2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@lenkaks no ja som testovala 12dc potom myslim 13dc slabulinke, 3 dni som cakala a zarazil ma hlien, skusila som ovu test a boli tam pekne ciarky vyraznejsie a hned dalsi den znovu este trosilinku silnejsie a dnes uz nic znovu duch.. pichanie ja neviem, nejak som si to neuvedomila.. mna prebral ten hlien, vtedy sme sa s priatelom aj milovali a dnes somc akala uplne ze tmave ciarky obe a bola som strasne sklamana. tak ja etraz vlastne neviem ci ta ovu bola... ja mam nepravidelny cyklus, minuly mesiac som ani MS nedostala, bola som na vyvolavacke tak som vlastne zistovala ci ta ovu vobec prebieha u mna, takto som tam, kde som aj bola. 😖
@lenkaks no ved hovorim si ze aspon nejaka snaha bola 😀 uvidime, no co nezblaznim sa aj ked tak strasne si to zelam az to nie je dobre... nie toto je len druhy mesiac, priatel tvrdi ze prvy, vraj ten minuly bolo len rozbehove kolo 😀 ja viem ze to moze trvat aj rok, ale ja som to toho taka zazrata, ze sa na seba aj sama hnevam 😒
@lenkaks Ved ano,treba sa poštatit s krasnou novinkou blizkej rodinke🙂No ano,prišla som tu,chodim tak raz za mesiac ku našim.Ja som mala ženskeho tu v Lipt.Mikuláši,ale vždy som sa riadne hanbila,ked som mala ist k nemu,aj sa niečo opytat...preto som si dala radšej teraz žensku.
@wildluccia34 Tak u vas to vie uz cela rodina? U nas zatial mamina a vy tu na MK 🙂 a samozrejme drahy 😀 No ja si veru neviem predstavit,ako mi tam dole nakuka cudzi chlap,ako mi kontroluje prsia,ci su v poriadku...sak by som bola cervena ako rajcina 😕 ale pri porode mi to bude jedno,hlavne nech ma ma kto odrodit 🙂 Inak sa b udeme stahovat do noveho mesta,takze budem musiet zmenit moju skvelu gyndosku ☹ Dufam,ze aj tam najdem nejaku fajnu...
@lenkaks ano idete sa stahovat a kde?daleko od vašho terajšieho domova?Nie cela rodina to nevie,len naši,svokrovci,manžel,sestra,brat,zopar kamaratiek a od dnes aj babka 😉 Ja som to mala na haku,lebo to bol vynikajuci žensky doktor a chodila som k nemu len raz za rok,teda len na prehliadku
@wildluccia34 Momentalne byvame v Trencine a ideme do Piestan,co je nejakych 40km...Budem si musiet zvyknut,ale stale si vravim,ked si zvykli ini,co sa stahovali do ineho mesta,zvyknem si aj ja 🙂 Hlavne ze budeme vo svojom...Inak,toto iste som si vravela aj pred porom,ked sa ma pytali,ci sa nebojim.Vzdy som vravela,ked to zvladli druhe,zvladnem aj ja ...a stalo sa 🙂
Kde ste vsetky dievcata?? Mne tu drahy spi od deviatej pri tv...no faakt romantika 😒
baby sem tam ma zapicha v lavom vajecniku,je to normalne alebo sa mam zacat znrpokojovat,ked to boli je to dost intenzivne ale potom to prestane 😖
@lenkaks No vidíš,ale však to nie je až tak daleko,a prečo sa stahujete?Kvoli vačšiemu bytu,alebo za prácou?Ja som sa stahovala z Lipt.mikuláša na Oravu,do takej dedinky Vitanová a je mi tam oveela lepšie ako v LM,naozaj tak som si hned zvykla a mam rada tu dedinku🙂
@lenkaks ja mam chlapa od zaciatku...nieje to nic divne, prsia mi sice este nekontroluje ( kedze mam 23 ) asi este netreba...je u nas vychyreny ako odbornik na neplodnost, chodime k nemu vsetky baby v rodine...je to normalne pozrie vysetri, porozprava ultrazvuj zospodu..nic ine ako pri zene...a prsia mi kontrolovali na mamografii a tiez tam bol chlap 🙂 aj na sone bol chlap cize aj tak ma to pockalo 😀
@kikusik88 ja mám tiež gynekológa - muža, chodím k nehu už dosť dlho, som spokojná, takže nemám dôvod meniť. čo mi je na vyšetrení u gynekológa (či už je to muž alebo žena - zažila som vyšetrenia aj-aj) j dosť nepríjemné, tak vyšetrenie na "koze", vnútorný ultrazvuk, aj kontrola prsníkov mi až tak nevadia.
ako sa máte po víkende? bol už u vás mikuláš s balíčkami? u nás bolo cez víkend dosť mikulášskych akcií, tak sme sa boli s malým pozrieť na mikulášika 🙂
Caute 🙂 marecek u nas bude mikulas chodit az vecer,uz som Jakubkovi rozpravala,ze vecer si pekne vyumyva cizmicky a dame ich do okna,lebo bude chodit mikulas 🙂 Vcera sme mali velku oslavu,oslavovali sme 3 rocky...akoze darcekov na dalsiu velku krabicu a to su cochvila zase vianoce....uz nech sa prestahujeme a ma drobec vlastnu izbicku,bo to uz fakt nemame kde davat !! A obrovske mikulaske balicky uz podostaval...no mama bude mat co vyjedat 😀 no nedaj si,ked je tam tooolko toho....
@lenkaks u nás tiež bude mikuláš chodiť aj dnes večer. to cez víkend sme mali u nás v meste, tiež v okolitých obciach (u babky) mikulášske akcie - mikuláši tam prišli na voze s koníkmi, tak sme sa aj odviezli na koníkovi, mikuláš rozdával deťom balíčky, rozsvieťoval stromček pred kostolom. malý mal zážitok. síce veľa-veľa ľudí, ale dalo sa 🙂
Ahojte kocky, ako?? Co nove?? Ja 12DC, ovulacne testy negativne ale vsak nevadi, skusame aj tak 😅

@domi1988 Ahoj 🙂 mne sa stalo,ze som si robila ovu test rano o 10ha bola len jemna ciarka,ale v ten isty vecer boli krasne dve ciarky...Na druhy den po teste ma strasne pichalo vo vajecnikoch,vtedy urcite bola ovulka...A v kolky DC si testovala? Na letaciku radia testovat od 9DC kazdy den v rovnaku dobu...Je mozne,ze si ovu prepasla,kedze si netestovala dni po slabej ciarke...Ja som skusila ovu testy len tento mesiac,cize som zaciatocnicka v tom 🙂 A citila si bolest vo vajecnickoch,v jednom vajecniku potom,ako si nasla tu peknu ciarku?