Aprílovky 2016
Tak všetko máme V poriadku ale zas na neposlali na ultrazvuk len na ctg tak hm a ďalšia poradňa až 22. ☹☹
@katuliena82 pocuj sak ty to uz mas aspon nacvicene do tej nemocnice 🙂 ale toto nezavidim teda.,, ze uz uz cakas a nic.,,
@lujzamisko akovto? Cele dake divne.,, ani si sa nepytala co so sonom? A nechapem preco az o dva tyzdne ti dala termin.,, i ked mna by to potesilo keby mi to povedala nerada tam chodim.,,, ja som bola u usnom tak je to s lergie ktoru mam a este som k tomu mala nadchu.,, dal mi ze vincentku mam si davat do nosa a to som zvedava krdy zabere a ze ci vobec jebto dost neprijemne.,, a o tyzden kontrola 😒.,,
Som rozmyslala behom 2-3 mesiacoch ze
2x pricviknuty nerv, 2x trhany zub a 2x som ohluchla 🙂) som zvedava co ma este caka heh
@priora naprd je to, taketo poplachy. Nech praskne voda a budem vediet ze uz je to tu..uz aj doktor mi povedal ze neodidem bez babatka odtial 🙂 a predsa. A bola som na izbe s mamickami a babatkami. Dnes som sa vyspala poobede 😀
@priora porod ta caka 😀
@priora pýtala som sa či niečo ešte netreba iné nie len zas sa objednajte na monitor . Tak ja neviem kks. Niekedy mám pocit jak keby ty doktory nás mali jak na pase. Ale tak vraj všetko V poriadku.
@priora Vincentku mám doma a to je nič ani neviem že niečo mám V nose 😀 . Ja mám od alergologicky dajake kvapky žlté jak sople vyzeraju 😀😀
@katuliena82 dufam ze ten porod nebude dvojity 😄 Ja som vcera mala poobedny spanok u svokry 😀
@lujzamisko ale aj tak by si mala na jltazvuk.,,, no som akoze zvedava co mi to ma pomoct ked hovno pocujem a ma picne ked o tyzden ma to neprejde.,, nemal mu dat dake tabletky na alergiu? I ked povedal ze po porode poriesime tak uvidine.,, tak ha maleho kvapky pouzivam 🙂) a v stredu sa uz srahujeme jupi 🙂 tak zajtra mozem balit veci 🙂 bude teda zabava a hlavne chory sused pod nami ze nieco je hlasnejsie alebo dakto troskuvdupne ze hned bucha striha kable atd.,, tak budem mat zabavu
@priora susedia su na nezaplatenie. poznam nad nami byvaju hluchy a kamoska co do teraz byvala vedla nas je nevidiaca a prosim ta bol nam zvonit ze robime disko ja som spala... a susede zvonil ze hra vela na klaviri, ako niekto hned vsak oni pocuju dajake vibracie ale hovorim co akurat tak mohli pocut ako chraoem :D . no neviem ako je maly velky kks nachystala som na cestu domov 3 druhy oblecenia :D . dnes som v skrini nasla dalsiu igelitku plnuuuuuu badiniek skoro som odpadla ze to je zas coo :D :D heh. ja kvapky stale tym ze obmedzujem lieky na astmu a alergiu tak bez nich nic. ani na krok mam 3 jo roznych tie olynth vincentku a dajake s DM skus tie to su ako bez liekov a plus raz za cas si dam tie od alerg. jedine co sa nepozdavalo doktorovi je moje zelezo. Norma 120-150 a ja zas len 104 ALE BEREM ZELEZO 2X EDENNE tak neviem len ze budem musiet brat este aj po porode....
tak vam zavidimze aspon cca viete ze mala je otocena a aku ma vahu asi cca. ja nic :( snad nabuduce ma uz posle poviem mu že ti to tak nahodou netreba.
@lujzamisko no susedov si clovek teda nevybera 🙂 velkost jednoznacke 56 ani ine nemusis rozmyslst 🙂 ja som zistila ze nemam nic teple "hunate" len vtedy mali dostal a bolo vonku teplo tak ci to vobec zhanat.,,, zelezo berem aj ja teraz nam nizke.,,, s dm kvapky ake? Sak strasne som hlucha a ziadne zlepsenie a ani necakam s mineralky teda.,,, vcera som sa inac zbalila do nemocnice heh.,, kufor je full 🙂 a dneska konecne dozehlila mam pokoj.,, ale zajtra balit a stahovat a vybalovat hadam do porodu stiham 😂
@katuliena82 este si inac neporodila? 🙂
@priora nie 😁
@priora no ja mam nachystané pre malého 3 varianty teplejšie trošku a aj menej tak snáď bude dobre. Jedno je síce 60 ale tak keď bude trošku väčšie asi nevadí však bude V takom mäkkom fusaciku. 😀. Dm má viac druhov morská voda potom ja s in kupujem také čo voňajú jak borovice 😀. A viem že majú aj na alergiu . A sú to také čo sa môžu aj V tehotenstve. No držím palce so sťahovaním 😀. Ja som sa ešte nikdy nestahovala stačí keď ideme ku svokre na týždeň to ideme do Levoče a Fu ha plný kufor na aute 😀. Ja mám do porodnice veľkú kabelu 😀 kúpila som si už aj tie sieťované nohavičky a ten malinový čaj . Len včera a som ho nepila lebo som nestihala 😀. Štvrtok ideme na kramare na sedenie ohľadom sprievodu ku pôrodu môj si to rozmyslel 😀😀😀 taká som happy
@katuliena82 a aj mávas dajake kŕče aj cez deň že už sa to blíži ???
