icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

kikusik88
13. dec 2011

@jafnka no co nakoniec dosla uplne mrcha?? ci este nie?

jafnka
13. dec 2011

@kikusik88 ešte furt nie, už 5ty deň špiním... ak sa nespustí mrcha alebo to neprejde tak v pondelok hádam skočím k dr

kukucg
13. dec 2011

@jafnka No ved hej ale tak som si myslela ze urobim test, budu dve ciarky, potom sexik a potom zase dve ciarky a prd z toho 😝 😝 😀 😀

kukucg
13. dec 2011

@kikusik88 Veru veru, cakame, nic ine neostava :D

jafnka
13. dec 2011

@kukucg tak to máš trochu inak, ale to vôbec nevadí - spravila si test a neboli pekné čiarky, ale ovu bola, potom spravíš tehu test, ale nebudú pekné čiarky, ale bábo v brušku bude 🙂

kukucg
13. dec 2011

To si pekne veru napisala 😅 😅 😅 boze bodajby si mala pravdu 😵

jafnka
13. dec 2011

@kukucg neboj, k niekomu predsa len ten bocian, čo som videla musel letieť 🙂 tak hádam k tebe 🙂 silno držím palce

kikusik88
13. dec 2011

@kukucg no asi tak ale neboj daco hadam z toho bude... 😉

kikusik88
13. dec 2011

@jafnka vsak testuuuuuj ja som taka zvedava ako male decko....

kukucg
13. dec 2011

@jafnka aaano neech len pride aj nazrat mu dam 😅 😅 😅 😅

domi1988
13. dec 2011

@wildluccia34 tak to je supis, tesim sa s tebou.. 🙂

jafnka
13. dec 2011

@kikusik88 u mňa je to jasné, lebo ovu tento mesiac zjavne nebola ☹ takže na pozitívny tehu testík si budem musieť mesiac počkať, ale nevadí lebo v januári mám narodky a s mm máme výročie 🙂

gubinka
13. dec 2011

Ahojte, no vy ste toho kolko popisali! 😝 😅 Mam co robit. Inak dufam, ze vas postupne spoznam, kedze od prvej strany nemam sancu to precitat. 😀

kukucg
13. dec 2011

@gubinka neboj sa nic jasne ze spoznas 😉 a ani nemusis citat od prvej strany vacsina bab tu uz nie a presunuli sa do inych tem 😅 Len par je nas tu ako inventar 😀

gubinka
13. dec 2011

baby dakujem za privitanie. 🙂

gubinka
13. dec 2011

@kukucg asi do tehotenskych tem, co? 😎 Vy sa ako dlho snazite, ak sa smiem opytat? A ako mas stare dietatko? Ako som sa docitala, mas julovciatko, ja mam junovciatko 2009.

gubinka
13. dec 2011

@wildluccia34 aj ja ti blahozelam. Som tu nova a duuufam, ze ta budem co najskor nasledovat. 😀

kikusik88
13. dec 2011

@jafnka tak to teda hej vyrocie my mame teraz 20.12 ako ma poziadal o ruku...tak aj vianoce no co pre darcek neurobim...ja mam akesi tlaky v podbrusku tak sa uz tesim ...co to bude veru 😀

kikusik88
13. dec 2011

@gubinka no ja som tiez relativne nova som tu cca 2 mesiace...len tolko sa my snazime takze neboj hadam pojdeme za @wildluccia34 vsetky coskoro najlepsie na vianoce vsak babule 😉

kukucg
13. dec 2011

@gubinka Mam aprilcatko 😵 ma 4 a pol teraz je to baran poriadny 🙂 A je to asi rok co sme rozhodli ze ideme na to no len sme nemohli kazdy mesiac poctivo lebo som mala problemy no a v juli to vyslo, ale 30.9 som musela ist na kyret lebo babatku prestalo bit srdiecko ☹ Teraz mam treti cyklus po kyrete a priala by som si vianocny darcek 😅 A co vy??

gubinka
13. dec 2011

@wildluccia34 to ani nesranduj, ze druhe trva dlhsie. Ta ja beriem za samozrejmost, ze hned tento mesiac otehotneniem. 😕 😅 😀

gubinka
13. dec 2011

@kikusik88 nie hadam, ale URCITE! 😎

jafnka
13. dec 2011

@kikusik88 jéj, my máme výročie tiež 20teho - 20.1. bude osem rokov čo sme spolu 🙂
čo by to bolo, no predsa mimi 😀

jafnka
13. dec 2011

@gubinka ahoj, ja som tu už tiež taký inventár, som tu od januára, ale tiež sme sa nesnažili stále. páči sa mi tvoj pozitívny prístup, presne tak treba si povedať, že sa podarí hneď a hotovo 🙂

kikusik88
13. dec 2011

@gubinka taky pristup sa nam tu paci 😀

kikusik88
13. dec 2011

@jafnka hej ale my 20 decembra no vidis ako pekne nam to vychadza tak my decembra bude babo a vy januara a bude babo 😎

kukucg
13. dec 2011

@jafnka No ved ty mas tiez taky isty pozitivny a vdaka tebe obcas aj ja 😅 😅

gubinka
13. dec 2011

@kukucg no kde som vzala, ze julovciatko? 😕 Asi si myslela to druhe babo, vsak? 😔 Nam s muzom to nevyslo pri prvom pokuse, tiez som musela ist na kyret, mala som MA. Dost ma to vzalo vtedy, tak sme si dali dlhsiu pauzu, kedze som popri praci, este studovala, som povedala, ze ziadne stresy nechcem pocas tehu, v poslednom rocniku sme si prestali davat pozor, aj ked som si kontrolovala ovu dni a hned po statniciach sme isli uplne naplno aj cez ovu dni a na treti mesiac sa zadarilo a mam 2 a pol rocneho chlapceka. 🙂 Teraz by som rada dievku. Muzovi sa este velmi do druheho ist nechcelo, ale vecne som ho bombardovala, vselijakymi argumentmi az rezignoval a urobili sme kompromis, ze ak za dva-tri mesiace neostanem tehu, tak to odlozime na nejake dva roky. 😝

gubinka
13. dec 2011

@kikusik88 no pockaj, ci budem aj o mesiac taka pozitivna. 😀

kikusik88
13. dec 2011

@gubinka ale neboj zevraj pol roka je normal 😖 aj ked 2 mesiace sa mi zda neuveritelne dlho 😀