icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

foaji
16. sep 2011

@sweetlemon No ovulku bych zjistit potřebovala, začala jsem s kontryhelí pít i maliník, tak abych věděla, kdy s ním mám přestat. Všechno ale strašně flákám. Zapomínám ty čaje pít, gynex si vezmu, když si na něj náhodou vzpomenu. Bez gynexu jsem ovulku neměla, tak se bojím, aby s mým přístupem tento cyklus vůbec byla 😖
Sice se mi moc nechce, ale ovu testy teda asi nakoupím.. 😕
Tak doufám, že jste se zodpovědně snažili 🙂 Na dovolené byly spermijky přehřátý, tak je logický, že to nešlo.Teď máme kosu, tak se to klukům určitě povedlo 😉 Jéé a co budeš dělat celý týden sama doma? Máš už nějaký plány? 🙂

pinkpink
16. sep 2011

@red_kika Ja si myslim,ze to nemoze uskodit.Ked som bola tehotna tak som tyzden pred tym ako som to zistila pretancovala celu noc v clube, No ale to uz som bola v nejakom 5 tt. Neboj sa to by sme nemohli robit vobec nic keby sme sa zakazdym bali, ze to kvoli tomu a tomu nevijde.... Len si pekne chod zajtra zatancovat na vystupenie!

Inak som zbehla do toho obchodu,kupila test a vysiel negativny...Ale ja viem ze som tehotna 🙂

foaji
16. sep 2011

@pinkpink A jak jsi poznala, že jsi těhotná? 🙂

red_kika
16. sep 2011

@pinkpink ja teraz idem tiez do obchodu, kupit obed a pri tom kupim mama test ... ale asi az zajtra ho spravim
dnes som nejak uz deprimovana z toho negativneho ☹

pinkpink
16. sep 2011

@foaji Lebo sme si tu povedali, ze September je plodny a urcite nam to vsetkym vyjde 🙂 he

foaji
16. sep 2011

@pinkpink Jo ahaaaaa 😀D Já myslela, že máš nějaký typický příznak, podle kterýho to poznáš 🙂

pinkpink
16. sep 2011

@red_kika Este len si 23DC, ja 26DC a tiez este ukazuje negativne, musime pockat par dni a urcite budu lepsie vysledky, uvidis 😉 a aky test si robila? ja mamatest a lekarnicka mi povedala,ze ten je na uz meskajucu ms, ale aj tak som ho ocikala uz teraz 🙂

foaji
16. sep 2011

@red_kika Dělat test zítra je zbytečnost. Málokomu ukáže test // 10DPO 😉 Tak 14DPO možná, ale někomu se ukážou třeba až pár dnů po zmeškané mrše 😉

pinkpink
16. sep 2011

@foaji 😀 Tak to vobec, lebo ked som bola tehu som ani nevedela ze som, az ked som zistila ze som uz dlho nemala mrchu,to som spravila test a az tak som zistila (a to som bola 5-6tt),jedine co som mala boli nafuknute prsia,ale myslela som, ze len priberam 😀 a ten tyzden ako mi meskala,ma bolelo podbrusko ake ked sa blizi ms,takze u mna su tehu priznaky rovnake s ms priz., tak nikdy neviem co bude,len musim cakat ci pride mrcha alebo nie 🙂 a este k tomu mi chodi ms rozne tak si ani neviem vypocitat kedy pride v tomto cykle 😠

foaji
16. sep 2011

Holky, tak se obávám, že u mě září plodné nebude. Divně mě píchalo v podbřišku, tak jsem teď šla zkontrolovat čípek.. měkký, otevřený, plodný hlen. Naposledy jsme se snažili tak před týdnem a teď včera - nezůstala jsem ale ani ležet a chlapci skončili ve WC. Jsem 7DC, ovu mívám 14DC. Nechápu to. Může ten čípek být takový třeba 5 dnů a ta ovu že by přišla až za těch 5 dnů??

kucirlib
16. sep 2011

Ahoj snažilky. Těhulkám gratuluji. Snažila jsem se vás dočíst aspoň pár stránek, ale je to fuška. Já jsem dnes 16DC přesně v polovině cyklu. Včera ale test ovu s velmi slabým duchem a přitom den předtím byl silnější. Teplota stále stejná vždy plus mínus 0,1°C. Tak si ovulka asi dává na čas. Nicméně dneska večer mi manža neunikne 😀

red_kika
16. sep 2011

@pinkpink ja ani neviem aky test to bol.. tie som kupila od lauritky tuna. takze ani neviem aka citlivost to je.chcela som si teraz kupit mama test ale nemali .D

foaji
16. sep 2011

Tak jsem zkoušela ovu test a druhá čárka je o půlku světlejší než ta kontrolní, takže ovu snad ještě nebyla, ale asi co nevidět přijde...

