2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kikusik88 ahoj. ja viem, že to bude trvať dlho.. ale zas..
o bábo sme prišli 1.3.2010. zažilo to x žien a každú to ranilo. bohužial mňa natoľko, že som sa doteraz z toho nevedela spamätať.nikdy som to nerozdýchala, ani to nikdy nerozdýcham.. po pol roku sme sa začali snažiť, potom cysta, operácia, zase snaženie... každý mesiac, keď mi prišla mrcha, som revala.. po ženách s tehot. bruškom som zazerala a keď som videla novorodenca, chytala som depku.. nedokázala som byť šťastná, nežila som, len som prežívala. aj môj mm bol nešťastný, lebo mi nedokázal pomôcť. úprimne, ani to snaženie už nebolo ono, lebo som vždy rozmýšlala o tom, či sa to podarilo..
keď som sa v pondelok dozvedela, že asi nikdy neotehotniem, bolo to strašné,ako z trápneho filmu, ale teraz... vždy som vravela, že si na bábo počkám, len potrebujem vedieť, že to raz bude. A teraz to VIEM!!!! bude to trvať, ale viem, že raz BUDEM MAMA!!! znie to tak krásne... už teraz revem, len keď to píšem...
určite teda napíš a maminke odkáž, že má môj veľký obdiv, že dokáže fungovať ako profi mamina 😉
tak dnes som bola znovu na gynde... zacalo ma opat boliet brucho.. vysetrila ma ina lekarna nie moja.. pokecali sme, ukludnila ma a hned zo mna kopec stresu opadlo.. PCO celkom nepotvrdila povedala ze mozno trosicku, ale vraj sa nemam nicoho bat a to brucho je uz vraj mozno len v mojej hlavne ale dala mi este lieky tak uvidim.. keby nieco mam prist.. normalne sa mi ulavilo, ono to snad nebude az take zle.. povedala som jej ze chcem mimi a povedala ze ked hormony su ok nemam stresovat mam sa ist prejst a nemysliet na to a ked sa do roka nepodari, ze potom budeme robit paniku spolu 😀
@raza jasne popytam sa ti a hend dam vediet, verim ti ze sa nikdy nezmieris s tym ze neporodis babatko, no j tak sa moze stat zazrak...no a ked ste rozhodnuty dat domov malemu babatku ktore jeho rodicia nechcu verim ze ho budes lubit presne tak ako svoje. je mi to lahko takto pisat lebo neviem co vsetko ste si museli zazit a hlavne ty po zdravotnej stranke, no verim ze sa coskoro stanes mamou a das nam o tom znat 😉
@kikusik88 ved jasne,pomaličky všetko bude🙂neda sa všetko naraz....
@wildluccia34 ved viem len keby tak moho byt nehnevala by som sa
od vcera rana mi je tazko od zaludky, vcera rano ma aj napinalo na grc...picha ma obcas kdesi v podbrusku...psia neviem obcas sa mi zda ze su plnsie, obcas sa mi zdaju ok...mam asi 10 dni do MS neviem...je pravda ze mam nasadeny Gynflor a este akesi na zapal ale ziadny som nemama zistil ho len doktor zo steru, nepocitila som bolest ani vyto....neviem co to ma byt ☹
@kikusik88 no ja som rada,že my už máme,je to super pocit,ked bývas vo svojom...sa tešíš o to viac na to,teraz sme kupili vianočný stromček,a vyzdoby,tak sa riiaddne teším,naš prvy spoločný stromček s manželom:D
@wildluccia34 aj my mame novy stromcek, boli sme v polsku a ozdoby si chcem vyrobit sama...urcite mam aj nakupene no tieto sa mi zdaju krajsie, no na obrazku, uvidim ake budu ked ich ja urobim 😀 tiez sme nakupili nove zaclonky, prehoz na postel a take malickosti nas vytesuju...
@wildluccia34 tiež sa už teším na Vianoce, na zdobenie vianočného stromčeka s malým, to zasa bude krása, keď mi bude podávať ozdôbky 🙂 🙂
@kikusik88 noo presne tak,ano aj my sme v polsku,stal len 25eur...a krasny velky borovicový🙂a ja som si tam aj vyzdoby pekne kupila a prehoz sme my dostali ako svadobný dar 😉 tak som bola riadne rada,ta potešia take veci do domacnosti,však?mna to už viac teší ako oblečenie
@marecek1 noo ja si ich budem podavat sama s manželom,ale tiež sa tešíme a raz nam ich určite bude podávat tiež náš drobček 😉
@wildluccia34 no my sme boli uz 10.10 takze ozdoby este neboli, bolo len kahancov...no my mame 180cm za 2€ spokojnost, no este sme ho nepostavili tak hadam bude dobry 😀 jasne ze ma vecicky do domacnosti viac tesia ako handry na seba... 😉
@wildluccia34 my sme si tiež kupovali nový vianočný stromček minulý rok, predtým sme mali taký menší, chcela som väčší, tiež sme boli v Poľsku, stál tiež tak okolo 20 eur - a bol to taký istý, ako som mala vyhliadnutý v jednom veľkom obchodnom dome - len tam stále cez 50 (a pritom dovoz z Poľska). známi nám odporučili, nech si skočíme do Poľska, keď to máme blízko, a som rada, že sme ich poslúchli.
akurát zajtra sa chystám ísť do Poľska so sestrou na nejaké nákupy, dúfam, že nebude veľa ľudí, je už po sviatku všetkých svätých, a ešte dosť dní do Vianoc.
