2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@wildluccia34 dnes ma zacali bolie prsia...no aj brucho, no je to kadejake...mym pocit ze zas pride...keby som bola tehu myslim ze by som to citila... 😒
@kikusik88 no neviem,niekde píšu,že možeš citit priznaky MS,ale možeš byt pritom aj tehotna a bolesti ti postupne odidu,tak mala moja švagrinka,bolelo ju brucho ako pri MS,len ked zistila,že jej meška 2dni,3,4,5, a spravila si test a bola tehotna,pritom ju ešte zo 4 dni bolelo brucho,no neskor prestalo 🙂
@wildluccia34 no je pravda ze mam biely hustejsi taky kremovy vytok, no a tvrdia mi o onom ze moze byt tehotensky priznak...no nechcem si nahovarat...moze to byt aj s liekov co beriem no ten vytok ostal aj ked som bola 3 dni bez tych liekov...tak neviem necham sa prekvapit...ak mam byt tehu budem ak nie zbytocne na to budem mysliet...ale ver mi lahko sa to pise no horsie sa na to mysli 😀
@kikusik88 presne tak moja,ja som na tom hrozne stresovo už,len chodim na zachod a pozeram sa,či som už dostala alebo nie,rano ked sa zobudzam,som velmi rada,lebo sa budem s pocitom,že som dnes nedostala 😉 ale poobede stale na to myslim a furt...a neviem,aky vytok ma mat žena ked je tehotna a aky ked čaka MS...v tom sa tak nevyznam🙂
@wildluccia34 tehu vytok je husty a biely...ale nezapacha a ani nesvrbi ako ked mas zapal alebo infekciu...a je ho dost...a ja ho mam no nic to nemusi znamenat...a teplotu meriam asi dva dni 😀 a je 36,8 ...neviem ci je to dobre ci zle ale uz asi na to kaslem...
@wildluccia34 No mam take bolesti ako pred MS 😠 a hej uz budeme riadne snazilkovat... bojim sa ale ze to bude dlho trvat.... ☹ ☹
@kukucg jooj len an to nemysli,aj ked je to ťažke,ale predsa máš krasneho,zravučkého synčeka,vieš ked sa nam nebude darit,tak budem v takom strese,lebo predsa je to ine,ked už máš to 1 dieta,ako ked nemáš žiadne ☹
@kikusik88 noo presne taky mam aj ja,ako píšeš,biely a husty a nezapacha,ja si meriam teplotu asi cca 6-7 dni,a mam ju stale bud 37 alebo 37,2...každe rano,ked vstanem,tak si meriam...tak podla toho aspon viem,že MS zatial nepride,kedže neklesa teplota....
kikusik88.....bodaj by sme boli už nie snažilky,ale tehulky 🙂
@wildluccia34 ak mas vytok a tu super teplotu istoooo budes moj nazor...si tehu je to iste...ja mam len 36,8...
@kikusik88 ano mysliš?neviem tu teplotu mám len zo tyžden,predtym som si nemerala...no tak dufajme 😅
Tak dnes druhy testík a ciarocka je silnesia,na buduci tyzden som objednana k lekarovi ,dufam ze bude vsetko ok 😀
@wildluccia34 Nebudem ti oponovat, je to ine ked mam uz dieta, a mam z neho vela radosti a vsetko mi to pomaha zvladat, ale to ze je to ine, neznamena ze to menej trapi ked to nejde, alebo ze tuzba po dietati je mensia, aspon teda u mna a to aj preto ze nechcem aby bol sam a to fakt hrozne nechcem, ja som bola a dost ma to trapilo... A uvedomujem si ze uz je to skoro rok co sme sa do toho pustili a babatko nikde, akurat tak smutok za tym o ktore sme prisli... proste mam nejake zle dni v poslednej dobe tusim ☹ ☹ ☹ este sa mi stale kaslu aj dalsie a dalsie veci... proste baby moje cele zle 😠
@jafnka Ja si tiez myslim lenze ja vobec neviem co sa so mnou deje, ja spinenie pred MS nemavam, dakedy som mavala ale to bolo take ze na vlozke taka tmavsia krv.. teraz je to cele ine, na vlozke nemam takmer nic, ale vzdy ked sa utieram tak je to take krvavo sfarbene... a to tusim od piatka ci soboty... ale vsak skusim merat BT aj ovu testy robit... ozaj nevies mi prosim poradit ako si mozem nahadzovat udaje do grafov na http://www.fertilityfriend.com/ nejak sa tam neviem vyznat 😒
@kukucg tak to máš nejaké čudné... a nemôžeš byť tehu? ja som si robila graf sama v exceli a aj teraz si ho budem robiť sama, ale skús sa opýtať v tejto téme https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/grafy-bazalnej-teploty/
tam sú na grafy v ff odborníčky 🙂
@wildluccia34 tyzden to je supeeer
@jafnka Akoze cisto teoreticky by som mohla byt ale kedze som si robila test dnes a bol negativny tak zrejme niesom, jedine ze by som mala posunutu ovulku na neskor ale pochybujem, ale dost tomunechapem co sa deje....
