icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kukucg
12. dec 2011

@drobik1 Ano aj ja 😅 😅

domi1988
12. dec 2011

ahoj baby.. tak MS sa pomaly ale isto chysta dorazit 😒 dnes som mala pocit nejakej cervenkastej farby a vypadla zo mna aj nejaka zrazenina ☹ no skoda, takze mozno o mesiac.

kikusik88
12. dec 2011

@kukucg no len sup sup ked si niesi ista kedy bola ovu tak treba skusat stale co uz ine ostava 😀

gubinka
12. dec 2011

Ahojte baby, mozem sa k vam pridat? Viem ze uz rok 2011 pomaly konci, ale my sme sa rozhodli az teraz zacat. Mam dva a pol rocneho chlapceka a rada by som k nemu aj dievcatko. 🙂 Mrcha mi za par dni konci a zacneme snazilkovat.

kikusik88
12. dec 2011

@gubinka vitame ta 😉 dufam ze sa zadari co najskor najlepsie hned 😀

gubinka
12. dec 2011

@kikusik88 dakujem, dufam ze sa nam zadari vsetkým co najskor 😵

gubinka
12. dec 2011

Idem dat spat toho mojho krpca maleho. A urcite zaspim spolu s nim. 😝

kukucg
12. dec 2011

@kikusik88 och nejak sa mi uz nechce 😝 😀 😀 ja dufam ze uz ovu bola a ani hlien nemam teraz takze by potvorky rychlo pokapali 😅

kukucg
12. dec 2011

@gubinka Vitaj a nech sa cim skor zadari 😉 je nas tu aj viac co skusame druhe 🙂

kikusik88
12. dec 2011

@kukucg veru pokapali 😀 ani mne sa uz nechce skusame skoro kazdy druhy den dakedy aj kazdy az sa bojim ci vobec stihnu narast ☹ ale tak hadam hej no co ked nam chuti vies novomanzelia 😀 ale nie ... uz budem len cakat ako to bude krcok je stale makky a pootvoreny asi ako mi skoncila MS takze neviem co to ma ´byt... 😅

kikusik88
12. dec 2011

@gubinka no my skusame len prve ale su tu aj take co uz druhe

marecek1
13. dec 2011

@gubinka vitaj v klube 🙂 tiež sa snažíme o druhé bábätko 🙂

marecek1
13. dec 2011

@kukucg máš pravdu, sú to "len prachy", ale keď ich nemáš, tak to nie je ktoviečo. celý tento systém mi tiež občas poriadne lezie na nervy - v dnešnej dobe je to asi tak: musíš si platiť odvody - ALE nebyť chorý, lebo lekár ťa buď neošetrí lebo štrajkuje, alebo si celé vyšetrenie zaplatíš sám. a tie smiešne rodičovské príspevky... to je debata fakt nadlho - tých pár eur stačí akurát tak na plienky, mlieko na drobca, ak nie je dojčený....

kukucg
13. dec 2011

@kikusik88 No do toho sa ja veru nevyznam krcok som sa par krat pokusala kontrolovat ale nejak to neviem rozoznavat 😒 Ale vsak mas pravdu ked vam chuti 😀 😀

kukucg
13. dec 2011

@marecek1 No vsak prave... ja som to len myslela tak ze sa mi neoplati rozculovat nad tym 😠 aj tak si nepomozem 😒

marecek1
13. dec 2011

@kukucg presne tak. zbytočne si narobíš vrásky. 😒

kukucg
13. dec 2011

@marecek1 No ved toto 😀 😀 😀 Pocuj mali ste uz kiahne prosim ta??

marecek1
13. dec 2011

@kukucg ešte nie. ale šarapatia momentálne v susednej škôlke (3 deti v triede, ostatné doma s kiahnami) môj 4ročný synovec ich práve má, tak očakávam, či sa nepresunú o pár kilometrov vyššie k nám .. ževraj je lepšie, keď ich má dieťa čím skôr.

