2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ahojte baby, aj ja hlásim príchod nevítanej červenej 😠 ...čo už - tento víkend nám veľmi neprial.... ☹ ...ale verím, že tento cyklus bude určite plodnejší 😀 😀 ...RAZ SA TO PODARIŤ MUSÍ 😀
tak ja som hlien vo forme bajca ani nemala...stava sa dnes kremovym....ale citala som ze aj pred ms mozu byt plodne dni ja uz ani sama neviem...ale sexujeme stale tak hadam ak bola ovu tak sme ju trefili...mam divny pocit ze ani nebola neviem...ale krcok je taky ako ma byt, vysoko, makky a pootvoreny a aj vlhky...no co ked hlienu nikde ☹
tak zase tá mrcha hnusná dorazila:(No nevadí .Počkáme na výsledky zo štítnej a pokračujeme dalej🙂
@jafnka no tak davam grafik, ovu mi oznacilo na 16DC ale chyba mi tam jedna teplota a mam na figu teplomer takze velmi presne to nie je, ale tak dajme tomu ze niekedy okolo 15DC bola... ako naschval sme sexikovali hlavne od 11 do 15DC lebo na manzela nieco lezie tak nase snazenie skoncilo uz 😠 no a podla testov teda ovu ani nebola a okrem toho sa spravaju dost cudne tak sa mi zda ze nieco nie je ok 😠
@vladka1828 no to mas pravdu, aj ja si hovorim, len by som rada vedela kedy to RAZ bude 😀
@kukucg presne tak. moc som sa upla na ten predvianočný čas. a fakt ako naschvál sme mali poriadne nabitý program, takže sme boli poriadne unavení, a taký sex vtedy len preto, že dnes môže byť deň D - to ani nie je milovanie, len oplodňovanie. a ešte aj manžel bol chorý pár dní, neviem, či aj mesiac predtým na neho niečo neliezlo práve vtedy, keď som mala ovuláciu. taká som dnes nejaká úplne bez nálady. a to bol celkom fajn víkend, s malým sme si ho riadne užili, zobrali sme ho do kina, mm včera von - bolo krásne - aj som pokúpila zvyšné vianočné darčeky....
@marecek1 no presne tak, ale dufam ze to prejde, na mna to hlavne dolahne ked pride MS dva dni pred vianocami 😝 😝 tento vikend sme mali tiez plny este sme boli na mikulasa vcera, maly sa aj vytancoval a dali sme si poriadnu prechadzku 🙂 a na com ste boli v kine?? ja by som tiez chcela ist buduci tyzden s drobcom 🙂
@kukucg ono zevraj ani ovu testy niesu stopercentne...a ako som tu behala po fotoalbumoch,niektore nemali ani uplne pozit ovu test a zadarilo sa🙂 Ja sa mam dobre,vcera sme od obeda dokupovali vianocne darceky,milioon ludi vsade,akoze hroza....som prisla uuplne vystavena domov....zaspala som o deviatej pri telke....
@lenkaks no ved hej, len mi tak smutno z toho bolo, myslela som ze ich skusim, ked bude pozitivny sup na to a nieco z toho bude a figlajs 😝 buduci mesiac skusim este inu znacku a uvidim, anovulacnu cyklus tiez obcas byva ale kazdy nemoze byt 😠 tak ak zase nic budem musiet riesit nieco 😒
hej vsade je teraz kopa ludi uplna katastrofa a ja nemam este nakupene az na par malickosti 😒 tiez som zadrichmala pri teplke okolo pol jedenastej 😀
@kukucg v pohode... taká zmes zorra, janka a zázračnej fazuľky, tanenčných súbojov a neviem čoho ešte, samozrejme v duchu dnešných rozprávok veľa hlášok, ktoré boli určené skôr dospelým (dvaja zločinci - muž a žena: on chce dieťa, lebo im tikajú biologické hodiny),
malému sa páčil, hlavne keď tam ten kocúr šermoval ako odušu.
naposledy sme boli na Kung-fu pande II., to ho síce očarilo viac, aj mm 🙂

@kikusik88 ďakujem. ak by aj mrcha ozaj prišla ešte by som ten september stihla 🙂