@marecek1 Aj my sme kupovali stromcek asi pre dvoma rokmi, do polska sice obcas zajdeme ale vacsinou v lette lebo to mame blizko z chaty inak to mame odveci, takze sme kupili tu, bol teda dost drahy, ale je fakt nadherny, je husty poriadne, ma krasne ihlicie a akokeby take dva typy a este semtam aj sisku, kusok skorice alebo tie cervene bobulky neviem jak sa to vola 😀 a davame na neho svetielka, par gul, ale fakt len tak mozno 5, 6 a kazda je taka originalna, a potom este take male cervene zvonceky a snehuliacikov a ostatne mame vyrobene... no asi takto nejak, aj ked na foto to tak pekne nevidno lebo ani svetielka nevidno 🙂 Hlavne sa mi moc nepacia take moderne stromceky ako teraz vycia ze cely co ja viem v jednej farbe a gule hlavne, ani sa nedotknut 😀 teda nie ze by sa mi az tak nepacili ale pre deti mi to nepasuje, takze u nas visia zvonce, snehuliaci, soby a mikulasi 😀 😀 😀
@kikusik88 Ano ja viem ako to tam funguje a mam aj presne info o celkom programe pripravy preto len hovorim ze Navrat sa mi pozdaval o nieco viac. proste sa mi ich priprava, ich pristup a cela koncepcia viac paci, a aj vsetko co robia, hodne sa sustreduju na vzahovu vazbu co je podla mna velmi velmi dolezite.
http://www.navrat.sk/
@kukucg pekný 🙂 tiež sa mi páčia husté stromčeky, aj ten náš je hustý, a poriadne, vešiam naň svetielka, anjelikov, aj vianočné gule, mám rada, ak je vidno aj zeleň stromčeka, takže také husté reťaze, alebo ligotavé papierové pásiky moc nemusím, tiež sa mi moc nepáčia biele stromčeky (myslím úplne celé biele ihličky), známa taký majú, kombinujú ho myslím s fialovými guľami, oni sú v podstate dosť extravagantní, aj byt majú tak zariadený, takže u nich to "zhorí", neviem si však predstaviť taký bielo-fialový u nás, my máme dom zariadený dreveným nábytkom, teplé farby, takže by to bola asi poriadna päsť na oko.
s tým bývaním je to v dnešnej dobe naozaj na nervy, pozemky drahé, domy drahé... my sme nestavali nový dom, prerábali sme rodičovský, ešte máme pred sebou toho veľa-veľa, práve tento mesiac sme dokončovali vonkajšie úpravy - ploty, dlažba, ešte chvíľočku potrvá, kým bude všetko také, aké sme si to vysnívali, ale všetko chce svoj čas...
@kikusik88 180cm za 2eur???si sa sekla,nie?nemyslela si tym 20eur? 🙂 noo oplati sa tam riadne
@marecek1 no ja chodim skoro furt🙂raz s manželom,s kamaratkami,so švagrinou a veru býva tam veeela ludi,vieš každy teraz kupuje vyzdoby a ježiška...tak to je hruuza,my sme si kupili velky stromček borovicovy,182cm...tak akurat dame hviezdu na vrch a bude po strop 😉
dievčatáááá,za 2-3 dni mám dostat mrchu,dufam stale,že nepride 😖
@wildluccia34 tak vy to máte blízko... my moc na vašu stranu - targ, jablonka nechodíme, je to od nás dosť ďaleko, my skôr do Poľského Tešína, to máme bližšie.
a ako budeš ozdobovať vianočný stromček? pestrofarebne, alebo jedna - dve farby, poprípade slamené ozdôbky?
@wildluccia34 no budem ti držať palce, nech nepríde 🙂 to by ste mali krásne Vianoce, s bábätkom v brušku 🙂
@marecek1 Je to na nervy, ja som cely zivot prezila v dome, MM nie cely ale tiez maju velky barak, no odisli sme do BA, svokrovci tu mali kupeny byt, tak sme tu teraz inak byvaju 500 km odtialto, nasi asi 200... v podstate musime zacat od nuly cize kupit pozemok a stavat alebo hotovy dom, ale tu v BA su ceny fakt nehoraaaaaazne tak neviem kedy sa no to zmozeme... Inak okolo domu je vzdy nejaka robotu a stale nieco treba ale bud rada, co by som ja za to dala 😅 😅

@raza velmi vam to prajem..popytam sa mamy na to zajtra tam ideme...ale ona to riesila cez usmev ako dar...je tam viac vyhod ako cez socialne...ale to presne pozistujem...velmi vam drzim palce ze ste taky silny len nech vam to nadsenie vydrzi, lebo viem ako dlho to moze trvat a este ak chcete uplne male babatko...tento system je na prd ide to velmi pomaly