2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@domi1988 noo by bolo veru fajne,pred tym než odide,že by si tam už niečo čakala🙂lebo tak by ste neboli ani spolu,čo?a predsa sa najlepšie skuša,ked ste spolu častejšie,no my mame byvanie,mame všetko pozariadovane,už len na babo čakame a našetrene nam ešte čosik ostalo,aj ked sme sa rozhadzali dost finančne do svadby a do byvania,ale manžel tiež zarobi slušne,inac by som musela cupkat do roboty a driet ako otrok niekde za malo penazi....no sestra,tu obdivujem,stavaju aj dom,ma aj male,no už ma 2 roky slečna🙂a ešte tu vyšku,ja by som to nezvladala,ale dost jej pomaha sestra,či s bavenim...tak to je super 🙂
@wildluccia34 noo nam este ten byt chyba, ale tak rodicia pomozu a ja sa aj tak nejak este nemozem rozhodnut kde sa zakotvime.. v cz ostatt urcite nechcem je to daleko k nasim a nechcem aby nase deti videli len na vianoce. takze slovensko je iste len mesto som si este nevybrala,tak uvidime. no prave keby sa podari a potom ide do toho nemecka to by bolo genial,z tych penazi nasetrime hned, je to slusny zarobok. uvidime. bojim sa, ze take stastie mat nebudem. a zase ked sa budeme vidiet raz za mesiac na 3 dni pochybujem ze trafime presne tie spravne dni,.
@wildluccia34 máš pravdu, dieťatko určite urobí rodine poriadnu dieru do rozpočtu, ale všetko sa dá zvládnuť.
ja by som určite dieťatko neodkladala kvôli financiám či vysokej škole (vyštudovala som tiež s bruškom) - samozrejme, že sú prípady, kedy tie finančno-existenčné dôvody sú tak závažné, že si partneri povedia, že dieťatko neskôr.
@wildluccia34 tak to už máte pekne pripravené hniezdočko pre bábo, už len aby sa podarilo 🙂
@marecek1 noo asi tak,ale myslim si,že sato určite da,hlavne ked si ta matka začne pomaličky kupovat postupne a nie všetko naraz a potom zisti,že je toho strasne vela a kolko čo stoji,ja už si teraz všimam ake su ceny...a čo všetko by mi bolo treba🙂)
@marecek1 noo asi tak,ano všetko mame,len ešte nejake drobnosti,kvety stale nejake dokupujem,nejake ešte obrazy a mame všetko hotove,psika sme si kupili pred 5 mesiacmi,tak zatial sa staram o nu🙂
@domi1988 noo to by ste sa ani asi netrafili moc na plodne dni,ale zas byvanie je velmi doležite a ak vraviš,že tam dobre zarobi,tak taku šancu mat nemusi nabuduce...ja som z Lipt.Mikuláša a manžela som mala z oravy,kusok od Trstenej,taka dedinka Vitanova,ale mne sa tu už páčilo,ked sme spolu chodili skoro 4 roky...vedela som si to tu predstavit,svokrovci maju krasny,moderny velky dom(stavali ho len pred 7 rokmi)takže cely spodok,kde mali byt povodne pivnice je volny,tak sme sa dali tu🙂)neplatime im nič,takže aj našetrime,sme tu sami,mame sukromie,osobitny vchod,proste ako menší 3-izbovy bytik,určite časom budeme chciet stavat a mat domček,ale zatial čo tu byvam pol roka,tak mi tu je fajne a vobec sa nestazujem,mam tu aj kamaratky,s ktorymi sa kávičkujeme,tak super,dokonca vela je teraz tehotných dievčat tu v mojom veku,tak super🙂
@wildluccia34 noo ved to nemecko je fajn len ono by muselo odpalit vela inych veci.. v cz som sama a nezvladla by som to tam bez eho. rodinu mam daleko. no ja by som asi byvala doma on by bol stejne v tom nemecku cele dni a ocina mam cely tyzden prec na sluzobkach aj mame by bolo veselsie a mozno by sme aj my potom zacali stavat ten dom alebo aspon ten byt by sme kupili. a mama by mi apson pomohla. aj ked svokrovci maju velky byt oni sa volali tam uz kedysi ale zase sama s nimi by som asi nebola, to skor doma.
