icon

Apríl 2010. Kto tu je ešte s týmto termínom?

civavava
27. júl 2009

ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky 😔 tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉

sasikas
10. apr 2010

tari- no verim ti ze si na nervy...ja som na tom podobne....ale s tym rozdielom, ze ja este ani bolesti, ani nic nemam.. ☹ i ked vcera vecer trochu pravidelne tvrdlo brucho, aj v noci...ale to take nic....teraz som vyupratovala a stale sa nic nedeje.....ale najviac ma asi stve ze mi vsetci len vyvolavaju a vypytuju sa....to je fakt na prasky.... ☹

marika1902
10. apr 2010

Fleury moc gratulujem. 😀 😀 😀 To bude mastna pokuta za predbiehanie 😀

sasikas
10. apr 2010

jeeej fleury....ty si sa jak elegantne predbehla..... 😀 😀 obrovska gratulacia..... 😉 vela zdravicka a mliecka...... 🙂
a vsak sa chcela zacat hybat az v nedelu, ci ni?...
asi uz nevydrzala.... 😀 😀

marika1902
10. apr 2010

Sasika pockaj este sa my dve stretneme v nemocnici 😀 😀

sasikas
10. apr 2010

marika- no to je dost mozne...ked to u nas pojde takouto '"zavratnou" rychlostou a ty si trochu pohnes..... 😀 😀

marika1902
10. apr 2010

No ja sa pokusim si svyhnut ale neviem ci sa mi to podari 😀 😀

marika1902
10. apr 2010

Sasika a tebe nepovedali ze co dalej? Ako dlho ta nechaju prenasat nevies?

grekyna23
10. apr 2010

no fleury, to som teda necakala 😉 veeeeeelmi gratulujem k malej princeznicke 🙂
uz nebudu strany na koniku pribudat takou ukrutnou rychlostou a budeme stacit aj citat 😀 , ked odpadla takato stala prispievatelka 😵

tarinka333
10. apr 2010

fleu, blahozelam... no teda baby... nerobte mi take, ja po termine 3 dni a niekto si rodi pred terminom aj takmer 2 tyzdne 🙂 No ale Fleu nedostane odmenu sa terminovy porod 😀

zuvinka102
10. apr 2010

ahojte.. no tak clovek tu pol dna nie je a uz dalsie babo,

fluery gratulujem, ale nechcela by som platit tu pokutu ktora ti bude vyratana za take predbehnutie.. 😀 😀

inac ja sa fakt zacinam bat, ze tu kukoncu ostanem sama nakolko mne aj podla mrchy a aj podla utzv vysiel termin 19.4 takze iny datum nemam ale mozno budem prva ktora porodi presne na termin 😅 .. aj za to je odmena???

fruchtbar no uz zacinam skusat tvoju metodu vydrhla som celu kuchynu zachvilku chcem dlazku a na vecer chcem zehlit.. ale precitala som tvoj prispevok mm co sa tyka kexiku a povedal ci ideme aj my skusit ci sa tam straty.. som zvedava ci to len tak alebo naozaj nieco bude..

zuzi a ty sa drz aj s maxikom ak budes potrebovat nieco s cim ti mozeme s mm pomoct tak na napis ved cislo mas radi pomozeme..

grekyna23
10. apr 2010

zuvinka, ja mam tiez iba jeden termin 19.4., uvidime, ktora pojde skor
inac zuzka, som myslela, ze s vasimi sa to trocha polepsilo, ze ich Maxik obmakcil, ked mas fotku takeho krasneho kutika, co ma Maxik u vasich

zuvinka102
10. apr 2010

grekyna no to som zvedava teda, ktora pojde prva.. ale aj tak mne sa moc uz nechce cakat do toho 19... 😅

stacynka
10. apr 2010

ahojte baby ja som len nakukla a som onemela ze fleury porodila no gratulujem, sa jej urcite ani nesnivalo vcera ze dnes bude mamina.
babetka nadherne na foteckach, v dobrom zavidim ze to mate za sebou
zuvinka grekyna nezufajte ja moni zuzuj a miska mame termin az po vas takze mozme pisat
ja som trochu pozehlila este to mam rozlozene, natlacila obed a rozmyslam ze si slofika hodim aj chlapi zalahli...

sasikas
10. apr 2010

marika- neviem ako dalej...moj dr bol zrovna tento tyzden odcestovany, ma prist az dnes....tak som tento tyzden chodila na poradne zakazdym k inemu....teraz idem v pondelok, tak to uz sa hadam dozviem ze co dalej....ale vraj nechavaju prenasat asi tak 6 dni a potom vyvolavaju....tak uvidime... 😉 ale uz by som mala najradsej po....aj ked sa clovek snazi ukludnovat ze vsak uz len par dni hore dole....no ale hormonom nevysvetlis.... 😀 😀

zuvinka102
10. apr 2010

stacynka tak to je fajn, ze nas tu aspon par ostane ale dufam, ze ani jedna z nas nebude prenasat lebo vazne potom uz budeme majovky..

