icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

lenkaks
9. dec 2011

@domi1988 Ahojky,ako pokracujete ? 🙂

domi1988
9. dec 2011

@lenkaks ahoj no s testami som sekla, stale nie a nie silna ciarka.. minuli sa a uz sme nekupovali dalsie,len ma to stresovalo.. 😒 proste milujeme sa ked je chut, nic nesilime a ja som to prestala tak strasne prezivat, tak dufam ze to pride a bude to skoro 🙂 a ty sa mas ako?

lenkaks
9. dec 2011

@domi1988 uvidis,ze teraz vam to uz urcite vyde!!!!! Nieje to moc dobre na psychiku...ja som taka stastna,ze nam to vyslo hned po prvom testovani....uz to bolo nekonecno cakat,kedy mozem skusit tehu test...ale myslim,ze testiky nam pomohli....Tak keksikujte kedy mate chut a potom sa nezabudni tu pochvalit pozit. tehu testami!! 🙂

domi1988
9. dec 2011

@lenkaks no ja som si proste myslela ze hned za prvy mesiac sa to podari aj nam... ale ono to u kazdeho nefunguje, takze neriesim. ak do par mesiacov nic pojdem k doktorke. no mne ked vyde test pozit, bude to vediet cely konik 😀 😎

lenkaks
9. dec 2011

@domi1988 Nie vzdy to priroda zariadi tak,ako chceme...No budem ocakavt novinky aj od teba 🙂 Idem sa trosku venovat drahemu....pekny vecer prajem 🙂

domi1988
9. dec 2011

@lenkaks priroda vie, co robi 😉 uz to beriem tak... proste budem si uzivat chvile bez mimi, vylety a dovolenky ked to pride budem strasne stastna, ale uz potom to bude zavazok a bude sa mu treba plne venovat takze treba si uzit a dobit sa energiou.. tak som sa rozhodla.. 😝

kikusik88
9. dec 2011

@lenkaks myslela so krasne deti 😎 uz ideeem zajtra mame volno tak kukame este telku 😉

lenkaks
9. dec 2011

@kikusik88 Ahaaa,zle som to pochopila 😎 no nevadi...ja idem pozriet Borata....pekny bujny vecer 😀

lenkaks
9. dec 2011

@domi1988 A mas recht !! Uzivajte si!!ono da sa uzivat aj s detmi,ale trosku inak 😀 Ja uz som kolkokrat rozmyslala,ze s mojim sme zacali spolu byvat az ked som sla na matersku a teraz mi sem tam chyba,byt spolu len my dvaja,nic nerobit,vegetit....ale aj tak by som svoj zivot nemenila!! Tesime sa na dalsie babatko,krasne casy su pred nami 🙂

domi1988
9. dec 2011

@lenkaks no ja sa na to male strasne tesim, keby ho mam som ochotna sa mu prisposobit a venovat sa mu naplno, nie ho slahnut v 3 mesiacoch nejakej opatrovatelke.. ale kedze ho nemam, nemozem sa teraz upnut na to preco a kedy a lamentovat... uz mi z toho skoro hrablo, mala som obdobie ked som kazdy vecer plakala ze kedy sa podari a depkarila.. chcem si uzit, venovat sa priatelovi, pretoze ked ho nahradi male uz nebude on na prvom mieste.. to je jasne 😀 som sa k tomu postavila hrdinksy, dufam e mi to aj vydrzi 😉

kukucg
9. dec 2011

@lenkaks no vcera som mala nafuknute brucho, pichanie, rano citlive bradavky a najsilnejsi ovu test tak mozno bola... lenze ten najsilnejsi v podstate nebol pozitivny, testova ciarka bola o kusicek slabsia ako kontrolna, ani teplota nic moc nerobi tak mozno aj nebola... 😠 no vyznaj sa v tom 😀

kukucg
9. dec 2011

@domi1988 Mne testy tmavli, vcera najsilnejsi ale stale nie pozitivny a teraz zase slabnu 😒

domi1988
9. dec 2011

@kukucg no ja som to mala take nijake sak si videla... uz sa s tym nejdem ani trapit ak bola bola, neiesim.. milovali sme sa pri tych tmavsich, ale ktovie... ak by sa dlhsi cas nedarrilo pojdem to riesit k lekarke..

kukucg
10. dec 2011

@domi1988 no podobne 😒

kikusik88
10. dec 2011

@kukucg pocuj a aka ma byt teplota pri ovu? nizsia ako 36,5 ? a potom stupat ci sa drzat nizko a ked si tehu stupnut?

