2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
ahoj baby.. tak MS sa pomaly ale isto chysta dorazit 😒 dnes som mala pocit nejakej cervenkastej farby a vypadla zo mna aj nejaka zrazenina ☹ no skoda, takze mozno o mesiac.
Ahojte baby, mozem sa k vam pridat? Viem ze uz rok 2011 pomaly konci, ale my sme sa rozhodli az teraz zacat. Mam dva a pol rocneho chlapceka a rada by som k nemu aj dievcatko. 🙂 Mrcha mi za par dni konci a zacneme snazilkovat.
Idem dat spat toho mojho krpca maleho. A urcite zaspim spolu s nim. 😝
@kukucg veru pokapali 😀 ani mne sa uz nechce skusame skoro kazdy druhy den dakedy aj kazdy az sa bojim ci vobec stihnu narast ☹ ale tak hadam hej no co ked nam chuti vies novomanzelia 😀 ale nie ... uz budem len cakat ako to bude krcok je stale makky a pootvoreny asi ako mi skoncila MS takze neviem co to ma ´byt... 😅
@kukucg máš pravdu, sú to "len prachy", ale keď ich nemáš, tak to nie je ktoviečo. celý tento systém mi tiež občas poriadne lezie na nervy - v dnešnej dobe je to asi tak: musíš si platiť odvody - ALE nebyť chorý, lebo lekár ťa buď neošetrí lebo štrajkuje, alebo si celé vyšetrenie zaplatíš sám. a tie smiešne rodičovské príspevky... to je debata fakt nadlho - tých pár eur stačí akurát tak na plienky, mlieko na drobca, ak nie je dojčený....
@marecek1 No u nas v skolke je vycapene na dverach uz asi dva tyzdne ze su v skolke kiahne, v ich triede vraj nie, ale ucitelka hovorila ze sa deto stretavaju spolu takze je vsetko mozne.... no a maly ma nejake vyrazky na tvari, jednu na brade, tam ma aj chrasticku a celkovo ich ma mozno 6 na tvaricke a jednu na hrudi.. su ale dost male a ni ine som na nom nepostrehla, ani teplotu nema vobec zvysenu proste nic.... rozmysalam ze ci by to mohlo byt ono 😒 mozno by som aj bola rada ze ich ma sebou aj ked teraz na sviatky 😝
@marecek1 Oooo to je super 🙂 To ti verim ze sa tesim, je to take dojimave vzdy 🙂 my sme minuly rok neboli lebo bol chory, a tento rok mali asi pred dvoma tyzdnami k vyrociu skolky tak uz vianocnu nemaju, ze by toho bolo vela na nich.. ale mame tvorive dielne spolu s rodicmi v skolke to je fajn 🙂
@kikusik88 no ahoojko čo skušala si?
@marecek1 no len ja neviem ci su to kiahne a maly veselo chodi do skolky 😅 😅 😅 ale ak sa mu urobia nejake dalsie pojdem pre istotu k Dr. Ja som inak mala kiahne tiez s dost miernym priebehom, teplotu som mala tak max 38 pri nich ak vobec tak mozno... mozem nejak zistit ci je to ono??
No a toto som riesila ze co ked dostane ked budem tehu ze ci to je problem... ale pisalo aj tu na MK kopec bab ze mali kiahne aj v tehu a bolo to ok tak ja uz neviem...
tak dievčata moje kikusik88...marecek1...kukucg...domi1988 včera som bola konečnee u mojej novej gynekologičky,velmi mila pani doktorka aj sestrička a potvrdili mi tehotenstvo,sme v 7tt a termin porodu mame 29.7,tak sa moooc tešíme,ukazala mi moju malu guličku v brušku,ale bola taka malička🙂juuj tak sa tešíme,o tyžden idem na krv a dala mi aj tehotensku knižku
a vy čo máte nove,hm?žiadna ešte nie ste tehu?
@wildluccia34 Jeeee super 😵 😵 😵 To bude Julovciatko ako ja 😅 😅 A kolko ma tvoja bublinka?? Ci ti nevravela?? Juj ale sa tesim s tebou 😵 😵
@wildluccia34 teším sa s tebou 🙂
@wildluccia34 ja zatiaľ nie. tento rok to vidím "blede", takže asi bude zo mňa aj snažilka 2012.

@drobik1 Ano aj ja 😅 😅