@domi1988 no tak to chod ku maminke,určite ti bude pri nej dobre,ako za starych čias🙂a budete aspon spolu,ked vraviš,že ocino vam chodi preč,no sama by som ani ja nezvladla byt doma v tom česku...a ked tam navyše nikoho nepoznáš.
@wildluccia34 ano je to hormonalna antikoncepcia, nevadi do toho prides 😅 hej bola, ale v 11tt sme zistili ze mimcu nebije srdiecko ☹ 30.9 som bola na kyret teraz ocakavm prvu mrsku
@wildluccia34 no ja to tak mam nejak aj naplanovane a myslim si ze aj mama si to tak planuje.. jej je tiez smutno samej doma. no v cz to je take blbe tam poznam vlastne len kolegyne a s tymi sa nenavstevujem, to nie su take vztahy. vsetky kamosky mam na sk.
@kukucg to si čakala druhe babo?a kedy sa ti to stalo?joj musel to byt hrozny pocit,zvladla si to nejako?to mi je luto...mam tiež 1 sesterku a potratila...ale čakala druhe
@domi1988 no tak uvidite ako to nakoniec vyriešite a na dlho ti ide do toho nemecka?
@wildluccia34 no este to nie je nejak iste.. bracho mu to nejak vybavuje tak uvidime ci sa to vobec podari, ale dufamze ze ano.. a na ako dlho, to je uz potom len na nom a ako bude praca.. ale bola by som zase rada keby videl nase mimi vyrastat ale dnes je potreba aj peniaze ak uvidime..
@domi1988 noo však to,ja som kedysi vravela,že by som nepustila mojho na tyždnovku a ked mal ist som ho hned pobalila🙂bolo mi riadne smutno,ale ked vieš že tam zarobi a že sa mu tam fakt oplati ist...ale nechodil dlho,a teraz dochádza každy den aspon tak no
@wildluccia34 no ja som si uz povedala, ze ak to vyjde nech ide.. nejak to prekoname, lebo teraz nema pracu taham to sama a nie je to bohvieco.. tak ako v pohode si zijeme ale nemozeme si celkom kupit to co by sme chceli alebo teda ja hlavne :D ja som narocnejsi druh ako on 😉 a hlavne nech sa to nase mrne ma potom dobre.. akurat som si spravila test kuka na mna jedna ciarka take nic.. po MS dalsi pokus 😎
@domi1988 noo skušaj,slušaj,ja som si ich tiež niekolko skusila,taka sranda,ked sa tam zjavuje ta čiarka,ale veru by bolo lepšie keby sa hned dve zjavili🙂
@wildluccia34 no ja som vzdy v takom napati :D a tiez na mna cumi len jedna furt.. ale som sa dnes docitala ze sa niekomu objavi aj dva tyzdne po meskani MS, tak este stale nestracam nadej :D
@domi1988 ano to je pravda,može ti to ukazat tyžden pred menštruáciou,ale aj tyžden po...alebo aj 2 tyždne,zaleži od toho hormonu HCG kolko ho máš.
@wildluccia34 no ak mrcha nepride vysetrim si v praci, som laborant 🙂 a bude to iste hned..

@wildluccia34 no tak ta je sikula.. ja to mam nejak tak tajne v plane aj ja ze pri mimi by som si spravila vysku.. len ja mam obavu ze budem nemozna a nedokazem stihat aj aj a prvorade je dieta.. no ja pracujem v cz priatel je nezamestnany enjaky cas ale nieco si riesi s nemeckom tak ten by nas s takym platom uzvol kludne, ja by som ani pracovat nemusela 😉 len ja by som bola najradsej keby sa nam to mimi podarilo potom nasledne to jeho nemecko a bolo by to uplne skvele.