icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

jafnka
11. dec 2011

@kikusik88 ďakujem. ak by aj mrcha ozaj prišla ešte by som ten september stihla 🙂

kikusik88
11. dec 2011

@jafnka ved to moja musis ist s nami 😅

jafnka
11. dec 2011

@kikusik88 neboj, nesklamem vás 🙂

marecek1
11. dec 2011

@jafnka
@kukucg no ja mám tiež taký dojem, že sa k septembrovkám nepripojím, neviem, prečo, ale mám taký vnútorný pocit, že to zasa nevyšlo. čo už.

a dnes ani nemám chuť skúšať, či náhodou aj dnešok nebude plodný, lebo ma mm poriadne nahneval.

vladka1828
11. dec 2011

ahojte baby, aj ja hlásim príchod nevítanej červenej 😠 ...čo už - tento víkend nám veľmi neprial.... ☹ ...ale verím, že tento cyklus bude určite plodnejší 😀 😀 ...RAZ SA TO PODARIŤ MUSÍ 😀

kikusik88
11. dec 2011

tak ja som hlien vo forme bajca ani nemala...stava sa dnes kremovym....ale citala som ze aj pred ms mozu byt plodne dni ja uz ani sama neviem...ale sexujeme stale tak hadam ak bola ovu tak sme ju trefili...mam divny pocit ze ani nebola neviem...ale krcok je taky ako ma byt, vysoko, makky a pootvoreny a aj vlhky...no co ked hlienu nikde ☹

elenka31
11. dec 2011

tak zase tá mrcha hnusná dorazila:(No nevadí .Počkáme na výsledky zo štítnej a pokračujeme dalej🙂

kukucg
12. dec 2011

@jafnka no tak davam grafik, ovu mi oznacilo na 16DC ale chyba mi tam jedna teplota a mam na figu teplomer takze velmi presne to nie je, ale tak dajme tomu ze niekedy okolo 15DC bola... ako naschval sme sexikovali hlavne od 11 do 15DC lebo na manzela nieco lezie tak nase snazenie skoncilo uz 😠 no a podla testov teda ovu ani nebola a okrem toho sa spravaju dost cudne tak sa mi zda ze nieco nie je ok 😠

kukucg
12. dec 2011

@kikusik88 no my uz sme dosexikovali takze uz nic nezachranime 😒

kukucg
12. dec 2011

@marecek1 no ved prave clovek aj vie ze teraz je ten spravny cas, ale kopec veci sa udeje, my sa tiez pochytime obcas, a potom je to v kybli 😠 ale neboj aj s dalsieho cyklu ten september este stihame 😅

kukucg
12. dec 2011

@vladka1828 no to mas pravdu, aj ja si hovorim, len by som rada vedela kedy to RAZ bude 😀

kukucg
12. dec 2011

@kikusik88 to nevadi ze nemas hlien teda malo, podla mna ked mas makky a pootvorene krcok tak ovu mohla byt 😉 ja som pre porodom nemavala hlien vobec, ze vooobec fakt ani vlhko, ani bolesti, napate prsia nic, ziadne priznaku ovu a pritom isto bola ved som otehu 😅

marecek1
12. dec 2011

@kukucg presne tak.... a ja zasa - keď sa pre niečo pochytíme a hlavne keď mm si nevie priznať chybu - nechcem sexovať len preto, že dnes je plodný deň. tak je zasa ďalší mesiac v kýbli. a je to celé na ..., dúfala som, že tieto Vianoce to vyjde. takže som dosť sklamaná.

kukucg
12. dec 2011

@marecek1 no zda sa mi ze na tekto predvianocny mesiac sme sa viaceru spoliehali a asi nebol prave stastny, ale ak to vyde nabuduci tak mi to nevadi 😅 tiez sa mi nechce sexovat ked sme pochyteny, alebo ked fakt nevladzem a nemam chut len pre to ze su tie dni 😝

marecek1
12. dec 2011

@kukucg presne tak. moc som sa upla na ten predvianočný čas. a fakt ako naschvál sme mali poriadne nabitý program, takže sme boli poriadne unavení, a taký sex vtedy len preto, že dnes môže byť deň D - to ani nie je milovanie, len oplodňovanie. a ešte aj manžel bol chorý pár dní, neviem, či aj mesiac predtým na neho niečo neliezlo práve vtedy, keď som mala ovuláciu. taká som dnes nejaká úplne bez nálady. a to bol celkom fajn víkend, s malým sme si ho riadne užili, zobrali sme ho do kina, mm včera von - bolo krásne - aj som pokúpila zvyšné vianočné darčeky....

