icon

Apríl 2010. Kto tu je ešte s týmto termínom?

civavava
27. júl 2009

ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky 😔 tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉

minius
1. apr 2010

Dakujem miska a kika!

miska dufam ze to zotavenie pride skoro! Aby som si to mohla naplno uzivat 😅

Kika na mna to prislo akosi rychlo, mamina priletela v piatok a v nedelu vecer som zacala mat kontrakcie a potom v pondelok skoro rano sme posli do nemocnice lebo kontrakcie zacali byt pravidelne.
Ale naozaj som sa bala ci budem vediet ked to pride a naozaj sa to neda pomylit. 😀

Pribudli nejake dalsie babatka?

michalag
1. apr 2010

a este tam chyba alicc, dejna, silvia a zuzkabar, ale civavka to urcite doplni ked bude trochu casu 🙂

fleury
1. apr 2010

zaplna sa to riadne 🙂

michalag
1. apr 2010

uz mame 14 deticiek a to je este len 1.4

fleury
1. apr 2010

a to cez vikend pribudnu dalsie .. seus, mozno monva..naozaj tu budeme o tyzden uz len mensina kinderiek 🙂

ivka1603
1. apr 2010

ahoj Miska.....dlho som tu nebola....ako sa mas? mame rovnaky TP-30.4....ja som bola dnes 1x v nemocke na poradni a super....maly ma uz 3450g a mal by sa narodit 20.4.-23.4......a ty ako?

fruchtbar
1. apr 2010

minius,gratulujem.......sa nestacim obzerat,ako rychlo to tu rastie,prehlad som uz davno stratila !!!!
mna tusim predbehnete vsetky ..... 😀

michalag
1. apr 2010

ahoj ivka 🙂 , tak to ma malicky krasnu vahu a este 4tt pred sebou 😅
aj ja som bola dnes v poradni a celkom dobre, malicka sa zatial neponahla tak je dobre

sasikas
1. apr 2010

ahojte.....vsetkym novym mamickam a ich drobcekom gratulujem.... 🙂
baby vsak to tu uz clovek nestiha sledovat....ste sa neako rozrodili... 😀 a to je len 1.4......a ze aprilovcata.. 😅
fruchtbar- hruuuza jak sa vsetky predbiehaju, coooo?....u nas sa stale nic nedeje.... 😠

fruchtbar
1. apr 2010

fleury,ty si sa ma pytala,ci nemam bolesti.....ty budes asi nejaka potvorka,striga alebo takeeee cosi,lebo ma prave rozbolelo podbruskom,ale uz pekne j pol hodinky ! Ako keby som musela ist curat,tlaci ma tam nieco,take je to divne,ale mechur je prazdny!

fruchtbar
1. apr 2010

sasikas,nase deticky su slusne,vystoja si radu........trpezllivo cakaju az pridu na rad 😀

ivka1603
1. apr 2010

mne Dr. povedala, ze mam krcok skrateny na 0,5cm a branka je na 2cm.....je dost velky, takze si nepockame az do 30.4., aj moje kocky isli obe skor - o 2-3tt, takze pohoda....stale som unavena a zadychcana ako pes 🙂 Uz vies, kolko zatial Lucka vazi? Kolko si doteraz pribrala? ja zatial len 6kg, ale citim sa ako velka gula ☹

michalag
1. apr 2010

ivka, tak u teba to fakt moze byt skor 🙂
..... ja som zatial pribrala +10kg ale zatial som spokojna, lebo pri Samkovi som pribrala dvojnasobok a mala mi v 30tt vazila 1670g a teraz neviem lebo dalsie sono mi uz robit nebudu ☹

michalag
1. apr 2010

baby a ani malalady sa este neozvala a to mala ist dnes k dokimu aby ju objednal na CS 😕 a mali sme si tam dat stretko, ak sa do vecera neozve tak jej skusim napisat co je s nou

fleury
1. apr 2010

frucht zeby som ti pricarovala porod??!! 😕 😀
tak kebyze ano, zalozim si zivnost vestice 😀

ivka1603
1. apr 2010

Miska, to ti ani v nemocke pred porodom nebudu robit UZV? mne dnes konecne merali prietoky a konecne aj UTZ, lebo od 30.tt je to riadne daleko......ty si odo mna mladsia presne o 10rokov, takzie tie kila rychlejsie schudnes.....ved si bola stihla ako prutik, ja nie 🙂

michalag
1. apr 2010

fleury tak potom mozes vyvestit aj mne kedy sa mala narodi 😀

fleury
1. apr 2010

miska nechcem byt zla, ale nerada by som porodila ako posledna 😀 hmm, ale mozem ta posunut este pred moni 😀

michalag
1. apr 2010

ivka, ze stihla 😀 😀 😀, po Samkovi mi ostalo +10kg navyse .... mne prietoky robili v tom 30tt a od vtedy uz nic len poradna

michalag
1. apr 2010

fleury mne kludne postaci ked mi povies ze porodim 24.4. to uz budem zacinat 40tt

sasikas
1. apr 2010

frucht- jasne my to mame poriadne vychovane..🙂
fleury- potom poprosim aj ja pricarovat.... 😉 zas netreba ponahlat, staci keby to bolo do terminu, len nech to neni o tyzden az 2 neskor jak ma byt..... 😒 meine nerven.... 😝

fleury
1. apr 2010

miska no len je otazne ci ja nebudem nakoniec prenasat s tym mojim krckom nestastnym, to si ma v nemocnici asi nechaju zaramovat kebyze to dokazem 😀
hmm, tak skusme si tipnut, ze porodis niekedy okolo 20teho 😉

fruchtbar
1. apr 2010

ti robim ksefty,co Fleury!!!????

fruchtbar
1. apr 2010

a kto pricaruje porod tebe? 😀

kiwinka
1. apr 2010

kazdych 10min. mam pravidelne uz.. ideme do nemocky, aj bolest kontrakcii uz zosilnela... a je to dost,, ze auauauauau 😅

drzkajte sa vsetky!!!!!!!! 🙂

fleury
1. apr 2010

sasikas tak prenasat 2 tt snad nebudes, to by som ti nepriala 🙂 Tak to skusim ako s frucht rano a opytam sa ta, ci ty nemas nijake bolesti zatial..no a fcul budeme uz len cakat ci to zaberie ako pri frucht 😀

fleury
1. apr 2010

kiwi myslime na teba, coskoro mas karolinku pi sebe 😉

fleury
1. apr 2010

frucht mne privola porod asi len moja mala, v podstate si cele tehu so mnou robi co si zmysli 😀

ivka1603
1. apr 2010

kiwinka, drzim palce, aby sa mala cim skor narodila a bez velkych bolesti 🙂 ozvi sa nam potom...