icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

wildluccia34
30. nov 2011

@kukucg no ano to som sa pytala,ako vieš,že určite dostanem?však to maju rušit

wildluccia34
30. nov 2011

@kukucg však to to,aj ja som počula nasjkor,že to enchaju tym,čo si to platia 270dni,potom som počula,že to nechaju len tehotným a nakoniec,že len tym,ktori porodia do decembra tohto roku,tak fakt nechápem...

kukucg
30. nov 2011

@wildluccia34 lebo si to platis dost dlho aby si mala splnenych 270 dni aj 26 tyzdnov a ked to zrusia k 1.2 je tam ochranna lehota 8 mesiacov, cize ak dovtedy porodis dostanes ju a predpokladam ze do oktobra porodis urcite 😅 😀 😀

kukucg
30. nov 2011

@wildluccia34 zlatino oni to totiz furt menia ale dam ti radu, vobec sa tym netrap a nezapodievaj su to len ich vymysly a navrhy zatial, kym nie je nic schvalene fakt je taky ze ide vsetko po starom 😉 😉

wildluccia34
30. nov 2011

@kukucg aha,no ano myslela som,že dostanem len ten rodičovský prispevok,to dostava moja sestra,dostavala 170eur,no zyvšovali to minuly rok sa mi zda na 190eur,aj tak riadna bieda,ona nema odrobene nič,lebo ešte študuje na Vš

wildluccia34
30. nov 2011

@kukucg Jaaj takže taak to je,ty sa v tom riadne vyznáš,no ako vo všetkom🙂tak dakujeem krásne

wildluccia34
30. nov 2011

@kukucg ved ano,ja som len chcela vediet,a rozčuluje ma to,lebo už mi nie jedna kamaratka volala,či to idu zrušit,dalšia že na čo si to ešte platim,že je to zrušene,to vraveli aj mojej svokry kolegyne...tak hrozne taketo reči

kukucg
30. nov 2011

@wildluccia34 no ved aj ja som student preto som si zacala platit DNP, aby som dostala aj matersku ale bohvie co s tym porobia 😒 no uz teraz sa ako tak vyznam, ale aj tak nie na 100% 😀

wildluccia34
30. nov 2011

@kukucg ano chodíš na Vš?To som nevedela a ktory rok?noo ona si to neplati,lebo už ma 2,5 ročnu malu a druhe ešte neplanuju...tak by jej to bolo zbytočné

wildluccia34
30. nov 2011

kukucg...ahooj,kupila som si dnes test čajik pre tehotné leros a je naozaj vynikajuci,pišu,že to možem pit,aj pri dojčeni,tak super,a je bylinkovo-ovocny,ale citim tam len bylinky,čo strašne zbožnujem,tak dakujem za radu🙂

kukucg
30. nov 2011

@wildluccia34 ano chodim, druhy rocnik Mgr, Bc som uz skoncila, a medzitym som bola na MD 🙂 takze uz koncim, diplomka, statnice a papapaaa skola 😀
som rada ze ti chuti, ja mam doma obidva este co som stihla nakupit ked som bola tehu tak dufam ze mi ich nepozeru chrobaciky 😅 😅

wildluccia34
30. nov 2011

@kukucg ale však tam je dlho na nich zaruka sa mi zda,nie?🙂no ty si šikulka,zvládaš všetko🙂a aku školu študuješ?

kukucg
30. nov 2011

@wildluccia34 no hej je, ale do cajov sa mi chytaju take male chrobaciky, do niektorych ani neviem preco preco, potrvory 😠 😠 no hadam hej, budem musiet 😎 studujem psychologiu 🙂

wildluccia34
30. nov 2011

@kukucg ejha,to máš riadne dobry odbor,ta to musi byvit,že?to preto nas tu vieš tak dobre podporit a poradit🙂alee naozaj?a máš ich dobre uskladnene?ktovie prečo sa ti tam dostavaju...