lenkaks
12. dec 2011

@kukucg My sme keksikovali na 13 a 14DC a v 14DC bol poziti ovu testik a ovulka prebehla urcite den potom...a zadarilo sa takze nevesaj hlavu!!! 🙂

kukucg
12. dec 2011

@lenkaks no vsak keby mam aspon jeden pozitivny ovu test tak by som nevesala, ale urobila som ich 10 od 9 do 19 DC a ani jeden pozitivny ☹ tak ja neviem ci vobec nejaka ovu bola 😝
a ty sa ako mas?

kukucg
12. dec 2011

@marecek1 no presne tak, ale dufam ze to prejde, na mna to hlavne dolahne ked pride MS dva dni pred vianocami 😝 😝 tento vikend sme mali tiez plny este sme boli na mikulasa vcera, maly sa aj vytancoval a dali sme si poriadnu prechadzku 🙂 a na com ste boli v kine?? ja by som tiez chcela ist buduci tyzden s drobcom 🙂

lenkaks
12. dec 2011

@kukucg ono zevraj ani ovu testy niesu stopercentne...a ako som tu behala po fotoalbumoch,niektore nemali ani uplne pozit ovu test a zadarilo sa🙂 Ja sa mam dobre,vcera sme od obeda dokupovali vianocne darceky,milioon ludi vsade,akoze hroza....som prisla uuplne vystavena domov....zaspala som o deviatej pri telke....

marecek1
12. dec 2011

@kukucg na "Kocúrovi v čižmách".

kukucg
12. dec 2011

@lenkaks no ved hej, len mi tak smutno z toho bolo, myslela som ze ich skusim, ked bude pozitivny sup na to a nieco z toho bude a figlajs 😝 buduci mesiac skusim este inu znacku a uvidim, anovulacnu cyklus tiez obcas byva ale kazdy nemoze byt 😠 tak ak zase nic budem musiet riesit nieco 😒
hej vsade je teraz kopa ludi uplna katastrofa a ja nemam este nakupene az na par malickosti 😒 tiez som zadrichmala pri teplke okolo pol jedenastej 😀

kukucg
12. dec 2011

@marecek1 a dobry bol?? 😀

marecek1
12. dec 2011

@kukucg no aj ja už vidím tú moju predvianočnú náladu, keď 21. dorazí MS. ale zasa lepšie, akokeby mala prísť presne na štedrý deň, ja bývam tesne pred MS nervózna, nálada bod mrazu, a niekedy na začiatku mám aj bolestivú, takže už cez sviatky by to mohlo byť relatívne ok.

kukucg
12. dec 2011

@marecek1 no ano podobne, tiez je najhorsie pred nou a prvy, druhy den, tak toho 24. snad bude dobre, teda lepsie 😅

marecek1
12. dec 2011

@kukucg v pohode... taká zmes zorra, janka a zázračnej fazuľky, tanenčných súbojov a neviem čoho ešte, samozrejme v duchu dnešných rozprávok veľa hlášok, ktoré boli určené skôr dospelým (dvaja zločinci - muž a žena: on chce dieťa, lebo im tikajú biologické hodiny),

malému sa páčil, hlavne keď tam ten kocúr šermoval ako odušu.

naposledy sme boli na Kung-fu pande II., to ho síce očarilo viac, aj mm 🙂

alyce
12. dec 2011

@kukucg ahoooj, no ako?

kukucg
12. dec 2011

@marecek1 no na tej sme boli aj my a potom na auta 2 a smolkoch 😀 a od leta nic tak rozmyslam ze na co, este som pozerala nejake dalsie rozpravky tak uvidim 😅 iank tie rozpravky vzdy maju take dospelacke hlasky 😀 asi aby sa rodicia nenudili s detmi v kine 😎

kukucg
12. dec 2011

@alyce ahoj 😉 no co ja viem, mam po pernom vikende a caka ma este pernejsi tyzden 😝 a co sa tyka nasho snazilkovania moc uspesne to nevidim 😠 a co ty ako ste vikendovali??

marecek1
12. dec 2011

@kukucg presne tak.... ale niektoré rozprávky sú ale skutočne veľmi vydarené, že ma skutočne bavilo pozerať ich, ako čo ja viem Doba ľadová 1,

tiež sme sa rozhodovali cez víkend medzi šmolkami a týmto kocúrom, ale vyhral kocúr.

alyce
12. dec 2011

@kukucg neboj, ja to tak pesimisticky nevidim. Kedy mas dostat? Isto nedostanes 😉 Vikend uletel, hlavne som oddychovala, sem tam nieco porobila, teraz sa pripravujem do prace, takze zachvilu padam...