2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@janulkama Ahoj, si pisala ze mas digital clearblue, pokial si dobre pamatam na nom je napisen, ze sa sice moze robit aj skor, ale percentualna uspesnost rastie blizsie k mrche a najlepsia je den dva po mrche...neviem ked mas termin mrchy, ale ak este len bude, mozno si si ho robila zbytocne skoro, kazda zena je ina a kazde tehu je ine a mne v minulosti tento digi ukazal az ked bezny test bol silny, ked som mala len ducha, ukazal mi negativny vysledok pred terminom mrchy.
@ivka2345 mas pravdu, to je asi najvacsia pomoc, mat pri sebe rodinu. a ak mate uz jedno babenko, ktore potrebuje tvoju lasku a tiez aj silu, tak ti neostava nic ine, len mysliet hlavne na buducnost. no aj tak vas obdivujem, fakt velmi... snad sa budeme coskoro uz len tesit z nasho tehu, ktore zaplni vsetky smutne miesta 🙂
@janulkama ja som tiez chcela jarne dietatko, ale po cca 3 mesiacoch som si uvedomila, ze vyberat si mozu len tie stastnejsie 🙂 ale mozes si pockat dalsi rok, aby si skusila opat majove 😀
@foaji jaaaaaaj, ty lenivka, ze snazilkovat sa ti nechce? 🙂 tak ale mozno prave teraz sa podari, ked si na to az tak nemyslela, len este nezufaj, ved sme sa dohodli, snad sa nechces len tak vzdat!!! 🙂
inak s tym hororom sme to vtedy asi nevymysleli dobre 🙂 takze odteraz len romanticke komedie a rozpravky!! 🙂
@sisikec pochybujem, ze toho 2.9. by si mala ovulku, pri dlzke tvojho cyklu. predpokladam, ze si ju mala az o tyzden, takze testovat odporucam najskor v pondelok s 10kovou citlivostou...ale to tiez nemusi byt definitivny vysledok. takze najlepsie cakat do meskajucej mrchy.
@sweetlemon Nejsem lenivá, jen bez chuti 😀 Já myslím, že ovu přijde tak zítra nebo pozítří, dnes je testovací čárka silnější než včera, ale pořád ne dost.. Už mě ale začíná bolet podbřišek, takže co nevidět vypustím vajco 😀 😀 😀 Jen aby ho kluci našli 😀
Ok, tak tento cyklus romantické komedie 😀 Máš nějaký dobrý tip? 🙂
@sweetlemon A rozhodně se vzdát nechci, dohodu o septemberovým početí bych ráda dodržela 😀 Přece Vás v těch těhotenských nevolnostech nemůžu nechat samotný 😀
@foaji no, tak dufam, ze budes blinkat s nami 😀
okej, tak ovulka nech pride v plnej sile a nech sa vsetko zariadi tak, ako chceme 🙂
tip na komediu? nooo, akurat teraz som videla v kine reklamu na film Je to len o sexe, ci tak nejak sa to vola u nas. Hra tam Timberlake a vyzera to byt celkom vtipne, dokonca moj chlap chce na to ist 🙂 len neviem, kedy to pojde v kinach.
@lenka112 citala som, ze mate anjelika v nebicku, je mi to velmi luto... no zaroven prajem, aby sa co najskor podarilo dalsie, tentokrat uspesne tehu 🙂 myslim, ze ste mali // hned prvy mesiac, nie? tak by sa mohlo opat podarit hned po prvej mrche 🙂
Dievčence tak moja nádcha prerastá do choroby,tak neviem neviem...ani chuť snažilkovať nemám momentálne už,tak to už je zlé 😖
ten digitalny test som si nerobila,len rapidclear...lebo digi je dosť drahý na skúšanie pred mrchou... 😀
@sweetlemon
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/vela-kycham-aj-bez-priciny-je-to-tehotenska-nadcha/
práve som našla toto...aj keď bol test nega,ešte stále mi nemešká,takže počkám,lebo nádchu mám teda poriadnu,kýcham,soplím,kašlem...no fakt uvidíme 😉
@sweetlemon Áno máme anjelika ☹ Podarilo sa nám to hned prvý mesiac, ako sme planovali, ale zaroven sme o neho tak rychlo aj prisli ☹ Dakujem za podporu a verim, ze otehotniem cim skor.
@janulkama to som inak vela krat pocula, ze baby najprv ostali chore alebo prechladnute, az potom sa zistilo, ze to je tehu. neviem, telo asi vytvara nejake protilatky, zmena hormonov a tak to na kazde telo vplyva inak. takzeeeeeeeeeee, dufam, ze mrcha ani nepride a to prechladnutie bude stat za to 🙂 mna dnes boli hlava, prsia strasne bolia, ale inak nic necitim. vlastne som len 5dpo, takze mam vela casu 🙂
ozaj, ked mas termin mrchy? nema to byt niekedy v najblizsich dnoch?
