Aprílovky 2016
@tomasko27 no o tej vyvolavačke som počula...tak uvidim ako to zvladnem ja..som u Dr a zatial že sa nič nedeje
@vierkamrtvikova k vyvolavacke ale nemusi vobec dojst...je pravdepodobne ze ju mat nebudes, pravdepodobnejsie ako ze ano 🙂 a aj keby, v tej chvili je najdolezitejsie ze si za chvilu budes vidiet babo. Zena v tej chvili vydrzi vsetko
@katuliena82 ano jasne viem že k nej nemusi dojst 🙂 Kazdy sa mi cuduje ze sa nebojim ale šak ked neviem čoho sa mam bat tak načo sa zbytočne stresovat 🙂
@vierkamrtvikova ja som sa tiez nebala, ani pred druhym..a je to tak lepsie. Nema zmysel sa bat toho, co nevieme tak uplne ovplyvnit. Ja mam stale vieru ze vsetko bude oki 🙂) tych 9 mesiacov je dlhych a je super ze uz sa to blizi
Pridavam sa k vam s terminom 30.april i ked podla dr. omnoho skor kvoli skratenenu krcku a otvaraniu sa.Cakame uz co chvila a pri kazdom pichnuti,bolesti sme v strehu 😀
Sa chcem spytat taku cudnu otazku nakolko mne maleho po porode hned brali do inkubatora, po porode je 2 hodiny s Vami na sale, dava sa vtedy dietatu hned aj kojit? A kolko po porode ho donesu cca?
Viem že nerobia všade to prikladanie po narodený tzv boding. Niekde Hej a aj podľa pôrodu ... Treba si to asi aj vyžiadať pokiaľ je tá možnosť V nemocnici. 😀😀😀😀😀. Aj vy sa už len pomali gulate 😀😀 ?
@lujzamisko keby len gulanie ☹ ako naschval mi vsetko pada z ruk,samozrejme sa po to nezohnem,mozno tak na desiaty pokus.A dr.nas naplasil ze som uz otvorena a ze do troch tydnov je maly vonku(akurat tyzden uplinul co to povedal)takze sme stale vstrehu a cakame co pride
Ja zajtra smer antolska a potom neurologia na injekciu dobzadku brrrr.,, a o gulani ani nehovor ja sa stale neviem hybat uz skoro tyzden :( vobec sa to nezlepsilo.,, co sa tyka padaniu veci s ruk ja mam stastie na smotanu a mlieko ro vzdy mi padne ked mam v miske ide ma s toho jeb.... Ta smotana po celej kuchyni mastna.,, ale tento tyzden to bol drahy co mu padol cajnik plny heh cela kuchyna od caju 🙂))
@lujzamisko boding neni to ze ti ho hodia na brucho? Ja si pametam ze mi ho hned pleskla a to doslova
@priora no ono by to malo byť dokopy že ti ho dajú na teba a pekne ti ho nechajú na tie 2 hodky a nech sa skusa aj prisat. Tak snáď ti injekcia pomôže. Ja stále niečo musím robiť a z rúk mi padá všetko tiež 😀😀😀 . Ale potraviny nejako nevadia lebo doma mám dvoch hafanov a ty všetko zjedia 😀😀😀😀. Ja som zvedavá V pondelok že čo povedia mi na tých Kramároch keď že teraz čo som mala mať poradňu dajako nevyšlo ☹. Ale dnes som dosť chodila a teraz mam pocit V bruchu ako keby som mala mať búrky prehánky také kŕče a chvíľami ako keby som mala mať menzes tak asi som si dnes dala zabrať. Ale malý kope a hýbe sa riadne tak som spokojná 😀.
@kendra73 zohybanie to je naše . Ja sa smejem V tedy sama zo seba jaká som nemotorna
@priora tak to je v celku dobre.Ja som mala tazky porod od nedele 5rano a narodil sa az pondelok :-/ .od pol jedenastej ma sili asi hodinu.potom ma nehali hodinu na sale lezat a ked ma priviezli na izbu tak asi po pol hodine mi ho priviezli.Bola som totalne vystavena az na kolabs.
@lujzamisko zo zaciatku aj ja ale teraz uz mam nervy a vsetko si podavam nohou 😀 😀 jak chobotnica...
@lujzamisko dufam ze teraz nechaju 🙂 ti zavidim ze mozes chodit 🙂)) mna uz anestezilogicka kamoska strasila s cisarskym skrt toho nervu ze ci vobec vylezem na kozu ked mam problem prejst na wc.,, vobec tam nechcem ist kym prejdem celu nemocnicu a ani neviem ku komu mam ist a ci tam budem cakat pol dna 😞 A o zohybani nehovorte to teraz u mna nehrozi muz musi mi padol s chladnicky salat sak samozrejme preco nie uz som ho prosila heh.,,,
@priora ja som nespala vobec.od nedele rana.Najhorsie chvile vobec som si to neuzila ale naopak bola som jak matoha.Jak ma priviezli na izbu akurat jedna sestra za mnou dosla ze ci chcem napit ja ze ano.Dala mi caj odisla a hned na to postielka s malym.Spanie ziadne.Akurat po šiti ze ma nehali hodinu na stole ale tak tam clovek nezaspi.Zaprve zima strasna za druhe cloveku beha sto myslienok po rozume ved som sa stala prave mamou,plus telefonaty rodine ze sme vporiadku.
