icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

domi1988
26. okt 2011

@wildluccia34 no tak ta je sikula.. ja to mam nejak tak tajne v plane aj ja ze pri mimi by som si spravila vysku.. len ja mam obavu ze budem nemozna a nedokazem stihat aj aj a prvorade je dieta.. no ja pracujem v cz priatel je nezamestnany enjaky cas ale nieco si riesi s nemeckom tak ten by nas s takym platom uzvol kludne, ja by som ani pracovat nemusela 😉 len ja by som bola najradsej keby sa nam to mimi podarilo potom nasledne to jeho nemecko a bolo by to uplne skvele.

domi1988
26. okt 2011

@itinka123 myslim, ze ano.. on je to nejaky asi universalny liek hrozne vela sa o nom pise v tychto forach, mam pocit, ze to berie polovica zien.. a lekar snad vie, co robi. urcite bude vsetko v poriadku tes na male 😉

wildluccia34
26. okt 2011

@domi1988 noo by bolo veru fajne,pred tym než odide,že by si tam už niečo čakala🙂lebo tak by ste neboli ani spolu,čo?a predsa sa najlepšie skuša,ked ste spolu častejšie,no my mame byvanie,mame všetko pozariadovane,už len na babo čakame a našetrene nam ešte čosik ostalo,aj ked sme sa rozhadzali dost finančne do svadby a do byvania,ale manžel tiež zarobi slušne,inac by som musela cupkat do roboty a driet ako otrok niekde za malo penazi....no sestra,tu obdivujem,stavaju aj dom,ma aj male,no už ma 2 roky slečna🙂a ešte tu vyšku,ja by som to nezvladala,ale dost jej pomaha sestra,či s bavenim...tak to je super 🙂

domi1988
26. okt 2011

@wildluccia34 noo nam este ten byt chyba, ale tak rodicia pomozu a ja sa aj tak nejak este nemozem rozhodnut kde sa zakotvime.. v cz ostatt urcite nechcem je to daleko k nasim a nechcem aby nase deti videli len na vianoce. takze slovensko je iste len mesto som si este nevybrala,tak uvidime. no prave keby sa podari a potom ide do toho nemecka to by bolo genial,z tych penazi nasetrime hned, je to slusny zarobok. uvidime. bojim sa, ze take stastie mat nebudem. a zase ked sa budeme vidiet raz za mesiac na 3 dni pochybujem ze trafime presne tie spravne dni,.

marecek1
26. okt 2011

@wildluccia34 máš pravdu, dieťatko určite urobí rodine poriadnu dieru do rozpočtu, ale všetko sa dá zvládnuť.

ja by som určite dieťatko neodkladala kvôli financiám či vysokej škole (vyštudovala som tiež s bruškom) - samozrejme, že sú prípady, kedy tie finančno-existenčné dôvody sú tak závažné, že si partneri povedia, že dieťatko neskôr.

marecek1
26. okt 2011

@wildluccia34 tak to už máte pekne pripravené hniezdočko pre bábo, už len aby sa podarilo 🙂

wildluccia34
26. okt 2011

@marecek1 noo asi tak,ale myslim si,že sato určite da,hlavne ked si ta matka začne pomaličky kupovat postupne a nie všetko naraz a potom zisti,že je toho strasne vela a kolko čo stoji,ja už si teraz všimam ake su ceny...a čo všetko by mi bolo treba🙂)

domi1988
26. okt 2011

@marecek1 no suhlasim.. nedkladat dietatko kvoli financiam.. poznam jednu ktora odkladala, dnes ma 40 a je zufala ze ho nema.. a ktovie ci aj bude mat. takze radsej v 20 ako vobec 😅

wildluccia34
26. okt 2011

@marecek1 noo asi tak,ano všetko mame,len ešte nejake drobnosti,kvety stale nejake dokupujem,nejake ešte obrazy a mame všetko hotove,psika sme si kupili pred 5 mesiacmi,tak zatial sa staram o nu🙂

wildluccia34
26. okt 2011

@domi1988 noo to by ste sa ani asi netrafili moc na plodne dni,ale zas byvanie je velmi doležite a ak vraviš,že tam dobre zarobi,tak taku šancu mat nemusi nabuduce...ja som z Lipt.Mikuláša a manžela som mala z oravy,kusok od Trstenej,taka dedinka Vitanova,ale mne sa tu už páčilo,ked sme spolu chodili skoro 4 roky...vedela som si to tu predstavit,svokrovci maju krasny,moderny velky dom(stavali ho len pred 7 rokmi)takže cely spodok,kde mali byt povodne pivnice je volny,tak sme sa dali tu🙂)neplatime im nič,takže aj našetrime,sme tu sami,mame sukromie,osobitny vchod,proste ako menší 3-izbovy bytik,určite časom budeme chciet stavat a mat domček,ale zatial čo tu byvam pol roka,tak mi tu je fajne a vobec sa nestazujem,mam tu aj kamaratky,s ktorymi sa kávičkujeme,tak super,dokonca vela je teraz tehotných dievčat tu v mojom veku,tak super🙂

domi1988
26. okt 2011

@wildluccia34 noo ved to nemecko je fajn len ono by muselo odpalit vela inych veci.. v cz som sama a nezvladla by som to tam bez eho. rodinu mam daleko. no ja by som asi byvala doma on by bol stejne v tom nemecku cele dni a ocina mam cely tyzden prec na sluzobkach aj mame by bolo veselsie a mozno by sme aj my potom zacali stavat ten dom alebo aspon ten byt by sme kupili. a mama by mi apson pomohla. aj ked svokrovci maju velky byt oni sa volali tam uz kedysi ale zase sama s nimi by som asi nebola, to skor doma.