marecek1
13. dec 2011

@kukucg čo máš v pláne dnešný deň? u nás v škôlke majú detičky vianočné predstavenie pre rodičov, už sa teším na tú hodinku poobede na môjho malého recitanta 🙂

kukucg
13. dec 2011

@marecek1 No u nas v skolke je vycapene na dverach uz asi dva tyzdne ze su v skolke kiahne, v ich triede vraj nie, ale ucitelka hovorila ze sa deto stretavaju spolu takze je vsetko mozne.... no a maly ma nejake vyrazky na tvari, jednu na brade, tam ma aj chrasticku a celkovo ich ma mozno 6 na tvaricke a jednu na hrudi.. su ale dost male a ni ine som na nom nepostrehla, ani teplotu nema vobec zvysenu proste nic.... rozmysalam ze ci by to mohlo byt ono 😒 mozno by som aj bola rada ze ich ma sebou aj ked teraz na sviatky 😝

kukucg
13. dec 2011

@marecek1 Oooo to je super 🙂 To ti verim ze sa tesim, je to take dojimave vzdy 🙂 my sme minuly rok neboli lebo bol chory, a tento rok mali asi pred dvoma tyzdnami k vyrociu skolky tak uz vianocnu nemaju, ze by toho bolo vela na nich.. ale mame tvorive dielne spolu s rodicmi v skolke to je fajn 🙂

marecek1
13. dec 2011

@kukucg to by ste mali super, keby u simiho prebehli kiahne len takto - 6 chrastičiek a dosť. niekto máva kiahne aj v očiach/puse/hrdle, horúčky, tohoto sa desím. a sú nebezpečné pre tehotnú ženu, aj keď ich prekonala - pre bábätko.

wildluccia34
13. dec 2011

@kikusik88 no ahoojko čo skušala si?

kukucg
13. dec 2011

@marecek1 no len ja neviem ci su to kiahne a maly veselo chodi do skolky 😅 😅 😅 ale ak sa mu urobia nejake dalsie pojdem pre istotu k Dr. Ja som inak mala kiahne tiez s dost miernym priebehom, teplotu som mala tak max 38 pri nich ak vobec tak mozno... mozem nejak zistit ci je to ono??
No a toto som riesila ze co ked dostane ked budem tehu ze ci to je problem... ale pisalo aj tu na MK kopec bab ze mali kiahne aj v tehu a bolo to ok tak ja uz neviem...

wildluccia34
13. dec 2011

tak dievčata moje kikusik88...marecek1...kukucg...domi1988 včera som bola konečnee u mojej novej gynekologičky,velmi mila pani doktorka aj sestrička a potvrdili mi tehotenstvo,sme v 7tt a termin porodu mame 29.7,tak sa moooc tešíme,ukazala mi moju malu guličku v brušku,ale bola taka malička🙂juuj tak sa tešíme,o tyžden idem na krv a dala mi aj tehotensku knižku

wildluccia34
13. dec 2011

a vy čo máte nove,hm?žiadna ešte nie ste tehu?

kukucg
13. dec 2011

@wildluccia34 Jeeee super 😵 😵 😵 To bude Julovciatko ako ja 😅 😅 A kolko ma tvoja bublinka?? Ci ti nevravela?? Juj ale sa tesim s tebou 😵 😵

marecek1
13. dec 2011

@kukucg kiahna by mala vyzerať nejako tak, že vodnatý stred + červené dookola. keď si to rozškriabeš, vznikne chrasta. niekto má kiahne velikánske, niekto malinké. skús si vygoogliť obrázky, ako vyzerajú a pozri tie simiho .

marecek1
13. dec 2011

@wildluccia34 teším sa s tebou 🙂

marecek1
13. dec 2011

@wildluccia34 ja zatiaľ nie. tento rok to vidím "blede", takže asi bude zo mňa aj snažilka 2012.