2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@kikusik88 Ved trojka stastne cislo 😉 Hej...on pracuje mimo mesta,chodi domov raz za tyzden a potom od piatku do pondelka je doma...a v stredu chodieva vecer ,a ja som nechala test z dneskajska vonku (stale nan nakukam 😀 ) ze ved pokial prideme s Kubkom od maminy,on este doma nebude...a prisiel ako naschval dneska skor domov a hned to zbadal....aale keby mame nejaku spinu na koberci,tak tu uuurcite neuvidi a nezdvihne ju 😀 ale test si vsimol hned 🙂 Majo je v pohode,rad 🙂 uz aj mne ma pre dievcatko vybrate 😀 vlastne,stale su to tie iste,ako pri Kubkovi 😀 a mne sa nepaci ani jedno z nich.....
@kikusik88 Myslim na vas vsetky tu !! 🙂 Nebojkaj,dockas sa !!! akoze ja som pisala do junovej temy,v nadeji,ze som tehu potom do julovej 😀 takze,si na tom stale lepsie,ako ja 🙂 niekedy som si uz pridala,ze mi uplne hrabe z toho,ako velmi chcem babatko....hlavne ze teraz revem...no telivo som !!
@lenkaks neboj to je len naval emocii ak planujes este jeden test urcite ta uz ukludni uplne...a ozaj preco si ho robila tak skoro a nie az ked meskali? ci zo zvedavosti ci si mala nejaky pocit??? neboj ja mam nastudovane vsetky metody otehotnenia no nechcem ich skusat iba ak sa nepodari od januara skusim nieco z toho 😀 aj mne hrabe
@kikusik88 Moja,ja by som planovala uz len jeden,ale ako sa poznam,z jedneho bude minimalne 5 😀 Lebo som bola straasne zvedava,ked sme tak poslusne keksikovali a aj ze ovu testy mi tak pekne vysli ,preto som skusala uz skoro 🙂 a neskutocne ma stale bolia krize a stale mam pocit,akoby bola mrcha na ceste...ale to s tou mrchou na ceste som citila aj pri prvom tehu...mozno to ma najviac nakoplo na ten test....Takze poznas aj ty ten pocit hrabania z toho,hej? 😀
@lenkaks Lenka,podarilo sa ti?Si tehu?Teraz čosik čitam,už si si skušala testik?
ahojte 🙂 pozerám, že už je téma augustovky 2012, nezaložíme už rovno aj septembrovky (mne to vychádza na 6.9.2012) 🙂
Ahojte dnes som 7DPO, od pondelka ma pobolieva podbrusko, ale tak ako ma vcera zacalo, chvilkami ma aj strasne pichalo .. Snazili sme sa 2 dni pre ovu, cez ovu a este aj na druhy den .. Mrcha by mala/nemala prist okolo 8-9-teho... Zvykne ma pobolievat podbrusko pred prichadzajucou mrchou ale takto skoro, to teda nie ... Co si o tom myslite..???
@kukucg jeden cyklus som pouzila 3 testy, jeden cisty, druhy silnejsi a terti zas cisty..robila som naskor dva po sebe dni a potom ten treti az o dva dni...ze ak silnie hadam uz bude silna a zrazu cisty...nechapem ale co uz...aj ja som rozmyslala ze mozno bola ovu inokedy, no skusala som 12,13, a 15 den....mozno je neskor, no sexik bol cely mesiac 😀 BT som merala len par dni a presne pred mrchou, pekne klesla dva dni pred dolu...a nemam akosi nervy ju merat aj tak neviem ako to je pred ovu s teplotou..zatial sledujem krcok...vcera skoncila mrcha ale sex sme mai aj v pondelok...
@kikusik88 však jasné, že s vami počítam 🙂 ja som si ten dátum vyrátala na tejto stránke http://www.kalkulacka-tehotenska.cz/ i keď s tým mojím cyklom je to fakt len približne keďže mi dosť skáče

@lenkaks je krasny a velmi ti ho prajem aj v duchu zaidim 😉 dufam ze mi ostatne ho najdeme medzi sviatkami 😀