kukucg
30. nov 2011

@wildluccia34 no jasne ze bavi 🙂 aj ked za tych 5 rokov som si tam prezila vselico a bolo aj dobre aj zle ale je to super a som spokojna 🙂 no musim mat doma vsetko v dozickach lebo sa mi ho hocicoho chytia, pride mi ze bud ziju niekde v bytovke, alebo si ich s niecim dotrepem domov, lebo aj ked z casu nacas vseeeetko vyhodim, po case sa zas objavia... ale maju to doma aj kamosky co byvaju inde tak ja neviem fakt 😠

wildluccia34
30. nov 2011

@kukucg no sranda vidíš to?u našich zas časom byvali tiež take mušky,mamina nevedela z čoho,mala aj čisty koš 😀 a stale lietali,nemali sme ani ovocie v mise,nič proste...tak to je dobre,že sa ti tam páči,mnohi vyštuduju Vš a nechcu sa tomu venovat,lebo ich to vobec nebaví....

jafnka
30. nov 2011

@kikusik88 tak tak treba veriť a tešiť sa lebo do smutného bruška sa drobčekovi nebude chcieť. ja som si už aj do grafu kde si zapisujem BT napísala, že je víťazný a to ešte ani ovu nebola 🙂 možno sa to zdá čudné, ale nech

kikusik88
30. nov 2011

@jafnka je to super chytame to od teba vsetky...ja nemeriam netestujem, nechavam to na nahodu.. 🙂

lenkaks
30. nov 2011

Caves kocky,ako sa mate? co riesite,musky ? 🙂

lenkaks
30. nov 2011

tiez vam tak strasne blbne konik?? ci to len mne?

jafnka
30. nov 2011

@lenkaks čo tam po nás, ale ty sa pochváľ 🙂 krásny testík 🙂 bol 10-tka alebo 20-tka a kedy si ho robila?

kikusik88
30. nov 2011

@lenkaks ozaj je ten testik pozitivny? ja neverim vsetky tehotniete ako na pase a co my ?? 😒 ale nie vsetkym vam to prajem z celeho srdca....krasny testik 😎

jafnka
30. nov 2011

@kikusik88 ja som predtým merala nejaké tri cykly keď sme sa nemohli snažiť len aby som vedela, či vôbec mám ovu. a teraz som si povedala, že to neuškodí a aj ovu testíky som si kúpila aby som uvo náhodou neprešvihla lebo mám veľmi rozhádzané cykly od 28 do 37 dní

kikusik88
30. nov 2011

@jafnka ja mam cykly rovnake 🙂 a odkial mas testy?

jafnka
30. nov 2011

@kikusik88 kúpila som ich u nás v DM, mali iba jeden druh - pepino 5ks za 7eur, ani neviem či je to veľa alebo málo, ale mne je to jedno, nebudem kvôli kvalite alebo cene behať po celej Blave

lenkaks
30. nov 2011

@jafnka Ja sa pochvalim,az ked budu riadne kolajnice na tehu teste 🙂) a bol 10 tkovy...ten posledny,ruzovy som robila dneska naobed...

kukucg
30. nov 2011

@lenkaks aj mne hrozne blbne 😠 😠

lenkaks
30. nov 2011

@kukucg No mne to straasne blblo 30min dozadu...len nacitavalo stranku a stale nic...dokonca ani sa nezobrazilo,co som vam pisala...niekedy to tu je o nervy,ze 😠

katussska24
30. nov 2011

dievcata z tejto temy, prepacte ze som sa vam sem tak vmontovala 😅 nejake baby mi tu boli zname, tak som sem hodila ten advetny svietnik a az potom mi doslo ze si s babami piseme v teme zaciname po lete 2011 😀 😀 😀 a nie v tejto..

tak pekny vecer a dobru debatku 😉

kikusik88
30. nov 2011

@jafnka jasne ja som kupila v lekarni 5 ks za 8€ takze dobre si kupila...ale ja som uz minula 🙂