wildluccia34
26. okt 2011

@domi1988 no tak to chod ku maminke,určite ti bude pri nej dobre,ako za starych čias🙂a budete aspon spolu,ked vraviš,že ocino vam chodi preč,no sama by som ani ja nezvladla byt doma v tom česku...a ked tam navyše nikoho nepoznáš.

kukucg
26. okt 2011

@wildluccia34 ano je to hormonalna antikoncepcia, nevadi do toho prides 😅 hej bola, ale v 11tt sme zistili ze mimcu nebije srdiecko ☹ 30.9 som bola na kyret teraz ocakavm prvu mrsku

kukucg
26. okt 2011

@marecek1 ano tak tak, dufam ze nam to aj tak vyde 😉 ty si kedy bola na kyrete?? Ms si uz mala? prepac ze sa pytam len uz som popletena ze kto kedy co 😅

kukucg
26. okt 2011

@marecek1 aha uz viem, ved si pisala ze si dostala aj ked ta neboleli prsia 😅 po kolkych dnoch od kyretu prosim ta ti dosla??

kukucg
26. okt 2011

@domi1988 ja som mala maleho v 20 a bola som v druhaku na VS 😉 tiez som chcela byt mlada mama a dalsie som chcela aby bol rozdiel 4-5 rokov tak dufam ze to stihnem 🙂

domi1988
26. okt 2011

@wildluccia34 no ja to tak mam nejak aj naplanovane a myslim si ze aj mama si to tak planuje.. jej je tiez smutno samej doma. no v cz to je take blbe tam poznam vlastne len kolegyne a s tymi sa nenavstevujem, to nie su take vztahy. vsetky kamosky mam na sk.

wildluccia34
26. okt 2011

@kukucg to si čakala druhe babo?a kedy sa ti to stalo?joj musel to byt hrozny pocit,zvladla si to nejako?to mi je luto...mam tiež 1 sesterku a potratila...ale čakala druhe

wildluccia34
26. okt 2011

@domi1988 no tak uvidite ako to nakoniec vyriešite a na dlho ti ide do toho nemecka?

domi1988
26. okt 2011

@kukucg ja si myslim, ze by som bola hlavne dobra mama a nejak by som to zmakl. lebo v dnesnej dobe mat mimi a este k tomu zdave je hotovy zazrak.. a mozno sa aj ta VS zadari. a stale si hovorim ked to ini zvladli preco ja by som nemala..

domi1988
26. okt 2011

@wildluccia34 no este to nie je nejak iste.. bracho mu to nejak vybavuje tak uvidime ci sa to vobec podari, ale dufamze ze ano.. a na ako dlho, to je uz potom len na nom a ako bude praca.. ale bola by som zase rada keby videl nase mimi vyrastat ale dnes je potreba aj peniaze ak uvidime..

wildluccia34
26. okt 2011

@domi1988 noo však to,ja som kedysi vravela,že by som nepustila mojho na tyždnovku a ked mal ist som ho hned pobalila🙂bolo mi riadne smutno,ale ked vieš že tam zarobi a že sa mu tam fakt oplati ist...ale nechodil dlho,a teraz dochádza každy den aspon tak no

domi1988
26. okt 2011

@wildluccia34 no ja som si uz povedala, ze ak to vyjde nech ide.. nejak to prekoname, lebo teraz nema pracu taham to sama a nie je to bohvieco.. tak ako v pohode si zijeme ale nemozeme si celkom kupit to co by sme chceli alebo teda ja hlavne :D ja som narocnejsi druh ako on 😉 a hlavne nech sa to nase mrne ma potom dobre.. akurat som si spravila test kuka na mna jedna ciarka take nic.. po MS dalsi pokus 😎

wildluccia34
26. okt 2011

@domi1988 noo skušaj,slušaj,ja som si ich tiež niekolko skusila,taka sranda,ked sa tam zjavuje ta čiarka,ale veru by bolo lepšie keby sa hned dve zjavili🙂

lenka112
26. okt 2011

@kukucg Ďakujem, ja sa ešte načakám 😒 😒 Idem po mrche na krvný obraz, do zubára a nakoniec na USG. Potom lekár povie, či čakáme ďalej alebo sa môžme znova snažiť.

domi1988
26. okt 2011

@wildluccia34 no ja som vzdy v takom napati :D a tiez na mna cumi len jedna furt.. ale som sa dnes docitala ze sa niekomu objavi aj dva tyzdne po meskani MS, tak este stale nestracam nadej :D

wildluccia34
26. okt 2011

@domi1988 ano to je pravda,može ti to ukazat tyžden pred menštruáciou,ale aj tyžden po...alebo aj 2 tyždne,zaleži od toho hormonu HCG kolko ho máš.

marecek1
26. okt 2011

@kukucg ahoj nevadí, v pohode sa pýtaj. ja som bola na kyrete už dávnejšie, potom sme s manželom obehali nejaké vyšetrenia a už sa dlhšiu dobu snažíme, len zatiaľ bez úspechu.

domi1988
26. okt 2011

@wildluccia34 no ak mrcha nepride vysetrim si v praci, som laborant 🙂 a bude to iste hned..

raza
26. okt 2011

@domi1988 aj ja chcem byť laboraaaaaaant!!!!!