V tej teme som sa pytala ale nikto mi nepovedal, baby su take zazrate do debety ze si prispevok tusim ani nevsimli 😀 😀
@kukucg alebo môžeš skúsiť ešte cez womenzone.cz je to v češtine, ale podľa mňa je lepší ten ff. ale ani v jednom neviem robiť. ja som celú VŠ musela robiť grafy v exceli tak mi to ostalo 🙂 inak v tej téme sú super baby tak asi ozaj niečo zaujato rozoberali keď neodpovedali 🙂 ja mám teraz tiež takú čudnú mrchu už sa zdalo, že končí a ona sa namiesto toho zase rozbehla 😒 ale zase som si povedala, že je to na dlhú dobu posledná tak mi to až tak nevadí 🙂
Tak sa ich skusim este raz spytat 🙂 Neviem teda co sa so mnou deje ale hadm to dobre dopadne 😅 A ty mas ako dlho MS, ktory den??
@wildluccia34 úplne súhlasím s @kukucg tiež som veľmi-veľmi rada, že už jedno dieťatko mám, ale taký smútok/depka ma tiež občas pochytia, jednoducho túžim aj po tom ďalšom bábatku, a keď sa nedarí, nedá sa to len tak hodiť za hlavu "že však jedno dieťatko už mám", zvlášť, keď som si už tiež zažila smútok zo straty dieťatka.
Tebe budem držať palce, aby sa teplota držala stále tak hore, aby MS nedorazila a ty si bola tehuľka. byť tehuľkou a následne maminkou je niečo úúúúúúúžasné, doprajem to každej babenke, ktorá po dieťatku túži 🙂
@kukucg viem, že skončí len som nedočkavá lebo sa konečne po 7 mesačnej nútenej pauze začneme znova snažiť 🙂 inak ja som nezažila a dúfam, že ani nezažijem to čo vy ani si to len nechcem predstavovať, úplne mi stačilo keď som videla aká bola sestra smutná keď prišla o mimi v prvom trimestri aj keď už mala jednu slečnu a teraz už má dve
@kukucg ja s tebou tiez velmi suhlasim s tou tuzbou po dietatku.. 🙂 ja mam sice dve aj ked nie celkom zdrave deti teda jedno nie ale je za 3 niekedy.. 😀 no raz ked je tuzba silnejsia ako cokolvek ine tak sa s tym nic neda robit..my sa tiez snazime sice mam uz 2 ale to tretie bude asi take naj vytuzenejsie.. hrozne po nom tuzim a dufam ze nam to vyjde.. 🙂 a vsetkym ostatnym tiez..my sme si tiez presli uz tym potratom a nic prijemne naozaj.. ☹ tak prajem ti vela sil a hlavu hore bojuj kym sa da... 🙂
mám pocit, že tých potratov je nejako veľa ☹ ja som raz dokonca narazila na stránku anjeliky (alebo ako sa volala), ktorá bola práve pre tých, ktorým zomrelo dieťatko a revala som ako blbá

@kukucg hej zabudla som NE cakam