@lenka112 budem drzat vsetky prsty, aby to vyslo bez problemov 🙂
jaj baby, neviem, ci som vam spominala, ze som fajciarka... velakrat som sa pokusala prestat, vzdy marne. tak som sa zatala a od vcera som si nezapalila. celkom sa drzim aj ked cigy mam pri sebe. myslite prosim na mna, nech mi rychlo prejdu abstaky. a ked sme si teda povedali, ze tento mesiac bude uspesny, musela som s tym prestat, nech mame zdrave babenko 🙂
tak len som sa chcela podelit o novinku a pochvalit sa, ze od dnes som zdravy clovek 🙂
@sweetlemon mrcha by mala teraz niekedy prísť 😠 😠
Ale iné som sa chcela spýtať...robila som si ráno test,klasika,videla som ducha 😀 😀 😀 No a teraz som si na to spomenula,tak že sa pozriem a tam //...čo to má byť???To sa neráta po takej dobe,nie??
@sweetlemon Ďakujeme veľmi pekne,. Aj ja budem držať palce Tebe 🙂 Verím, že sa nám ďalšie bábätko podarí a že náš anjelik nám pošle sestričku alebo bračeka.
@sweetlemon Jeeej gratulujem, aj ja som tak nejak na tom,tiez sa snazim prestat, a par dni fajcim len jednu rano,lebo mi potom robi problem ist na wc, tiez sa vytesujem ze asi uz sa mi to konecne podari nadobro... 😀 😀 😀 Tesim sa s tebou a dufam, ze nebudu ziadne velke abstaky, ja uz sa pokusam dlho prestat a vzdy tyzden pred ocakavanou mrchou som to obmedzovala aj kavu som prestala pit .Aj ja stale cigi pri sebe, ale nechcem uz fuj fuj fuuuuj 🙂 Jeeeezis sweetlemon dufam,ze sa nam to podari 🙂
@pinkpink hm,škoda,dnes som si ráno spravila test,tiež až po hodke sa ukázalo //...no ale práve mi prišla mrcha 😢 😢 😢 Aj tebe držím palečky v tom nefajčení 😉
@sweetlemon aj ja som fajčiarka,tiež sa snažím prestať,ale nechám sa od teba inšpirovať 😉 Tak držím palečky 😉
@janulkama jaaaaaj, mrcha hnusna...no to mi je luto ☹ tak predsa sa treba spolahnut az na tento mesiac. prajem ti, aby to bol posledna mrsisko 🙂
@pinkpink @janulkama babeny, mali by sme prestat uplne, to je tiez mozno dovod, preco sa vajko nechce uchytit. tiez som rano zvyknuta si zapalit, najma kvoli wc, aby "to" slo lahsie 🙂 ale je to len blby zvyk, hnusny zvyk, s ktorym treba skoncovat! Drzim nam babeny palce aj prsty aj vsetko mozne, len aby sa nam to podarilo! Myslela som, ze skoncim, ked sa dozviem, ze som tehu. Ale kedze sa nedari, myslim, ze toto moze byt jeden z dovodov. Ja nefajcim "uz" druhy den, stale to mam este v hlave, pride to tak nahle, ze idem si zapalit, az ma cukne...a v tom si spomeniem, ze ja uz vlastne nefajcim 🙂 prajem vam vela siiiiiiiiiiiil 🙂 🙂 🙂
ja som dnes zevraj 6dpo, grafik vyzera takto, zatial teplota vyzera akoby nic, takze neviem, neviem, zacinam vahat nad tym septemberom. a to som aj prstikovu metodu robila, aj krcok vysetrovala...opat mam pocit ako kazdy mesiac - ze nic z toho nebude.
http://www.fertilityfriend.com/home/35e429
@pinkpink a ty kedy testujes? 🙂 nemas grafik?
ahojte, ja som dnes v 28 DC a zacalo mi mierne spinenie :((( tak neviem, ci je to predzvest mrchy alebo nie....
minuly tyzden aj predtym som mala citlive prsia, co nezvyknem mat a taktiez ma bolieva resp. picha v podbrusku, co nezvyklo... ale uz tieto priznaky nemam.... tak som sa z nich trochu vytesovala, ale akosi presli, tak neviem....
hrozne nechcem aby sa ta mrcha rozbehla, nech mam aspon prilezitost spravit si testiiiik, bo zatial som tu moznost nemala, kedze mrcha dojde vzdy nacas :((((
a okrem toho ma pobolievali zuby... tak ale to je mozno priznak niecoho ineho 😠
@mwt no tazko povedat, je to tak 50:50. takze budem drzat palce, aby to bolo na tehu testik 🙂
babeny, ja mam pekne abstaky od vcera, zozrala by som asi aj klavesnicu a vsetko sa mi toci, hlava ma boli... jaj, uz nech je to za mnou ☹ ale drzim sa statocne, dobre mi drzite palceky 🙂 uz sa niekto ku mne pridal s tym nefajcenim? haaa? 🙂
a este moj dnesny grafik 🙂 zatial to ide pekne hore, ale teda priznaky tehu ziadne, okrem predmrchovych a abstinencnych 😀 😀
@sweetlemon Jaaaj ty si dobra, ja som si dnes zapalila ☹ Neviem kedy budem testovat dneska mam 29DC pockam este tento tyzden, alebo mozno zajtra rano spravim test, neviem, neviem.. A ja mam strasne zravky vsetko by som jedla pomoooooooooooooooooc 😅
@pinkpink no a ty si ani fajcit neprestala, to bude urcite tehu 🙂 ale teda to uz by si fakt mala prestat s hulenim. Ci donutia ta az //? 🙂

@lenka112 Do kdy čekáte??