@lujzamisko vies co rozhodla som sa ze budem dufat ze bude teplo 🙂) sak dam nanu deku a este ta blbost co je na vajicku.,,, hej mam co robit dako sa mi do toho nechce 🙂) ale svagrina pride pomoct chvalabohu.,, priatel si rozmyslel super sa tesim 🙂 uvidis aka je to obrovska pomoc 🙂 teda pre mna bola 🙂 a to mate sedenie? Co ho rozhodlo nakoniec?
@priora na kramaroch musíš mať najprv toto sedenie školenie ako to nazvať a dostaneš do knižky potvrdenie o absolvovani. No asi že som ho poprosila že proste nepotrebujem aby s
@priora sa pozeral dole ako vo ide alebo keď nechce orestrihnut pupocnik ale aby bol moja opora pre mňa držal ma za ruku a bol tam keď sa nám narodí syn 😀. Tak asi pochopil. Ja mám skôr strach potom s oslavovania 😀😀😀😀. A ináč keď robíš máš zákrite nohy či len tak na koze? ?
@lujzamisko mavam krce, tvrdne mi brucho, zatka mi komplet odisla v nemocnici teraz cez vikend...pokial nepride aspon hnacka (tiez znak bliziaceho sa porodu), tak nebudem verit ze ozaj idem rodit. Tie bolesti co som mala celu noc zo soboty na nedelu boli take silne ako som mavala pri porode obidvoch synov a som stale cela...nik ma nepresvedci ze sa to da spoznat naisto ze je to porod 😀 este aj ta povestna tepla sprcha, ktora by mala falosne kontrakcie zastavit mi nezabrala, skor rozpeckovala bolesti. TAk chodime na prechadzky dlhe, doma upratujem. Babo vie kedy ma prist na svet, len tie falosne odchody do nemocnice su stresujuce. Strasne som sa pri kazdej kontrakcii v nemocnici tesila ze uz je to tu 😀
@katuliena82 kks ja by som asi nevydržala psych. Však to musí byť pre teba zataz. Tak mňa len sem tam za boli dole keď dlho chodím asi ako mali tlači na krcok ináč nič nenasvedcuje tomu že by som mala za 2 týždne rodiť 😀😀😀😀. Sem tam chvíľku boli tak hodku dve ale to sa idem poprechádzať so psami a už je potom dobre . 😀 . Snáď už teraz keď najbližšie ta to chytí nám sem napíšeš že už máš uzlicek pri sebe 😀
@lujzamisko ani si to teraz radšej nepripúšťam že mám nervy, ale dorevala som sa v nedeľu v nemocke keď som bola po noci taka vycerpana. Raz porodit musíme a už to dlho nepotrvá 🙂 som zvedavá čo zajtra bude v poradni 🙂
Baby konecne veci prestahovane mam dost 🙂) zajtra uz iba vybalovat
@lujzamisko to je taka siroka "postel" s pod ktorej ked ides rodit daju to na nohy a nie nemas nic na sebe
@priora hm no som zvedavá ako to bude. A aké máte skúsenosti že vraj chlapci sa skôr prenasaju? . Sikula že už presťahovany aspoň chvíľku budeš myslieť na vybalovanie
@katuliena82 napíš nám zajtra že čo a ako 😀
@lujzamisko ja som prenasala a sak aj dievcatka sa prenasaju 🙂 zajtra poradna a potom vybalovanie
Ja uz mam konecne po poradni.,, vsetko ok poslals ma este raz na ultrazvuk skontrolovat polohu ale ta je chvalabohu tiez ok.,, uz som sa zlakla ze cisarak
no co dievcata ako? Ja mam zas bolesti, uz od 3 rana, ale este to nie je uplne silne a celkom pravidelne. Na zazname dnes boli riadne hory-doly, pekne kontrakcie a doktor mi povedal ze krcok mam uplne makky 🙂 tak sa tesim riadne. Lebo este v pondelok mi vraveli ze tuhy, takze ak sa to rozbehne, tak sa to uz rozbehne 😀 ze ak budu silnejsie a v kratsich intervaloch tie bolesti tak mam ist zas do nemocky
@lujzamisko ja som mojich dvoch chalanov rodila par dni pred terminom a mozno aj tohto tretieho porodim trosku skor...podla mna to je taka povera ze sa chlapci viac prenasaju, ako s tymi spicatymi bruchami 🙂

@katuliena82 presne ja si tiež myslím že deti vedia kedy majú prísť 😀.
Ja teraz čakám U nás na kontrole na ctg malý spal a nie nie ho zobudiť snáď nás neposlu znova