2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@raza v pohode, ved nato sme tu, aby sme si podarili 🙂 ale tazko povedat, co si objavila. skus povedat chlapovi, nech urobi prehliadku 😀 😀 😀 on je to taky...podla mna gulatejsi vybezok. a tuhsi..teda aspon ja som ho taky mala vcera. a v akej polohe si skusala? citala som, ze treba bud na wc posediacky, cupiacky alebo vylozena jedna noha na vanu alebo lezmo s pokrcanymi nohami k telu. ja som skusala tu poslednu moznost, kedze som musela udrzat bicikovce 😀
@sweetlemon aj ja som rozmýšlala, že požiadam mm 😉 no, asi som nahmatala niečo také gulaté, ako píšeš, ale žiadny otvor, tak neviem, no neva, mm predkúma 😀
@sweetlemon Testy boli tak, ze na jednom bola slabsia ciara a na druhy den tam bola len jedna - tu druhu nebolo ani vidiet. Robila som si to podvecer - v rovnaky cas a predtym som 2 hodiny nepila... tak neviem...ale manzel mi povedal, ze nech kaslem na to 🙂 a ze po dalsej mrche budeme sexovat kazdy druhy den a ze on bude velmi stastny 🙂 a ze snad sa nieco podari 🙂 tak som sa na tom velmi zabavala 🙂
@sweetlemon Aj ja mam podobny pocit s tym plodnym septembrom 🙂 A od rana si hovorim,ze som tehotna,som tehotna, tak podobne to bolo v tej knizke co som spominala,je to hlavne o psychike a pozitivnych energiach,mne sa podla nej podarilo schudnut,tak verim,ze to funguje...Proste v skratke,musis mysliet pozitivne a priat si to a hlavne verit v to,presvedcit sama seba o tom,ze v to veris a stane sa to,je to vsetko fakt len o tej psychike...najdem link a hodim ti ho sem 🙂 Inak mna od vcera pobolieva podbrusko 😀 😀 😀
A dnes vecer vyskusam ten krcok i ja 🙂
@sweetlemon http://www.thesecret.sk/news.php skus tento alebo staci ked si na googli das Tajomstvo. Je to aj sfilmovane alebo dokumenty 🙂
tak baby ze tří testů mám tři pozitivní. takže asi na tom fakt něco bude 😀
@pet28 foto!! Foto!! 🙂 supeer, tak uz bude tutovka 🙂 uz mas zrejme pekne kolajnice, co? 🙂
@pinkpink no presne to si hovorim od rana aj ja, stale mam pocit, ze uz som tehu, aj ked prakticky je este skoro to tak nazvat 🙂 napr aj teraz, lezim s vylozenymi nohami na sedacke, aby sa mi vajko pekne ulozilo 🙂 proste verim, ze to vyslo 🙂 a mam z toho uzasny pocit 🙂 neviem, co sa mi stalo, vacsinou rozmyslam a stresujem, ci to vyslo. A dakujem za link, idem to kuknut, trosku pozitivneho citania nezaskodi 🙂 a ktory si ty dpo ci dc? Myslis ze boli kvoli ovulke ci uz zaciatok tehu? 🙂
@raza hehe, potom daj vediet, co ste objavili 🙂))
@sweetlemon Tak pekne vylozit nohy, aj ja uz idem na to 🙂 Nech si vajka najdu najlepsie miesta... To je dobre,ze si v klude,urcite to je nejaky signal 🙂 Nie je zaco,ja som ju citala este ked som bola v UK a strasne som z nej bola nadsena,aj z toho,ze som fakt schudla a zilo sa mi vtedy straaasne dobre,(podla tej knihy) tak verim,ze tie pozitivne energie z vesmiru existuju...mozno zniem troska ako magor 😎 ale proste ma to presvedcilo 🙂
DC som dnes 23, aj ked ja mavam cyklus aj 32 niekedy 35 dni,posledny som mala len 29,ma to prekvapilo,ta teraz neviem kedy by mala prist ms(viem ze nepride) 😀 😀
foto vám sem hodím zítra, budu doma, tak bude čas. teda jestli dojdu na to, jak to sem mám dát 😀
jaj baby, aka som rada ze som si otvorila tuto temu 🙂 hned som zistila, ze som na dobrej adrese.
ja si tiez myslim ze september bol plodny 🙂
@pinkpink mas pravdu, ked pozitivne myslis, tak je to hned lepsie. ale zas na druhej strane, je strasne vela zien ktore pozitivne myslia a veria ze to vyjde a potom zas nic ☹ a to dlhsiu dobu
@sweetlemon si presne v takej istej situacii ako ja.. citim priznaky tehu ale je este skoro na test...
drzim vam vsetkym a sebe palceky 😀 😀 😀
@sweetlemon Ovu neviem kedy mavam,mavam tie dlhsie cykli ako som pisala,ale myslim,ze zacinajuce tehu 😀 😀 😀
ahoj mozem sa k vam pridat?
No tak ja som teraz mimo, vcera ciara na ovu teste a dnes len slaby duch? A pritom cez den navaly jak svina a pichanie? Chapete to?
@pinkpink
@red_kika joooj baby, tak vy uz o par dni mozete testikovat 🙂 to ja som len teraz zrejme cerstvo po ovulke, takze ste daleko predomnou. To ked ja budem 20dc, vy tu uz davno budete mat vycapene // testiky 🙂 ale teda pocity mam silno pozitivne 🙂 este vydrzat aspon 10 dni a testujem! Aj ked furt hovorim, ze s tym pockam do terminu mrchy 🙂)))
@jania023 teba poznam z nejakej temy 🙂 jasne, ze mozes 🙂 vitaj!
@sweetlemon noo ja tiez, chcem pockat kym by som "mala dostat" mrchu, potom uvidim... poctivo papam femibion 800 a pomohla som aj chlapcekom lepsie preplavat tam kam maju 😀
@pinkpink ja meriam normalnym teplomerom v ustach.... da sa bud v ustach alebo v posve. ale vzdy musis na tom istom mieste (teda aspon pocas 1 cyklu)
kamoska mi hovorila ze v ustach to nieje az take dobre, ale mne to vyhovuje a teploty su ok. vzdy mi ukazalo kedy mam ovu atd
tento mesiac som prvy krat konstatne vysoko s teplotou po ovu. kazdy den mam nejaky iny priznak - raz ma bolelo podbrusko, raz prsia, aj zle mi uz raz bolo.... Mozno si to len vsugerujem, ale fakt si myslim ze sa podarilo
@sweetlemon Ja si ani neviem odratat dni,ked ten cyklus vselijako,ale ked najblizsich 10 dni nepride,bude sa testikovat aj u mna...ja radsej az po meskani testnem 🙂 a neboj tych par dni rychlo zbehne 🙂
@sweetlemon 🙂)ja som taka staro-nova 😀 myslim ze vas tu poznam viacero..

@sweetlemon práveže ja som sa ledva niečoho dotkla. keď to tak úplne jednoducho poviem, tak ja som fakt myslela, že je to len otvor a na konci bolo niečo.. no poriadne som sa ani nedotkla, takže netuším, či to bol krčok 😠 ale vďaka, si zlatá, že mi tak radíš 😉