2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@red_kika ja tiez papam femibion 800, uz 4.balenie koncim a zatial som nevidela vysledky...okrem toho, ze sa mi skratil cyklus.
@sweetlemon pocula som, ze alchemicky caj pomaha..... pije sa od mrchy az po ovu.
kupila som si ho, ale este neskusila (uvidim podla vysledku tento mesiac)...ale viacej bab mi povedalo ze im pomohol a dost rychlo po uziti otehotneli
ja cakam na ms a sup sa do dalsieho kola uz ani neviem ktoreho ☹
@jania023 a kde si bola vytratena? 🙂 ako pokracujes v snazilkovani? Uz po ovulke ci pred?
@sweetlemon nejak som nemala chut chodit na MK mala som depku z neuspechu 😒 min.mesiac som mala kyret tak cakam na ms ...kedte to nebol celkovy ale iba ciastocny tak vraj mi to cyklus neporusi tak ju cakam uz dnes ale zatial ms nechodi ☹ ☹ uz nech dojde nech mozem ist nato 😅
@jania023 to mi je luto :( tak to treba chytro zmenit tie tvoje zle nalady, aby dalsiemu vajku bolo dobre u teba a nepustilo sa ta 🙂 prajem ti, vlastne asi vsetkym snazilkam, aby september bol stastnym mesiacom plodnosti. My v tejto teme mame dohodu, ze tento mesiac budu //. Jedna z nas sice dohodu porusila, ale my jej to odpustime, ked nam da foto testikov s // 🙂
@sweetlemon tak cakam na ms a ideme nato vraj po kyrete je vecsia sanca na tehu tak sa uvidi 🙂 a idek vo stvrtok ku nejakemu chlapikovy co dava energiu-lieci tak sa uvidi
Holky ja idem off,poskladat poprane a citat novu knizku 🙂 Dobru vsetkym 😉
@sweetlemon nooo, tak som si trošku poštudovala na nete a asi to skúsime 🙂 teda určite to skúsime. mnoho žien totiž písalo, že sa im po tomto zadarilo 😉 keď si to tak zoberieš, tak niečo na tom je. minimálne to, že ten krčok môže byť akoby prilepený o stenu a a preto sa k nemu spermie nedostanú..
@jania023 ano, to som citala, ze by teraz mala byt maternica lepsie pripravena, tak drzim palceky 🙂 a potom daj vediet, aky bol liecitel. pocula som, ze su ludia, ktory sa venuju parom, ktorym sa nedari - dodavaju pozitivnu enegiu. nieco na tom asi bude 🙂
@raza podla mna to urcite pomoze, verim tomu 🙂 vela stastia pri hladani a hmatani 🙂
ja som vcera nevedela zlomit draheho na sexik, nakoniec sa mi to podarilo 🙂 sice mi stale opakoval, ze este nema dozrele spermijky, kedze den predtym sme snazilkovali, ale lepsie skusit ako premarnit sancu, no nie? 😀 a opat som pomahala krcku 🙂 vcera bol uz maksi a dierka bola viac otvorena, takze myslim, ze som to vystihla v spravny cas 🙂 dnes som si merala teplotku, myslela som, ze po ovulke mi vyskoci hore. ona sa sice zvysila, ale len o malinko, tak ako den predtym...divne
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429
Ahojek děkuji moc za vřelé přivítání,u Dr.jsme byla v unoru jelikož jsem se měla vrátit v březnu zpět do práce,myslela jsem že to do té doby výjde a nic,tak mi dal kalendář,že si mám denně po dobu 3 měsíců měřit BT,už je to půl roku a teplota nepřesáhne v měsíci 36,4,takže nevím jestli je něco špatně a nebo né,každopádně se tam v nejbližší době chystám....v červenci jsme nastoupila,taky do nové práce,ale mé snažení o mimi to neodradilo....
