Apríl 2010. Kto tu je ešte s týmto termínom?
ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky 😔 tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉
@maya30 ja chcem malej kúpiť toto...je to chodítko, ale dá sa pritom sedieť a hrať sa s tlačidlami, zdá sa mi to lepšie ako tie bežné chodáky, také som každému zakázala kúpiť 🙂 a k tomu ešte nejakú hru na rozvíjanie logiky by som chcela,ale nechcem to preháňať, elbo určite dostane kopu vecí od starkých a od tiet a strýkov, lebo my sme dosť veľká rodina
@fiffinkaa jééé také som kúpila aj ja mojej a tiež som to nevydržala a dala som jej....je to najobľúbenejšia hračka. Má všité aj hryzáta, takže ozaj všestranná...
Naposledy, ked sme boli v meste som jej kúpila kocku, ktorá má na každej strane inú činnosť- zrkadielko, hrkálku, korálky na drôte a také všeliaké veci...nooooo veľmi odporúčam, kým sa malá prepracuje k poslednej strane, zabudne, čo bolo na prvej, takže sa hrá donekonečna. Je to vynikajúce na rozvoj motoriky a pritom to stálo len nejakých 12e v dráčiku... Samozrejme, vedie zrkadielko, ale pomaly už prichádza na chuť aj kolieskam, ktoré treba krútiť, aby sa pohli po cestičke, už prišla na to, ako ich potočiť, šikulka moja zlatá
@aaangella ahoj. ak môžem poradiť. Sárka mala problémy s kakaním a kakala len cez rektálnu rúrku. Začali sme brať probiotiká a kamilkový čajík a pomohlo. Teraz keď sem tam ešte máme tuhé, tak jej rozmixujem slivky 🙂 . Nedávaj často ryžu a banán, lebo zapekajú a tuším aj kaleráb.
@aaangella tu je link http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-......
a tu je iný link http://www.babyonline.cz/nej-vyrobky-a-sluzby/l......
@karmelka77 Sárka raz zostala takáto fľakatá ale skoro po celej tváričke a nakoniec sme zistili, že neter si dávala nejaký krém na akné a ona sa chúďa o ňu obtrela. Do večera jej to zišlo. 🙂 No môžete to mať aj z vonku alebo ak chodíte plávať, tak aj vo vode mohlo niečo byť. pri týchto kožných veciach je ťažké zistiť príčinu a čím to natieraš?
@karmelka77 ja keď som malej dávala antibiotiká, ona už keď zbadala odmerku alebo čajík, tak zošpúlila tak silno pery dokopy, že som jej to tam ani vopchať nemohla ☹ .
@karmelka77 my máme tiež Imazol teraz na cikulku, lebo ju mala červenú z tých kakačiek, keď brala antibiotiká. Ak to má malý suché, tak skús Infadolan.
ahojte,nahodou som sem zbehla a pozeram,ze riesite problemy s kakanim. Teraz som pisala do sukromnej temy,ze aj my sme mali problem,potom sme kupili tu rektalnu rurku,pomohla nam kakat,ale bolo to tiez s trapenim. Pred 3 dnami sme kupili švestkovu kasu od Nestlé a maly sa mi vzdy do pol hodinky ako ju zjedol SAM vykakal bez trapenia. Tak vyskusajte,mozno pomoze aj vam 😉
@mackopuf nad touto slivkovou som uz rozmysla aj ja, ale nejak som nemala odvahu...skusim kupit, dik za radu...
Babenky mame vonku 5 ty zub🙂)) nahodou som si ho dnes vsimla ze uz vykuka, a to som si myslela ze mu nieco ide na druhej strane ako to vyslo...ruky si pcha do ust na druhu stranu a zrazu zub na opacnej🙂) jooj ale dnes mi skoro vobec nespi...je hore od 6.00 a spal dva krat po pol hodke...a potom dve hodiny mrncal v kuse, a dosiel tato a hura mame dobru naladu...no musim si zacat zvykat ze tato bude in namiesto mna🙂) ozaj aby som nezabudla, vyzera to zatial tak ze tie fliacky na tvaricke boli z tych navlhcenych utierok...lebo dnes uz mal cistu tvaricku, utierala som ho papierovou utierkou a potom som skusila teraz poobede po kasi utriet ho tou navlhcenou a zas to slabo nabehlo...tak uvidim ako to pojde dalej...dufam ze to bolo len toto...🙂)
Maminy na jednej stranke som sa docitala, koncom 7. mesiaca možno do stravy dieťatka pridať živé biele jogurty(zdroj vápnika, so živou mikroflórou – pro bio jogurty, čo najmenej použitých stabilizátorov a rôznych dochucovadiel). Čo na to poviete? 😕 😕 😕
Ahoj aprilove mamicky
iba dnes som nasla tuto skupinu a tak by som sa rada pridala. Mame apriloveho chlapceka a prvy zubok sme objavili 3.11. vpravo dole. Tak od vtedy kazdy den pozerame, ci nie je nieco nove, lebo jasienka ma uz poriadne zdurene.

@maya30 rozmýšlali ale neviem..som mu minule kúpila tu "prvú knižku", takú šašťavú z látky, užasne farebnú..no len hned ako som prišla domov som mu ju aj dala.. 😀 😀 😀