Apríl 2010. Kto tu je ešte s týmto termínom?
ahojte babenky, ste tu? 🙂 ja som včera zistila - 4 dni pred očakávanou menštruáciou, že vo mne vzniká nový život a sme s manželom nesmierne šťastní, nakoľko som v októbri min.roku potratila naše vytúžené dvojičky 😔 tak snáď tentokrát všetko dobre dopadne.... 😉
zuzi to je super že aspoň niečo ti trochu vyšlo.. a potom kašli na sestričku hlavne že ty z toho máš radosť...... 😀
klongova vypísal ma na PN gynekolog. Ja som mu nemusela nič vravieť ked ma zbadal hned ma nechal na PN. Bolo mi velmi zle počas celého dňa zvracanie a silné napínanie a k tomu silná bolesť hlavy. Doma som už 3 týždeň ale bez vychádzok. Dnes som bola na kontrole a nechal ma doma ešte do 16.9. a potom už asi pôjdem do roboty.
Od dnes mám tehotenskú knižku. Som 9tt a videla som bábu biť srdiečko na ultrazvuku. Taká som rada že je všeko v poriadku. Brali mi krv do 5 skúmaviek.
Bála som sa lebo ma bolia kríže a podbrušku ale to kôli tomu môže byť že by som mala mať mrchu.
Doky povedal že je to normálne že ta zvykne ale časom prejde.
Dnes som dostála krabicu u doktora balíček čo je v nej cumlík, prášok,avivýž,časopisi pre tehulky,letáčiky a ešte CARO aspoň spravím môjmu čertíkovi.
Ultrazvukové foto si treba pýtať?
Ahooojte 🙂
Tak ja som rano bola na krv a uz nam Dr. vypisal aj tehotensku knizku 🙂 😵 , ale mam strach, lebo na sono vraj pojdem az okolo 12tt a teraz sme srdiecko este nemali ☹ 😒 , tak dufam ze potom bude vsetko v poriadku
michalag nemaj strach ja som bola na ultrazvuku dnes a srdiečko mu pekne bilo. Ale aj ja musím ešte ísť na ultrazvuk v 12tt lebo v tom týždni sa berie krv na zistenie genetických poruch a vád a meria sa plod. Je to vraj dôležitý týždeň. Neboj všetko bude v poriadku. Ale chápem ťa ja som sa do dnes tiež obávala ale ked som videla srdiečko som kludnejšia. Hlavu hore 😉 🙂
kika no ja som si musela sono fotku pytat, ta fotka stoji 4e takze sam od seba ju moj doky neurobi a aj to mi nechcel dat ani prvy krat, lebo nebolo este srdiecko, to som si vydupala a teraz druhykrat mi nedal
ked som bola raz na pohotovoasti na kRamaroch, dali mi 3 fotky automaticky a zadarmo, ani som si nepytala
miska, ja som mala tiez neskor srdiecko a aj to na pohotovosti, lebo moj doky ma nejaky divny ultrazvuk 😝 , on mal taky, ze len svetielko blika a na pohotovosti v nemocnici mali aj so zvukom, lepsi ultrazvuk a povedal ti doky aspo kolko mimi meria?
ja idem zas na sono az v 13 tyzdni a nie 12, aj prvykrat ked som mala MA ma objednal iny doki az v 13 tyzdni, dufam, ze to nie je zle znamenie 😝 😠
Ahojte babule,som tu dnes prvy krat.Babatko cakame v aprili a rada by som s Vami pokecala o pocitoch,starostiach,radostiach apod...
ahoojte 😉
no pekne pekne rastieme 🙂 bambulky mne vobec nieje zle..och na jednej strane som rada, no na druhej sa bojim o fazulky ci su v poriadku 😒 od rana mi blbne pocitac 😠
ja na odbery mam ist az v 16tt mi povedala sestricka 😕 a na 3D ultr. mam ist 28.9-ale do gynstar-centra..
len dufam ze vsetko je v poriadku 😒
ikushik no bud rada,ze Ti nebyva zle,mne kazdy den,ale len ma napina,nevraciam a ja mam uz odbery za sebou,brali mi ich v 7 tyzdni
petulka, cakam 1, a termin mam 4.4.2010
zatial tu mame 2 maminy s dvojickami - ikushik a gajana
cici ano to znamena ze bije srdiecko, mne napisal vitalne tehotenstvo a tiez tym myslel srdiecko
bola tu este debata o veku, zial ta najstarsia korytnacka som tu ja, 38 rokov 😝 (ale nikto by mi nehadal)
caute baby mne je tak zle 😝 😝 😝 cez vikend som vracala 3x denne dnes este nic, ale po obede do ktoreho som sa riadne nutila, mi je aj riadne blbo 😝 kedy uz toto skonci???? 😕 😕 😕
cicimon jasne, ked je zivy plod tak je aj akcia srdiecka - aspon myslim 😵
zuzi neboj urcite bude vsetko ok 😉
maxii ahooooooooooooooooooooooooj 🙂
ti zavidim grcanie 😀
co tu vsetky budete mat dievcatka ked grcate? 😀
a len ja s ikushikou chlapcov?
Ahoj petulka vítam ťa...
babulky ja dnes vôbec nie som schopná robiť.......už som sa poriadne nevyspala ani nepamätám..... ☹
zuzi ty si trdlo, toto a zavidiet? ja zavidim tebe ze ti je OK 😵 😵
vies ake je to neprijemne? 😝
neda sa mi jest, ked som hladna je mi zle, aj ked sa najem je mi zle, proste vesele 😀 😀
inak moja sesternica negrcala ani pri dcerke ani pri synovi a jedna kamoska strasne vracala a mala syna takze neviem co budeme mat 😀
to sa tak vravi,ze ked sa vracia,tak to bude dievcatko?a ked mna len napina,tak budem mat co? 😀
nie som na pn...
mne nie je zle, nevraciam, ani nič podobné len stráááášne zle spím.. či skôr nespím skoro vôbec a potom celý deň v práci..... 😖
tantama to je zvlastne...
ja by som zas spala stale, v noci, cez den, idealne vkuse 😀
maxi aj ja som totálne unavená a hraničí to až z vyčerpanosťou ale keď ľahnem do postele tak sa len prevraciam a keď náhodou chvíľu zaspím tak po hodine som zasa hore... a takto dokola... 😒
tiez mi to je zvlastne,lebo ja potrebujem spat poobede aspon na 2 hodky a vecer uz po 21.00 h som tvrda az do rana okolo 7.00h vstavam
tantama hm to je blbe 😖 😖 hovorila si to dokyne, neda sa s tym nieco robit? 😕
peti ja podobne...
hovorila vraj mám skúsiť také ľudové ako teplé kakao alebo mlieko z medom 😝 ale nič a vraj to prejde..... tak čakám.. ale už dosť sťažovania ved by mi mohlo byť aj horšie🙂))
tantama no ved hej, vzdy moze byt aj horsie, to si aj ja vravim ked objimam misu 😅 😅
no vidíš ja podobne ako zuzka nevraciam a ani mi nie je zle.....vymením na 2 dni 😀 😀 😀

civavka, volal mi prave gynekolog, ze konecne mam dnes termin k endokrinologicke o 18,30 hod , ze mi to vybavil (sukromna, plati sa tam, ale u nej sa tiez caka 3 mesiace na termin) tak konecne som sa dockala v 11 tyzdni!!!! 😝