icon

2011 - začíname. Kto to plánuje rovnako ako my?

evulilik
24. jún 2010

Ahoj tak mi začíname so snažením až 2011 .. asi leto 2011 ....hoc už teraz velmi tužime po malom šťastíčku, ale s finančných dôvodou musíme chvýľu počkať..Sme krátko po svadbe a aj ked máme už vlastný bytík.. ten treba ešte zariadiť... a nakolko peniažky niesu aj vďaka mojej nezamestnanosti tak to asi zo zariaďovaním tak trochu potrvá ☹ .. Nášho drobca by sme cheli priviesť do peknučkého a čistučkého prostredia a okrem našej vrelej lásky ,ktorá je najdôležitejšia, aj všetko čo bude potrebovať z hmotného hľadiska...Je tu ešte niekto kto to plánuje rovnako alebo podobne ako ja ???

marecek1
14. dec 2011

@hula radšej zavolaj lekárke, či je to ok, ja som výtoky v tehotenstve nemala, aspoň nie také výrazné, ale čítala som tu v diskusiách, že je to bežné, ak nezapáchajú/prípadne ťa "tam dolu" nič nesvrbí/nepáli. ale radšej cinkni lekárke, a budeš pokojnejšia. 😉

kukucg
14. dec 2011

@marecek1 Presne tak 😵 😵 😵

kukucg
14. dec 2011

@gubinka ako tu uz spominala @marecek1 tiez beriem femibion a mam aj samotnu listovku, tak to tiez kombinujem.... femibion odporucaju preto ze sa zistila ze vala zien hoci berie kyselinu listovu ju nie je schopna vstrebat, proste sa nezvysuje jej koncentracia v bunkach a o to vlastne ide, no a toto je v tom femibione vyriesene tym matafolinom, balenie vyde cca 13 eur na mesiac, nic horzne ale je to dost tak preto mam aj klasicku listovku lebo uz 4 mesiace beriem len femibion takze ak to teraz nevyde budem ho striedat s listovkou 🙂

kukucg
14. dec 2011

@pampuskovesrdce Ahoj, moja dva mesiace ved to su len dva pokusy 😉 na tom nic hrozne nie je, hoci sa to niekedy vydari aj na prvy ci druhy krat, vacsina zdravych parov potrebuje viac cyklov, tak do pol roka aspon 😉

kukucg
14. dec 2011

Tak a moj BT grafik ku dnesku

kikusik88
14. dec 2011

@marecek1 dakujem skusim sa ho opytat v januari tam mam ist...amoze mi ho predpisat aj ked niesom tehu?

kikusik88
14. dec 2011

@kukucg ja mam tiez dnes 36,6 meriam par dni bolo 36,4 36,4 36,5 a dnes 36,6 tak neviem 🙂

kikusik88
14. dec 2011

@jafnka dievcata ja pochadzam z 9 a je to supeeeeer no ja chcem najviac 4 🙂 ale ked porodim a vychovam jedno potom vam poviem 😀

kukucg
14. dec 2011

@kikusik88 No pre niekoho su taketo teploty pred ovulkou cize tie nizsie a po mavaju okolo 37 ale to tazko povedat ked si nemerias cely cyklus 😒 ja mavam hrozne nizke takze pre mna je toto rekordne najvyssia 😅 😅 😅 zatial 😀

kukucg
14. dec 2011

@kikusik88 Ja som jedinacik a chcela by som tri deti 🙂 teda take priatelne je pre mna vsetko od dvoch do styroch 😀

kikusik88
14. dec 2011

@kukucg no tak vidis pekne to stuuuuuuupa tesim sa no ja nevim klasika u mna je 36,5 takze o jeden stupen co ja viem...pre mna je najlepsia 37,2 😀 to by bol ideal...kedy to ty cakas ? 22? teda necakas

kikusik88
14. dec 2011

@kukucg no super 2-4 je super myslim ze tri my budu bohato staciiiit

kukucg
14. dec 2011

@kikusik88 No akoze neviem ci stupa u mna je to take ze ta 0,1 plus minus je uplne jedno to moze byt aj odchylka teplomeru a krem toho do MS mam este daleko a teplota zvykne klesnut az pred mnou 😒