@kendra73 a na sale sa ani nemoze spat skrz komplikaci, ci? Viem ze este mi dosla stlacat po hodine brucho ci sa mi stahuje maternica som ju hned slahla po ruke ci jej nesibe, bolest jak hovado ani ma nato neupozornila sa chuda zlakla 🙂)) ja som muza po porode poslala domo chudak tam bol od osmej a mal dost 🙂 uzasny bol ale 🙂 a tam mali tlacitka som stlacila ze ked bude treba wc ze pojdfm do sprchy ked budem vladat ja som hned chcfla sprchu a sestricka mi rozoravala dco stale a cumela na mna cely cas uzas pocit inac.,,,
@priora toto s tym stlacenim brucha som mala este na sale.tak som skrikla ze porad odskocila 😀 clovek je rad ze dycha a ona si lahne na mna 😀 ....Ja som bola hlupa nehlupa ze som bezala hned po par kontrakciach do nemocky cize uz ma tam nehali samu na izbe dorana s monitorom na bruchu fasa pocit ked ma zena bolesti ze by vradzila.vecer mi este aj lampicku zhasla sestricka ze ci ja budem platit elektrinu.Zima jak v ....Konecne prisli 4 hod rano a mna si vsimli ze tam zdechynam.Otvorena stale malo ale kontrakcie cim dalej tym horsie.O nejakej 7rano mi prepichli vodu dali klistir a zacalo sa konecne nieco diat.aspon som si to myslela ze huraaaa tece voda maly pojde von.Prd.az o 10:14 pak stohodinove sitie az k zadku,cistenie stalcanie dobre ze nie skakanie po bruchu potom hodinkovy akoze klid na stole kde bolo asi minus tri stupne.A ked uz uz sa tesim ze hura idem na izbu.dam si sprsku,prezlecem sa a dam sa do makkuckej postielky i ked len na par hod nevadi.Veeeelmi rychlo sa vsak tento sen stal len snom ked som po par minutach zbadala vo dverach maleho jak mi ho vezu v postielke.Clovek este v porodnej koseli krvavej v oku karpiny este z pred pred vcera.Nastastie mam sestru ktora robi tiez v nemocke tak prisla az na izbu a pomohla mi vyhrabat z kufra sprchac a ciste veci.Nech sa dam dokopy
@vierkamrtvikova Ahoj.Ja som uz na sale
Vcera ma zobrali do nemocnice a v noci to zacalo.
@tomasko27 ahoooj držim palce...nech ste v poriadku a ked bude po vsetkom daj vediet 🙂
@tomasko27 silno držím palceky nech to máš sup sup za sebou 😀
@priora chodiť ja poraď behám 😀 ešte nebolo dňa že by som niečo nerobila. Včera pekne k veterinarovi potom do obchodu uvariť s polovickou ku očnej kde nieje parkovisko tak sup od vazovovej na mýtnu pesky. Odtiaľ do renaultu po pýtať sa na opravu a neskôr hop sa ešte do avionu 😀😀😀. A večer o 23 som ešte nevedela spat tak som upratovala izbu 😀😀😀😀😀 moje zlato len na mňa neveriacky pozeral
ja som sa dnes nasmiala na kamoske, bola na CTG a na zazname kontrakcii je taka ciselna stupnica. A ona tam mala take hory-doly, na tej stupnici az na 100-ke, co som ja mala uz na porodnej sale 😀 tak jej povedali ze ma este prist za par hodin, lebo ju cakalo este vysetrenie u gynekologa. A pytam sa jej, ci nema bolesti, ked ma take silne kontrakcie. A ona mi hovori ze "trochu ma boli pod bruchom" 😀

ja nie som nervna moc, teda nie som skoro vobec. Ale taketo tlaky na mechur a kostrc som v predoslych teho nezazila. Ked nahodou chodim a maly sa zacne mrvit, tak nedokazem spravit krok..taka ostra bolest nad lonovou kostou.. a vecer ma prevracia na posteli chlap, lebo sa od bolesti neviem otocit 😀 akoze rehocem sa sama na sebe, ze aka velryba. Esteze moj chlap je taky trpezlivy a vkuse mi hovori aka som krasna. Asi vie co potrebuje tehotna zena pocut 🙂 ale detuse same vedia kedy sa vybrat von.