icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

raza
13. sep 2011

@sweetlemon práveže ja som sa ledva niečoho dotkla. keď to tak úplne jednoducho poviem, tak ja som fakt myslela, že je to len otvor a na konci bolo niečo.. no poriadne som sa ani nedotkla, takže netuším, či to bol krčok 😠 ale vďaka, si zlatá, že mi tak radíš 😉

sweetlemon
13. sep 2011

@raza v pohode, ved nato sme tu, aby sme si podarili 🙂 ale tazko povedat, co si objavila. skus povedat chlapovi, nech urobi prehliadku 😀 😀 😀 on je to taky...podla mna gulatejsi vybezok. a tuhsi..teda aspon ja som ho taky mala vcera. a v akej polohe si skusala? citala som, ze treba bud na wc posediacky, cupiacky alebo vylozena jedna noha na vanu alebo lezmo s pokrcanymi nohami k telu. ja som skusala tu poslednu moznost, kedze som musela udrzat bicikovce 😀

raza
13. sep 2011

@sweetlemon aj ja som rozmýšlala, že požiadam mm 😉 no, asi som nahmatala niečo také gulaté, ako píšeš, ale žiadny otvor, tak neviem, no neva, mm predkúma 😀

barbora21
13. sep 2011

@sweetlemon Testy boli tak, ze na jednom bola slabsia ciara a na druhy den tam bola len jedna - tu druhu nebolo ani vidiet. Robila som si to podvecer - v rovnaky cas a predtym som 2 hodiny nepila... tak neviem...ale manzel mi povedal, ze nech kaslem na to 🙂 a ze po dalsej mrche budeme sexovat kazdy druhy den a ze on bude velmi stastny 🙂 a ze snad sa nieco podari 🙂 tak som sa na tom velmi zabavala 🙂

pinkpink
13. sep 2011

@pet28 Budem to tu sledovat a to hlavne v utorok, ze co ti Dr.povie, drzim palecky 😉

pinkpink
13. sep 2011

@sweetlemon Aj ja mam podobny pocit s tym plodnym septembrom 🙂 A od rana si hovorim,ze som tehotna,som tehotna, tak podobne to bolo v tej knizke co som spominala,je to hlavne o psychike a pozitivnych energiach,mne sa podla nej podarilo schudnut,tak verim,ze to funguje...Proste v skratke,musis mysliet pozitivne a priat si to a hlavne verit v to,presvedcit sama seba o tom,ze v to veris a stane sa to,je to vsetko fakt len o tej psychike...najdem link a hodim ti ho sem 🙂 Inak mna od vcera pobolieva podbrusko 😀 😀 😀
A dnes vecer vyskusam ten krcok i ja 🙂

pinkpink
13. sep 2011

@sweetlemon http://www.thesecret.sk/news.php skus tento alebo staci ked si na googli das Tajomstvo. Je to aj sfilmovane alebo dokumenty 🙂

pet28
13. sep 2011

tak baby ze tří testů mám tři pozitivní. takže asi na tom fakt něco bude 😀

sweetlemon
13. sep 2011

@pet28 foto!! Foto!! 🙂 supeer, tak uz bude tutovka 🙂 uz mas zrejme pekne kolajnice, co? 🙂
@pinkpink no presne to si hovorim od rana aj ja, stale mam pocit, ze uz som tehu, aj ked prakticky je este skoro to tak nazvat 🙂 napr aj teraz, lezim s vylozenymi nohami na sedacke, aby sa mi vajko pekne ulozilo 🙂 proste verim, ze to vyslo 🙂 a mam z toho uzasny pocit 🙂 neviem, co sa mi stalo, vacsinou rozmyslam a stresujem, ci to vyslo. A dakujem za link, idem to kuknut, trosku pozitivneho citania nezaskodi 🙂 a ktory si ty dpo ci dc? Myslis ze boli kvoli ovulke ci uz zaciatok tehu? 🙂
@raza hehe, potom daj vediet, co ste objavili 🙂))

pinkpink
13. sep 2011

@pet28 Hej hej foto kolajniciek 🙂

pinkpink
13. sep 2011

@sweetlemon Tak pekne vylozit nohy, aj ja uz idem na to 🙂 Nech si vajka najdu najlepsie miesta... To je dobre,ze si v klude,urcite to je nejaky signal 🙂 Nie je zaco,ja som ju citala este ked som bola v UK a strasne som z nej bola nadsena,aj z toho,ze som fakt schudla a zilo sa mi vtedy straaasne dobre,(podla tej knihy) tak verim,ze tie pozitivne energie z vesmiru existuju...mozno zniem troska ako magor 😎 ale proste ma to presvedcilo 🙂
DC som dnes 23, aj ked ja mavam cyklus aj 32 niekedy 35 dni,posledny som mala len 29,ma to prekvapilo,ta teraz neviem kedy by mala prist ms(viem ze nepride) 😀 😀

pet28
13. sep 2011

foto vám sem hodím zítra, budu doma, tak bude čas. teda jestli dojdu na to, jak to sem mám dát 😀

red_kika
13. sep 2011

jaj baby, aka som rada ze som si otvorila tuto temu 🙂 hned som zistila, ze som na dobrej adrese.
ja si tiez myslim ze september bol plodny 🙂
@pinkpink mas pravdu, ked pozitivne myslis, tak je to hned lepsie. ale zas na druhej strane, je strasne vela zien ktore pozitivne myslia a veria ze to vyjde a potom zas nic ☹ a to dlhsiu dobu