marecek1
10. dec 2011

ahojte 🙂 🙂 🙂 ako víkendujete? my sme boli dnes s drobcom v kine na Kocúrovi v čižmách, už sme mu to dávnejšie sľúbili, tak sa tešil 🙂 a my s ním, rovno sme nakukli do nejakých obchodíkov, a koneeeečne sme kúpili darček aj pre manžela, takže spokojnosť preveľká (zvlášť preto, lebo som sa "zviezla" popri ňom a ušiel sa darček aj mne 😀 ) v piatok som mala voľno v práci, mala som kopec vybavovania, lekára, ... tak som tiež dokupovala aj darčeky, takže teraz už len všetky pobaliť a Vianoce môžu prísť 😀

kukucg
10. dec 2011

@kikusik88 aka ma byt to tazko povedat, ja mam pod 36,5 skoro stale, ale mala byt klesnut, potom stupnut aspon o 0,2 a drzat sa ason tri dni a vtedy vies ze pred stupnutim bola ovu, taka vyssia sa potom drzi az do MS a klesne pred nou az ak neklesne tak si tehu pravdepodobne...

kikusik88
10. dec 2011

@kukucg dost komplikovane veru 😀

kukucg
10. dec 2011

baby je to na figu, ovu testy slabnu, silneju, robia si co chcu 😠 😠 😠 asi budem musiet vymysliet iny darcek na vianoce 😒 a aby som nezabudla, dnes som mala taky krvavy vytok, taka ruzova divna nechapem co to malo byt 😠

@marecek1 my sme boli dnes na vianocnych trhoch a bazari chalanov 😎 zajtra mame este mikulasa 🙂 a darceky musim este riesit zatial nic moc nemam 😒 ty si to super vyriesila 😀

kukucg
10. dec 2011

@kikusik88 to ano 😀

kikusik88
11. dec 2011

@kukucg no mojka to moze byt aj uhniezdovanie...vacsinou to byva tak okolo 10 DPO co tu citam obcas...takze mozno mas o darcek postarane 😎 no ja mam dnes 16 DC a zeby nejake ovu priznaky...no keksik je prekne kazde dva tri dni tak hadam ju stihneme ☹

kikusik88
11. dec 2011

@jafnka no ako moja ako pokracujes? ktory mas DC ? ja 16 no nic moc nepocitujem 😖 ale tak ked si nam slubila ze budeme na vianoce vsetky tehu tak sa nestresujem a verim ti 😀

jafnka
11. dec 2011

ahojte. tak ste v tom samé dievčence ☹ od piatku špiním tak nejako do hneda a dnes sa už asi rozbieha mrcha... som 25DC (a to ja zvyknem mať cyklus tak okolo 37 dní) a ovu zjavne nebola aj napriek tomu, že to vyzeralo viac než sľubne. nechápem to, jedine že by to tá choroba nejako pokazila. ach jaj, musím ísť drahému kúpiť nejaký darček pod stromček keďže tehu to nebude ☹
ale vy určite tehu budete tak sa len pekne snažte a hlavne verte. veď ja som už tá výnimka čo potvrdzuje pravidlo

kukucg
11. dec 2011

@kikusik88 No ja ale nie som este 10 DPO a vlastne testy mam uplne zblazenen, teplota mi sice stupla ale neviem urcite kedy ovu bola, dost mozne ze az 16DC a my sme od 15DC sexik ani nemali, dnes mam 18DC... no ak bola 16DC tak ta krv bola najskor z ovu a nie z uhniezdovania 😠
a to nevadi ze nic nepocitujes ved ovu moze byt aj tak 😉 a ho hlienik??

kukucg
11. dec 2011

@jafnka Neboj sa nebudes v tom sama ja to mam tento mesiac tiez cele cudne, nic nie je ako ma byt 😝 som 18DC a ani jeden pozitivny ovu test 😠
a mozno sa ti mrcha ani nerozbehne 😒 ved uvidis 😉

jafnka
11. dec 2011

@kukucg nech sa aj rozbehne keď chce mrcha jedna, ja s ňou aj tak vybabrem, síce už na vianoce nie, ale v januári máme s mm 8ročné výročie čo sme spolu tak si k nemu dáme pekný darček 🙂
daj grafík, ten výtok by mohol byť z ovu

kikusik88
11. dec 2011

@kukucg hlienik nikde....ziadne vajce sakra uz ma to stve..mokro je ale nie az take velke 🙄 takze neviem co si mam o tom mysliet...
skoda ze uhniezdovanie nie ale tak ak ovu tak sup sup sexikovat este sa to mozno bude dat zachranit... 😅 ja som nikdy cez ovu a vobec nikdy nemala taketo krvave vytoky, alebo spinenia... 😖

kikusik88
11. dec 2011

@jafnka to mi je luto a myslis ze je to naozaj mrcha? nemoze to byt daco ine 😅 sice neviem co ale nechce sa mi verit ze ty ta najpozitivnejsia nebudes tehu dokelu 😠 ale ak mate v januari sviatok tak to bede super darcek...my este skusame tie vianoce aj ked co ja viem 😒

jafnka
11. dec 2011

@kikusik88 v piatok keď som začala špiniť tak som si myslela, že by to mohla byť ovu, ale špiním ešte aj dnes a už je toho aj viac takže príde mrcha...
tak tak treba skúšať a usmievať sa aby bábo vedelo, že je vítané 🙂

kikusik88
11. dec 2011

@jafnka hm dufam ze sa nerozbehne ... aj take boli pripady ze cosi cosi a zrazu sek a tehu...uvidis no v kazdom pripade drzim palce aspon na ten januar 😉