2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?
Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???
To si pekne veru napisala 😅 😅 😅 boze bodajby si mala pravdu 😵
@wildluccia34 tak to je supis, tesim sa s tebou.. 🙂
Ahojte, no vy ste toho kolko popisali! 😝 😅 Mam co robit. Inak dufam, ze vas postupne spoznam, kedze od prvej strany nemam sancu to precitat. 😀
baby dakujem za privitanie. 🙂
@wildluccia34 aj ja ti blahozelam. Som tu nova a duuufam, ze ta budem co najskor nasledovat. 😀
@gubinka no ja som tiez relativne nova som tu cca 2 mesiace...len tolko sa my snazime takze neboj hadam pojdeme za @wildluccia34 vsetky coskoro najlepsie na vianoce vsak babule 😉
@gubinka Mam aprilcatko 😵 ma 4 a pol teraz je to baran poriadny 🙂 A je to asi rok co sme rozhodli ze ideme na to no len sme nemohli kazdy mesiac poctivo lebo som mala problemy no a v juli to vyslo, ale 30.9 som musela ist na kyret lebo babatku prestalo bit srdiecko ☹ Teraz mam treti cyklus po kyrete a priala by som si vianocny darcek 😅 A co vy??
@wildluccia34 to ani nesranduj, ze druhe trva dlhsie. Ta ja beriem za samozrejmost, ze hned tento mesiac otehotneniem. 😕 😅 😀
@kukucg no kde som vzala, ze julovciatko? 😕 Asi si myslela to druhe babo, vsak? 😔 Nam s muzom to nevyslo pri prvom pokuse, tiez som musela ist na kyret, mala som MA. Dost ma to vzalo vtedy, tak sme si dali dlhsiu pauzu, kedze som popri praci, este studovala, som povedala, ze ziadne stresy nechcem pocas tehu, v poslednom rocniku sme si prestali davat pozor, aj ked som si kontrolovala ovu dni a hned po statniciach sme isli uplne naplno aj cez ovu dni a na treti mesiac sa zadarilo a mam 2 a pol rocneho chlapceka. 🙂 Teraz by som rada dievku. Muzovi sa este velmi do druheho ist nechcelo, ale vecne som ho bombardovala, vselijakymi argumentmi az rezignoval a urobili sme kompromis, ze ak za dva-tri mesiace neostanem tehu, tak to odlozime na nejake dva roky. 😝

@jafnka no co nakoniec dosla uplne mrcha?? ci este nie?