Inak aj mne budu tri bohato stacit, ja len ze keby sa "postastilo" tak sa nezabijem preto 😀 😀 😀

wildluccia34
14. dec 2011

@kukucg Neviem teda vobec,ale tak uvidime za mesiac,ked mi pride rozhodnutie,aj mne sa to vobec nezdalo...dala som si žiadost a uvidime,čo mi daju vediet,ked to na tej socialke mi nič nepovedia a hovorila som im,že sa v tom až tak nevyznam,nič nevedia poradit,hrozne niečo...

wildluccia34
14. dec 2011

@kukucg Noo tak to super,ked ste takí lyžiari/snowboardisti 😉 To ja sa nelyžujem vobec,manžel ano,ale velmi malo,my si chceme skor užit aquapark v Poprade,alebo Permon...niekde kde sa vyšpliecham 😀 Ale teším sa mooc

wildluccia34
14. dec 2011

@hula Ahoj,aj ja mavam vytoky,dokonca aj biely...pytala som sa na to lekarky a ževraj je to uplne normálne

wildluccia34
14. dec 2011

@kikusik88 No ano skus na štedry večerik a daj hned vediet,vieš že všetky sme tu zvedavučké 😉

wildluccia34
14. dec 2011

@domi1988 Dakujeeem moje

wildluccia34
14. dec 2011

@gubinka Dakujeeem,ano všimla som siže si sa pridala ku nám,pozerám,že vy už jedno máte a je to ešte taky drobec,však?Dlho sa už snažilkujete?

marecek1
14. dec 2011

@kikusik88 áno, však ja tiež nie som tehotná a predpísal mi ho. to je už v rámci predprípravy na tehotenstvo.

wildluccia34
14. dec 2011

@gubinka A prve sa ti po akom čase podarilo?Ale tak jasne,že u každej je to ine,ja nechcem nikoho strašit,ale vačšinou koho poznam,tak sa im snažilo tažšie to druhe,ale u každeho je to inak🙂

wildluccia34
14. dec 2011

@gubinka No ja som povodne z Lipt.Mikuláša,ale nastahovala som sa tu hned po svadbe,ano idete tu?A kde presne idete?Niekde okolo Namestova,Oravic,alebo Dolny Kubin?

wildluccia34
14. dec 2011

Nie je nič lepšie,ako si dat na rano kavu so šlahačkou,a k tomu kapustny list od svokra,mnaaam,žeby mi už začinali chute? 😀

marecek1
14. dec 2011

@kikusik88 ty máš 8 súrodencov? to už vás muselo byť veselo 😀 😀 ja mám troch súrodencov, a už len preto by som chcela tie 3 detičky, lebo viem, že je to super mať teraz sestry, brata na pokec, dobre spolu vychádzame, stretávame sa, je to fajn, keď má človek rodinu. síce ako pubertiaci sme sa občas "nemuseli", ale teraz je to super.

marecek1
14. dec 2011

@wildluccia34 potom v tom aquaparku vynechaj saunu, v prvých mesiacoch sa neodporúča kvôli prehriatiu organizmu. 😉

marecek1
14. dec 2011

@wildluccia34 no možno 🙂 ja som špeciálne chute nemala, ale keď počúvam/čítam o chutiach, ktoré tehuľky mávajú, tak zíram - tie kombinácie 😝

marecek1
14. dec 2011

@wildluccia34 aj u nás "výroba" druhého dieťatka trvá dlhšie ako pri prvom synčekovi.

marecek1
14. dec 2011

@kukucg no super, že ti teplota stúpa, dobrý signál 🙂

kukucg
14. dec 2011

@marecek1 No neviem, uvidime co bude dalej 😒 do MD mam este hroooooozne daleko 😝

kukucg
14. dec 2011

@wildluccia34
@marecek1 aj u nas druhe ide jaksi pomalsie 😖