Nazdááár ženský 😀 Nebojte, mrcha mě nedostala, cpala jsem do sebe koňský dávky železa 😀 Jen mi ta nová práce dává celkem zabrat, ale šííííííleně mě baví 😀 Dokonce už jsem měla takový myšlenky, že snažení bysme mohli třeba o půl roku posunout, ale když jsem potkala první maminu s kočárkem, zavrhla jsem to 😀
Dočtu Vás v pátek nebo o víkendu. V práci bych sice na net taky mohla, ale nechci, aby šéf viděl, že chodím na Modrýho koníka a snažím se otěhotnět 😀 To by se mu asi moc nelíbilo. Navíc mi dal smlouvu na neurčito, ale mám 3měsíční zkušební dobu, tak ho nechci zatím moc dráždit 😀
Jak Vám všem jde snažení?????
A vítám všechny nově příchozí 😉
@sweetlemon to máš asi pravdu v tomto, že nič neposúriš ☹ ☹ ☹ ja tiež beriem od mája femibion aby to urýchlilo otehotnenie, ale ja sa už pomaly vzdávam...nechám tomu volný priebeh a budeme sa milovať keď bude nato chuť a nie keď budu plodné dni, lebo aj stresy, psychika robia svoje 😒 takže to nechám plávať a verím, že tak sa rýchlejšie zadarí akoby som to mala počítať a robiť testy, už ma to nebavi ☹ ☹ ☹ hoci sa nepokusame dlho ani často, takže treba len k tomu chladnu hlavu a bude to.....snáď to raz vynde
jarush vitaj!
pinkpink, kde si bola v UK? Ja som tiez v UK.
Baby, ale inak som niekde citala, ze cudzie predmety mozu zmarnit spermie - ako napr. gely a prsty.......... ale vyskysam tu metodu, stoji to za pokus. @sweetlemon tak si dobre poznas ten krcek 😕 musim aj ja explorovat 😀
@ladyjh takže přikládám odkaz https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/prstikova-metoda/
@ladyjh ja som krcek objavila prvykrat tusim predvcerom 🙂 ale je to jasny krcek, lebo nic ine s tym popisom, co som tu uz dala, tam nie je 🙂
@ivka2345 no len si neviem predstavit, ze by som neriesila plodne a neplodne dni a sexikovala len ked sa mi chce. aj keby som si ich neratala, podla pocitov a dni po mrche by som to proste stale v hlave mala. pochybujem, ze zabudnem, kedy mam mat ovulku a kedy mrchu, to by som sa asi klamala 😀 asi by som musela by zamestnana nieco velmi dolezitym celych 24 denne, aby si hlava nenasla ani minutu casu na ine veci, lebo prve, co by ma napadlo, by bolo, ci uz bola ovulka alebo nie. proste si to neviem predstavit 😀
@foaji jaj taaaak, to aj ja som mala stavy, ze kasleme na to teraz, budeme sa chranit, aby som nemala stresy, ci sa podarilo a clovek sa rano zobudi a ma uplne ine myslienky ako den predtym 😀
ale super, ze pracicka je taka idealna pre teba 🙂 tak si ju pekne uzivaj a ked budes mat z nej dobry pocit, budes spokojnejsia a podla mna prave vtedy by sa mohlo zadarit 🙂 ozaj, kedy ocakavas ovulku? merias tento cyklus ci nie?
@sweetlemon ja viem, ono je to ťažké, ale keďže som už 2x prišla o bábo a okrem toho máme jedného synčeka, a viem, že sa to dá, lebo predtým som neriešila žiadne plodne a neplodné dni, proste to bola fakt náhoda, že som ostala tehotná, tak si myslím, že to až taký problém nebude, a nejak to už len zvládneme aj bez výpočtov, aspon sa nebudem trápiť tým, či tie plodné dni boli a že prečo to nevyšlo..chápeš atď.... 🙂 🙂

@pinkpink ja som nikdy nemala ziadne bolesti pri mrche
vysoka teplota je vzdy po ovu, pri kazdej zene...a asi cca den, 2 pred mrchou zas klesne AK niesi tehotna 😎