne na dusi 🙂
@pet28 no, to je skoro 28 🙂 nemyslim, ze po 30 je problem otehotniet, skor po 40-ke by som povedala, ze to moze byt zlozitejsie. veeeela ludi v dnesnej dobe odklada tehu po 30ke, kedze kariera a emancipacia, napr. ked som bola v anglicku, tak tam tie bohatsie rodiny mali povacsine 40ky male deticky. ak by si bola teraz tehu, tak je to vek este ok 🙂 no a s tou pracou...tiez by mi bolo asi blbe nastupit do novej, ked viem, ze by som zachvilu odisla. pokial mas pracu, asi by som tam uz vydrzala tych 8 mesiacov (pokial to tam nie je nejake kriticke).
A neviem ci som si ho ja nepodrazdila, lebo ma tam tak neprijemne picha, kurnik...
@sweetlemon prácu mám, takže to budu řešit asi tak, že tu zůstanu a stejně asi budu marodit
@sweetlemon no drzim palce nech sa zadari... ja som si v tom case povedala ze kaslem na to bude co bude... inak sa hovori ze snazenie do roka je OK ze to by sa do roka malo zadarit
@katharrina no to bolo pri druhom🙂 pri hani sme sa trochu viac museli snazit🙂 ale ani to sme neprehanali🙂 drzim palce🙂
@pet28 no tak snad nebudes mat ziadny problem s tehu... ci myslis, ze budes musiet ist na rizikove? dufam, ze bude vsetko v poriadku a ani nebudes vediet, ze si tehu 🙂
@zuzkat1 viem, ze do roka je to ok, ale tie dni idu tak pomaly 🙂 ale zas ked sa pozriem spatne, tak je pravda, ze tych 6 cyklov prebehlo ako voda 🙂 aj tak snad ma uz ziadny cyklus necaka 😀
tak moje dnesne pichanie sa zmenilo na hrozne navaly tepla a unavu...myslim, ze ovulka jak stvorena, som zvedava na ovu testik po praci, uz nech som doma!! 🙂
@sweetlemon víš co, dělám takovou práci, kde mám strach, aby mě nekopla elektrika, takže uvidím, jak se k tomu postaví doktorka. Navíc už nejsem nejmladší, že 😀 .
Jinak teda rychle spěchej domů a co nejdřív poval chlapa do postele. no a pak můžeš zkusit tam tu metodu, ať to trochu pojistíš. teď už víš, kam sáhnout 😀 . Budu držet palečky, ať se něco podaří
😉 nooo,šlak aby to trafil, napísala som tu hotový román a nakoniec mi po odkliknutí napísalo, že : stránko je momentálne mimo!!! takže už len v skratke:
@pet28 kašlať na robotu, hlavne , že sa zadarilo 🙂 viem, že si sa tešila, ale veď po materskej bude ešte času dosť 😉 takto budeš vylihovať, pozerať všetky kraviny v telke... 😉
@sweetlemon no, tak o takejto metóde som fakt v živote nepočula 😕 😕 ale nedalo mi to a utekala som do kúpelky vyskúšať... no, ja mám dosť krátke prsty, takže to bolo trochu komplikované, no keď som sa posnažila, tak som došla až k niečomu, ale len tak tak. no netuším, či to bol krčok maternice 😕 mohlo to byť aj niečo iné?? sory, že sa tak sproste pýtam..
@pet28 ach tak, no tak to je rozumne sa vyhnut rizikovym cinnostiam. ja si napr. neviem predstavit, ze by som musela ostat na rizikovom...asi by som sa unudila k smrti a bola by som neprijemna na draheho z toho nicnerobenia 🙂 ale samozrejme keby to bolo nevyhnutne pre malinke, tak by som takto nerozmyslala ani sekundu 🙂
my dnes ideme cvicit, predtym ideme po veci domov, tam ho zvalim a asi pojde cvicit sam, pretoze by som mala cakat, kym sa vsetko dostane tam, kam sa ma dostat 🙂 a cvicenie by tomu zrejme nepomohlo 🙂
@raza hehe, zlato si to napisala, sa musim smiat 😀 😀
ja som tam tiez objavila vselijake zakutia, vobec to teda nie je otvor, na konci ktoreho je krcok - ako som si predstavovala 😀 a nahmatala si aj otvorcek - taky ako som pisala vyssie? 🙂

@pinkpink tak teda uz by sa mohlo zadarit, ked sa taaaak dlho snazime, no nie? 🙂