2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
@monika2712 Ahooj, vies, ked je moj drahy doma, tak sem nechodim, az dnes rano, a mam kopu prace, takze uz pomaly aj odchadzam odtialto, len co som s precitala, ze tu toho pribuda. Toto je stastny mesiac 🙂 No daj nejake pocity, nech volaco vydedukujem 😉
@alyce hmm pocity 😒 ja ti ani neviem co si mam mysliet... prsia ma zacali bolet uz v sobotu v noci, to bolo este 9 dni do mrchy, dnes mam 7, ale aj minuly mesiac ma boleli uz tyzden dopredu.. a inak necitim vlastne nic, len obcas podbrusko, teplota mi klesla, ale vcera som nemerala, takze neviem ci uz vcera bola nizka, ale u mna 36.9 v podstate nic neznamena, nie je to pokles pod ciaru.. jaj a este som sa vyhadzala trocha,ale to mohlo byt stravou..
no ja ti neviem.. asi nic z toho nebude. 😒
@monika2712 no zatial to vyzera dobre, co povies? Ja si myslim, ze ta tvoja ovu bola niekedy v sobotu - nedelu najneskor, tak ze sanca je tam veeelka. Este par dni vydrz, este je skoro aj pre moj 6. zmysel, ale viac menej je nakloneny k stastnemu koncu 😀 No musim utekat, mam toho dnes veeela
@monika2712 Ahoooj 😵 ja som este nestihla a kolko tehuliek pribudlo??? 😅 to je super 😵 😵
@alyce no tak mam v plane v utorok asi 😒 tesim sa, bojim sa 😝 vsetko
@alyce jaaj no dakujem teda.. ja musim testovat kvoli liekom asi uz zajtra..
@kukucg pod tam pozret 🙂 no minimalne dve, ale asi aj tri.. 😉
@monika2712 zajtra? to je kolky DPO? Uz hadam nejaky 9 - 10, nie? To uz ukaze isto
@alyce no zalezi kedy bola, tazko mi je to podla grafu bola az pondelok, ale to je blbost, ja si tiez myslim ze sobota alebo nedela najneskor... takze ak nedela, tak 9 ak sobota tak 10... mozno nejaky duch bude. uvidim, mozno to odlozim do stredy, len riesim teraz nejake vysetrenia, a mam nejake lieky, a neviem ci ich mozem brat.
@monika2712 No tak super. Tak zajtra uz budeme vediet vysledok. Alebo do takych 3 dni uz na 100%. A aj citis brusko, ze dostanes? Lebo ako tak citam, PMS je asi najlepsi priznak tehu 🙂
@alyce vies co brucho ja nezvyknem citit tak skoro pred mrchou, ved este tyzden do mam.. to ma vacsinou boli az v den mrchy.. ale je pravda ze teraz ho obcas citim tak jemnucko, uz par dni vlastne.. a straaasny hlad na mna prave prisiel 😀 ale asi tym ze som vcera malo jedla. 😀
@monika2712 No vyzera to velmi dobre, drzkam palce! Musim uz naozaj utekat, maj sa pekne 🙂
@alyce dakujem! pekny dnik prajem!
caute baby co mae nove??my sme dnes boli na poradni dostala som uz matersku knizku a v januari ideme na ultrazvuk,zatial je vsetko fajn a pomaly rastieme...🙂
Mna baby uz trafi slak 😠 😠 😠 😠 prave som zistila ze kvoli materskej a novym zakonom a vsetkemu moznemu by bolo lepsie keby som este tehu nebola ale az buduci mesiac, no je toto mozne??????? ja uz mam take nervy ze ani neviem co mam chciet ☹

@marecek1 Akoze ani nevrav ja milujem rozpravky a rozpravkove filmy a vsetko 😅 s malym stale kukam, niektore ma az tak neberu, ale to malokedy, pripadne ma nebavi ich kukat 20 krat ale vseobecne mam velmi rada 😀 a teraz v tento predvianocny cas aach to stale musia byt vianocne skladby ci rozpravky 😵 😵 vcera si maly pytala polarny expres, ale boli sme dlho vonku tak mozno dnes 😵 😅