icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

nativanativa
24. okt 2011

@wildluccia34 ja nemam ani jedno zatial ... 😖

kikusik88
24. okt 2011

@kukucg hm snad mas pravdu.. 😀

kikusik88
24. okt 2011

@kukucg 😉 dakujeme

kukucg
24. okt 2011

@02katka03 Drzim prsteky u lekara, daj vediet potom ako ste dopadli 😉 😉

raza
24. okt 2011

ach bože, dievčence, keby mi niekto dokázal sľúbiť, že pri štedrovečernom stole už budem sedieť s fazulkou v bruchu.... oželiem aj tie trápne prémie, čo nám furt slubujú a nakoniec prd z toho 😠

marecek1
25. okt 2011

@raza úplný súhlas 😉 tiež by som sa hneď vzdala tých našich "superpredvianočných" prémií kvôli tej malej fazuľke 🙂 🙂

02katka03
25. okt 2011

@kukucg dám určite neboj som objednaná nakoniec skor už o 9.45 hod tak už stresujem pomaličky

02katka03
25. okt 2011

Ahojte takže práve som prišla od doktora, bábo má 4mm všetko je ok. Tak sa vytešujem a ten pohľad na to sono ked i doktor ukázal ten maličký zázrak a bijúce srdiečko v nom tak to bol prekrásny pocit. Najkrajší na svete. 😉 🙂

barushkaaam
25. okt 2011

@02katka03 to ti verim, ze to bol super krasny pocit. A je super, ze je vsetko v poriadku 🙂

02katka03
25. okt 2011

@barushkaaam bol perfektný pocit 🙂 🙂

kukucg
25. okt 2011

@02katka03 Super, gratulujem ti a tesim sa s tebou 😵 😵 Len tak dalej nech vam vsetko ide 😉

barushkaaam
25. okt 2011

@02katka03 chichi, verim verim 😉 tak len tak dalej, teraz ziadne stresy a len oddychuj a tes sa ako babo krasne rastie 😉

marecek1
25. okt 2011

@02katka03 super, gratulujem moc, moc 🙂 🙂 🙂

jafnka
25. okt 2011

@raza ahoj. ja sa na vianoce nechystám drahému nič kupovať lebo sa spolieham, že mu ako darček dám pozitívny tehu testík, ktorý bude stáť do 2eur takže vôbec nebude vadiť, že ani môj drahý nedostane tento rok odmeny/prémie.

marecek1
25. okt 2011

@02katka03 a tých perfektných pocitov bude len a len pribúdať, keď ti bude rásť bruško, bábätko začne kopkať, joj, to hladkanie bruška... nádhera... 🙂 🙂 🙂 🙂 a kedy ti vypočítal lekár termín? budeš mať letné bábätko, ja mám tiež doma júnového 🙂

02katka03
25. okt 2011

@barushkaaam tešííím

02katka03
25. okt 2011

@marecek1 dakujeme

02katka03
25. okt 2011

@marecek1 ešte mi nevypočítal až ked tam pojdem najbližšie ale podla všetkého by to malo byť v juny

marecek1
25. okt 2011

@02katka03 "ďakujeme" 🙂 🙂 vieš, čo je pre tehotenstve príznačné? že žena hovorí v množnom čísle "my", čiže už aj za bábätko 🙂

wildluccia34
25. okt 2011

dievčatá,prosim potrebujem pomoooc...snažime sa s manželom mesiac o babatko,a meška mi menštruacia 3 dni,(čo mi nikdy v živote nemeškala) no skušala som si test a je negativny....mala som trošku bolesti v podbrušku,ale tie časom prestali a dnes som išla na zachod a mala som taky slabulinky ružovy vytok,strašne sa bojim,čo to može byt...mam ist radšej ku ženskej?dakujem

marecek1
25. okt 2011

@wildluccia34 a kedy si si urobila ten test? dnes (po tých 3 dňoch), alebo hneď v prvý deň, ako ti vynechala menštruácia?

ten ružový výtok môžeš mať, aj keby si bola tehotná, aspoň mne tak lekár hovoril, že v čase, kedy som mala dostať menštruáciu, môže takýto výtok nastať.

wildluccia34
25. okt 2011

marecek1.......urobila som si ho dnes,meškali mi 3 dni,no nakoniec som ku večeru dostala menštruáciu,sice je taka slaba,ale je...tak asi tehotna ešte nebudem,no nevadi no🙂budeme skušat dalej a dakujeeem krásne a ty si mala tiež taky vytok,hej?a čakáš už babo?

lenka112
25. okt 2011

Baby, držím vám poriadne pršteky. 🙂 My ešte čakáme na ďalšiu mrchu, potom na vyšetrenia a dufam, ze budu len pozitívne.

marecek1
25. okt 2011

@wildluccia34 ahoj 🙂 nie, ja nie som tehotná, len sa snažíme o miminko 🙂 ale ten výtok mala kamoška, taký ružovkastý a bola tehu, ja som tento výtok nemala, ked som bola tehotná (mám jedného chlapčeka, ktorý by straaaašne potreboval súrodenca 🙂 )

wildluccia34
25. okt 2011

marecek1....a kolko ročneho mas už chlapčeka?tak držkam palčeky a daj hned vediet,no čitala som na nete,že ten ružovy vytok...tak to možr byt žena tehotná,ale ja som mala ten ružovy vytok,potom nič...a o hodinu na to som trošku krvacala,akoby som manzes mala dostat,no je riadne slaby,neviem či počkam do zajtra a uvidim,či normálne dostanem,ked aj test mi ukazuje negativny...

wildluccia34
25. okt 2011

marecek1......som trošku sklamana a manžel tiež,dokonca som mavala aj take priznaky,že by som mohla byt tehotna,stale mi škvrkalo v bruchu,či hned rano,alebo večer,ked som bola hladna,ale aj najedena,meškalo mi to 3 dni,čo nikdy predtym,rano mi byvalo dost zvláštne na zvracanie,pocity riadneho tepla som mala,aj pocity unavy a naraz som dostala,ak sa to tak da nazvat:/

kukucg
25. okt 2011

@wildluccia34 Nebud sklamana, po jednom snazeni este nemas byt z coho isto sa skoro podari, neboj 😉 Inak priznaky aj meskanie MS moze byt kludne z toho ze moc chces aby to tak bolo, psychika je dost silna v tomto 😅 😅
v kazdom pripade uvidis ako to bude cele postupovat, ale po troch dnoch meskania by mal ukazat test, aky si mala, aku citlivost??

kukucg
25. okt 2011

@lenka112 Aj ja cakam mrchu asi okolo piatku, ale vobec nevyzera ze by mala prist, bolievaju ma tyzden pred prsia a nic ale tak mozno sa nieco zmenilo alebo dostanem neskor, ktovie 😒
Drzim palce na vysetrenia 😉 a na ake ides??

wildluccia34
25. okt 2011

kukucg.....noo však to,ked ja som si to predstavovala tak jednoducho všetko a tak rychlo🙂no ja nie som praveže ani nervozna,ani nič....len som bola trošku chora,takže asi aj preto mi meškali....juuj citlivost ani neviem,ja som mala volaky test kupeny za 3eura z lekarne a tam mi nič neukazalo,ale už som dostala akurat dnes🙂tak potom budeme skušat dalej noo

domi1988
25. okt 2011

ahojte baby, mozem sa pridat? my sme sa zacali snazit teraz prvy mesiac, tak tajne dufam...