sasikas ja som pocula ze niekde nechavaju aj 10dni po TP..ale snad budu nieco s tebou uz v pondelok robit.. budem drzat palce a mozno malinka sa rozhodne dovtedy prist na svet..

fleury
10. apr 2010

zdravicko este raz - hlasi sa manzel fleury (krycim menom "spravodaj")

Tlacova agentura doplnuje povodne medializovanu spravu o dalsie zakladne udaje novonarodenej Emky:
- vaha: 3270g
- vyska: 49cm
- cas narodenia: 10-4-10 6:52h
- sila hlasu: nemeratelna
- specialne znamenie: zaťatá päsť počas fotenia

stacynka
10. apr 2010

zuvi ja by som sa aj rada predbehla 😉 ale clovek si asi velmi nenavybera.... ja by som aj dnes isla kludne 😀
sak pripadne pisat mozme aj s babetkami, ozaj a ty ides do ktorej porodky?

sasikas
10. apr 2010

zuvi- hej niekde nechaju aj 10 dni ak je vsetko ok....no ale to by som teda nechcelaaa... 😝 no tiez dufam ze sa krpata rozhybe sama od seba...inak zajtra by som brala....to mam narodky.... 😀 😀 inak mne by nevadilo aj keby to je neskor, len sa bojim ze bude velka.....musim sa v pondelok opytat ze kolko ma...bo vcera tam bol taky frisky dr ze som aj zabudla... 😅

stacynka
10. apr 2010

fleurin manzel nema chyby :D, zeby uz zacala oslava? 😀 😀 😀

stacynka
10. apr 2010

baby chvilku sa odmlcim idem zalahnut kusok
neze zas rodit budete....

zuzuj
10. apr 2010

seuska a fleury super...strasne sa tesím s Vami...a gratulujem...este dalsie babatka?....
zatial som Vas nestihla poprecítat, som len na skok...vsetko vypratávame z obyvacky....ide sa u nás búrať....tak ale som si na chvílu sadla, lebo mam poslov jak fras....ale ja nemozem porodit, takze baby na mna nemate..odmenu celu zhrabnem ako posledny mohykán JA. 😀

zuvinka102
10. apr 2010

stacynka ja budem rodit na kramaroch.... no tak poriadne sa natiahni a odychni si..

sasikas tak to by bol nadherny darcek zajtra asi ten najkrajsi aky by mohol byt..

zuvinka102
10. apr 2010

zuzuj no inac kazda co sa hlasi k odmene tak rodi skor tak neviem, neviem..

inac som zvedava kedy mi napise smsku cheerlady, ze uz to ma za sebou.. normalne som z toho nervozna nakolko dnes rano na 9hod. mala naplanovany nastup do nemocky..

oliinka
10. apr 2010

fleury blahoželám 🙂 už aj namna by to mohlo prísť,nehnevala by som sa......

aktakk
10. apr 2010

Ahojte!
FLEURY GRATULUJEME..... inak, myslim ze fleury a jej MM sa hladali... 😀 Ftipalkovia!!!
Inak, tusim ze tu vacsina z nas tak "nenapadne" a "necakane" porodila, ze by som si na Vasom mieste "kinderka" davala bacha...nikdy neviete!!!!

gajana1
10. apr 2010

Ahojte
Fleury a seuska gratulujem

Ja som ešte pokope ale stale sa len kontrolujem už si sama leziem na nervy

michalag
10. apr 2010

Ahojte 🙂

monva, jeej tak nech je vyvolavany porod co najrychlejsi 😉 🙂

fleury, gratulujeeeeeemeeeee!!!! a malicka mala krasne miery 🙂 ... vcera by si ani nepovedala ze dnes uz budes mat malicku pri sebe 🙂

zuzi, musi to byt tazke ☹ , ale hlavne je ze mate jeden druheho 🙂

michalag
10. apr 2010

zuzkabar Patrik je krasnuckyyyyy 😵 😵 😵 😵

inak neviem ale mam pocit ze posledna tu budem ja 😝 😅

kamilakd
10. apr 2010

no tu sa to fakt predbehuje 😀 FLEU to urobila elegantne 😉

FRUCHT ty teda zajtra????no drzkam palceky...
MISKA no ta zaha je brutal...to moje male dako moc v bruchu vystraja ale neskutocne mi skace brusko
SASKA no a ty co stale po kope????ani naznak???
GAJI a teba nechaju normalne rodit 😅 no pondelok drzim palceky
ZUZKA neboj MAXIK ti vsetko vynahradi
ZUZKA no PTKO uzastny
SEUSKA klobuk dolu si to krasne zvladla

a co VEJUL a VEVE tam este nemame ziadne fotocky ani konkretnejsie info dufam ze su OK

kamilakd
10. apr 2010

ZUVI nic neboj budeme tu JA MONI A TY 😀 😀 😀 😀 a urco sa zdrzi aj MARIKA s MISKOU