@sweetlemon si presne v takej istej situacii ako ja.. citim priznaky tehu ale je este skoro na test...

drzim vam vsetkym a sebe palceky 😀 😀 😀

pinkpink
13. sep 2011

@sweetlemon Ovu neviem kedy mavam,mavam tie dlhsie cykli ako som pisala,ale myslim,ze zacinajuce tehu 😀 😀 😀

pinkpink
13. sep 2011

@red_kika ahoj kika,ja tiez len cakam kym bude spravny cas na testik 🙂 Kolky DC si?

red_kika
13. sep 2011

@pinkpink dnes 20DC pricom cykly mam mezdi 23 - 28 dni

pinkpink
13. sep 2011

@red_kika tak sme na to zhruba rovnako..ja mavam 32-35 ale naposledy bol len 29,to som taky tusim este ani nemala..nevies,preco sa dakedy cyklus vie skratit? moze to byt tiez stresom,alebo prechladnutim a tak?ale to sa vacsinou predlzi hm...

red_kika
13. sep 2011

@pinkpink to zial naozaj neviem... ale dost mozne ze to ovplyvnovane stresom

merias aj teplotu atd?

pinkpink
13. sep 2011

@red_kika Nie nemeriam,ty? zatial,cakam ci sa nam podari bez ovu testou,merania a tak,lebo som bola tehotna pred 10 mes.a to ani neviem ako som otehotnela,sme boli s mm spolu len 3 mes.a vobec sme to neplanovali.a ako dlho sa snazilkujete?

red_kika
13. sep 2011

@pinkpink uz ste manzelia po roku? fuh, to bolo rychle
ja meriam, ale len tento mesiac sa tomu fakt ze venujem.... hlavne teraz po ovu 😎
tento mesiac bol taky prvy poriadny, ked to vyslo aj na plodne dni, lebo mm pracoval pol roka v prahe

jania023
13. sep 2011

ahoj mozem sa k vam pridat?

sweetlemon
13. sep 2011

No tak ja som teraz mimo, vcera ciara na ovu teste a dnes len slaby duch? A pritom cez den navaly jak svina a pichanie? Chapete to?
@pinkpink
@red_kika joooj baby, tak vy uz o par dni mozete testikovat 🙂 to ja som len teraz zrejme cerstvo po ovulke, takze ste daleko predomnou. To ked ja budem 20dc, vy tu uz davno budete mat vycapene // testiky 🙂 ale teda pocity mam silno pozitivne 🙂 este vydrzat aspon 10 dni a testujem! Aj ked furt hovorim, ze s tym pockam do terminu mrchy 🙂)))

sweetlemon
13. sep 2011

@jania023 teba poznam z nejakej temy 🙂 jasne, ze mozes 🙂 vitaj!

red_kika
13. sep 2011

@sweetlemon noo ja tiez, chcem pockat kym by som "mala dostat" mrchu, potom uvidim... poctivo papam femibion 800 a pomohla som aj chlapcekom lepsie preplavat tam kam maju 😀

pinkpink
13. sep 2011

@red_kika no hej,sme dali rychlovku,sme si srasne sadli a viem,ze je to tem pravy pre mna 🙂 Isto by sme sa tak skoro nebrali,keby nebolo tehu... A ako sa to vlastne meria?akym teplomerom?a do posvy? A ako si zatial na tom s teplotou?To by ste mali super,keby sa ujalo 🙂

red_kika
13. sep 2011

@pinkpink ja meriam normalnym teplomerom v ustach.... da sa bud v ustach alebo v posve. ale vzdy musis na tom istom mieste (teda aspon pocas 1 cyklu)
kamoska mi hovorila ze v ustach to nieje az take dobre, ale mne to vyhovuje a teploty su ok. vzdy mi ukazalo kedy mam ovu atd
tento mesiac som prvy krat konstatne vysoko s teplotou po ovu. kazdy den mam nejaky iny priznak - raz ma bolelo podbrusko, raz prsia, aj zle mi uz raz bolo.... Mozno si to len vsugerujem, ale fakt si myslim ze sa podarilo

pinkpink
13. sep 2011

@sweetlemon Ja si ani neviem odratat dni,ked ten cyklus vselijako,ale ked najblizsich 10 dni nepride,bude sa testikovat aj u mna...ja radsej az po meskani testnem 🙂 a neboj tych par dni rychlo zbehne 🙂

jania023
13. sep 2011

@sweetlemon 🙂)ja som taka staro-nova 😀 myslim ze vas tu poznam viacero..

pinkpink
13. sep 2011

@red_kika a ked aj ta teplota je vysoko tak jasnacka 🙂 September je plodny!!! 😉 😉 😉 mna prsia nie, len podbrusko,a sem-tam pychne v nom aj dost silno,co ked tie tehu priznaky su rovnake ako ms.Ale ms uz nebude ani u jednej 😀

pinkpink
13. sep 2011

@jania023 Vitaj 😉