raza
16. sep 2011

@sweetlemon

@foaji no, dievčence, už začínam špiniť, mrcha sa hlási, sviňa.. a inak, ak mám čakať už len mesiac, tak to som ochotná 😀

janulkama
16. sep 2011

@sweetlemon no test ani neviem či je skoro..keď ja na každom čo si urobím vidím "ducha" 😀 😀 😀 😀 Asi mi už z toho hrabe...aj dnes som si urobila a zas tam vidím slabučku čiarku,tak si spravím ešte raz ráno a uvidím.

janulkama
16. sep 2011

@pinkpink ty si ako ja,aj ja mám negat test,ale aj tak si myslím,že som tehu 😀 😀 No raz budeme,no nie? 😉

sweetlemon
16. sep 2011

@foaji zrejme zajtra uz bude plna ciarisko 🙂 ale teda pekne skoro ti ovu prichadza, zrejme to bude z tych byliniek, co papas, ci pijes..
plan na tyzden nemam. zajtra je vinobranie kusok od nas, tak mozno tak nachvilu a inak budem asi upratovat a veeeela odpocivat cez tyzden po robotke, aspon to prospeje vajku a pekne sa ulozi 🙂 inak dnes ma cez den pekne pichalo v maternici asi minutu, az som sa skrcila. a teraz mam take pocity dole ako ked sa mrcha zacina len blizit. som zvedava na zajtrajsiu teplotku, mohla by mi este kusticek skupnut, nech mam lepsi pocit 🙂

@raza ajaj, tak nech sa cim skor rozbehne, aby cim skor skoncila a pojdes do nami posledneho kola 🙂

@kucirlib ak si v polke cyklu to znamena, ze este 16dni mas do mrchy. to je v pohode, ovu nemusi prist presne v polke, je mozne, ze o take 2-4 dni najneskor by som tipla. takze testikuj a uz snazilkuj 🙂

sweetlemon
16. sep 2011

@janulkama na vsetkych vidis ducha? aj minule cykly ci len teraz? no dufam, ze rano najdes ciarku, mohla by si hodit foto sem, nech vykukavame aspon tvoju 🙂 🙂 🙂

red_kika
16. sep 2011

@pinkpink nasla som si akurat jemne spinenie ..... na mrchu to je ale dost skoro, dufam ze to je uhniezdenie ☹

pinkpink
16. sep 2011

@red_kika Veru to mas na mrchu skoro, to bude uhniezdovanie 🙂 🙂 mna straaaasne boli podbrusko a stale ma tam pichaa...

pinkpink
16. sep 2011

@janulkama No nie ze raz ale teraz!!! 😀 😀 😀 aky si den cyklu?

red_kika
16. sep 2011

@pinkpink presne to aj mna....ale tak som nervozna teraz co to bude

pinkpink
16. sep 2011

@red_kika kks aj ja, toto cakanie je strasne, ale tak podla mna je to u teba dobry naznak..

red_kika
16. sep 2011

@pinkpink zatial ani teplota nenasvedcuje na kramy..... fak ma ide porazit 😖
ty si kolki den?

janulkama
16. sep 2011

@pinkpink
@sweetlemon
ja vidím ducha na každom teste 😀 Ten duch by už mal byť asi aj na svete...ale tento krát sa mi naozaj zdá,že tam niečo vidím,alebo už mám fakt bludy 😀
Musím sa priznať,že som si nezapísala poslednú mrchu,viem,že mi prišla skôr a bola slabá,ale ani za pána si neviem spomenúť,kedy bola,Takže neviem.Cca 26 DC.Takže moje bolesti v podbrušku a krížov môžu znamenať asi len jedno ☹

janulkama
16. sep 2011

@sweetlemon môžem sem hodiť len foto mojich bludov...až dvoch,lebo tam vidím vždy niečo len ja...ale to len preto,lebo už tam chcem dve tak strašne...asi si tam dokreslím ten prúžok 😀

janulkama
16. sep 2011

tak toto sú moje bludy 😀 😀 😀 😀

janulkama
16. sep 2011

MM ich vidí prvý krát a tvrdí,že tam na tom vyššom vidí slabú...tak neviem už

sweetlemon
16. sep 2011

@janulkama no ja neviem, tiez by som rada videla aspon ducha, ale moje testy su nejake vadne a ducha na nich nevidim aj ked po celej izbe natacam a pod rozne druhy svetla to strkam 😀 tak daj, ked mas odfotene, pokrutim monitorom a mozno nieco objavim aj ja 🙂
@red_kika snad naklesne 🙂 mas grafik?

red_kika
16. sep 2011

@janulkama ja som mala dnes rano taky isty, zial ja tam nevidim ducha 😒

@sweetlemon len tak pre info som si teraz zmerala teplotu (viem ze to nieje smerodatne, ale len tak som chcela vediet).. normalne mam od ovu kazde rano bud 36.6 alebo 36.7.. teraz som mala 37.0