icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
priora
17. apr 2016

@lujzamisko sak hovorim ze by bola haluz 70 km od ba 🙂)) som asi daco zjedla ani neviem.,,, ja sedim na zahrade fakt je super 🙂 ze vklude aj do bazenu by som sa hodila heh 🙂)) ked mam pocit ze je o 10 stupnov viacej

lujzamisko
17. apr 2016

@priora ja včera pekne vaňa nie moc tepla voda doteraz som sa bála . A teraz si hovorím max porodim skôr 😀😀😀😀. Závidím ja tak akurát vedľa panelaku na lavičku 😀😀😀 však to poznáš 😀

katuliena82
17. apr 2016

@lujzamisko dnes je babo dobre uložené, netlačí. Zvladla som schody na 4.poschodie a dlhú veľmi strmu hodinovú prechádzku do kopca, bolo nádherné. Keď už nič, aspoň čerstvý vzduch mi dobre urobil

priora
17. apr 2016

Akoze sa hanbim vas krize nebolia? Sak doumyvam riadba uz sadam na minutku od bolesti :/ aj lavicka vedla panelaku je fajn. 😄 Hlavne pre babky

katuliena82
17. apr 2016
katuliena82
17. apr 2016

@priora bolia, ja keď si hlavu umývam nad vaňou, tak des..

priora
17. apr 2016

Pekna foto 🙂 to zvladam zrovna bez problemov 🙂

katuliena82
17. apr 2016

@priora už to máme za par

lujzamisko
17. apr 2016

@katuliena82 pekná fotka krásna príroda 😀. Heh dnes malý od rana aktívny 😀 my sme mali vychadzku spolu s odmenou zmrzkou 😀.

lujzamisko
17. apr 2016

@priora ale chceli sme zobrať do prenájmu dajaku záhradku tu U nás ale chcú že odstupné za záhradu aj 5 tis eur kks tak to je veľa. My už ani staré babky nemáme V dome už umreli

lujzamisko
18. apr 2016

Toto bola noc . Dostala som zlcnikovy zachvat grcala som úplne mi stvrdlo brucho na kameň a kŕče kríze všetko . Už sme mysleli že keď to neprejde do rana ideme ale chvála pánu bohu bolo to asi 2 hodky. ☹☹☹☹ dnes teda len ležať a nič nerobiť. Celý bok má boli s toho žlčníka . Už len toto mi chýbalo

priora
18. apr 2016

Fajn tak tuto noc som na rade ja? 🙂) ale nie.,, pekne oddychuj kym mozes potom uz nebudes.,, sak uz je to tu pomali.,, ja sedim u orl prisla som o hodinu a pol skorej ze muz ma odviezol ze budem prva a predomnou uz 5 ludi.,, a uz dokopy ich tu je 13 sak to je na hlavu.,, abtiez mi je dako na vracanie.,, este ze je hned vedla mna kos keby cosi.,,,

katuliena82
18. apr 2016

@lujzamisko bozee, to si si uzila.. :(

debora16
18. apr 2016

Jaj tak máme za sebou krasny víkend 😀 ešte som zvládla chodiť po arboretum krásna príroda

lujzamisko
18. apr 2016

@katuliena82 ani nehovor. Už sa zas bojím niečo zjesť aby som hneď zas nemala žlčník . A čo ty ako sa cítiš ešte sa mu nechce ísť na svet??

lujzamisko
18. apr 2016

@priora budeme mať pekne noci na preskacku 😀. Ale snáď nie. A už lepšie to ucho ?? Počuješ ??

katuliena82
18. apr 2016

@lujzamisko nič... 😂😂😂 u dokiho som si nevzala späť ani fľaštičku na moč že sa už tento štvrtok nevratim. No len aby. Dnes idem pobehat po meste s detmi, keď už nič aspoň si vybavím veci. Mna vždy bolesti prekvapia v noci.

katuliena82
18. apr 2016

Najotravnejší sú ľudia, s tym ze ešte nič?! Vsak sa hyb...drepuj...sexuj...Pritom malý ma ešte čas.

priora
18. apr 2016

@katuliena82 ja sa nehybem, nesexujem (muz sa boji) tak neporodim asi nikdx 😂

lujzamisko
18. apr 2016

@katuliena82 no to poznám mne volali že nič však bola búrka . A ja že hej viem počula som 😀. Ja dnes budem len ležať. Kríze má bolia ale to už aj s toho asi že furt niečo človek si nájde aby ho mali s čoho bolieť. Ako chcem ešte pekne aspoň týždeň vydržať 😀. Sexuj ?? To sa mne vôbec nedá kks si to vôbec neviem už asi 2 týždne predstaviť 😀😀😀😀😀😀. Ja mám ešte poslednú ampulku na moc 😀 tak to sa ešte stihne podľa mňa pekne

priora
18. apr 2016

@lujzamisko jasne uz pocujem lepsie chvalabohu 🙂 asi vdaka mojmu malemu vrestadlu 😂 Vkuse sa len rozculuje strasny nervacik.,,ty pocuj ako ki v noci doslo zle normal panika ze este ne 😆

lujzamisko
18. apr 2016

@priora však práve to sexovanie 😀😀😀😀 . Minule čítam článok že žena mala od rána slabé kontrakcie a nechcela manžela strasit že ráno stihla ešte sexi. Som kukala na článok jak debil😀😀😀😀😀

katuliena82
18. apr 2016

@priora ja všetko a bolesti pridu a odídu a vždy si poviem, že prírodu neprecurame. Príde to keď to bude mať prísť.

lujzamisko
18. apr 2016

@priora ležali sme už zaspávam ale malý mal rodeo a stále kopal a tlacil na pečeň a žlčník q za chvíľku už len som utekala lebo ma napinalo. Potom kŕče V bruchu a kameň nie na brucho. Šok pre mňa čo je . Ale keď kŕče ne odchádzali len stále trvali tak som vedela že to nebude ono 😀😀😀😀.
Tak ešte že lepšie s tým uchom. Mňa nasral ten gynekológ lebo chodila som pondelky a tetaz mi dal az piarok od poslednej vlastne 10 dni. Ach jaj.

katuliena82
18. apr 2016

@lujzamisko akoze ten sex ani ni e je sex...však to je úplne o inom, ja to beriem uz len z čisto medicínskeho hladiska, že bude krcok mäkší. Ak to má pomôcť nech...ale nechapem ako si to niekto vie užiť. Vsak ma tlačí zdnu, zvonka, zovšadiaľ vsetko

katuliena82
18. apr 2016

@lujzamisko 10 dni bez kontroly? Och

lujzamisko
18. apr 2016

@katuliena82 však toto príroda si to sama. 😀 mne sa ľúbil môj zlato to môže dôjsť kedy kolvek prečo nemôže to byť presne na ten deň to to sú nervy. 😀😀😀☹

katuliena82
18. apr 2016

@lujzamisko moja svagrina mala toto iste v tehu, žlčník ju ničil. Baby opuchate moc?

priora
18. apr 2016

@lujzamisko mi sex nemame fo ani neviem 3,4 mesiace.,, tak bolo aj pri prvom.,, ale mali sme skoro "hned" po porode nakolko uz nevedel vydrzat.,, a ja s chutami teraz no holt smola 🙂 ja noc predtym tiez som nevedela s ktordj strany to chce ist skorej von 😂 Chvalabohu ale iba s jednej 😆 Ja stvrtok opat som zvedava ci ma posle na ultrazvuk.,, tak mozno uz nestihnes do piatku prist 🙂

lujzamisko
18. apr 2016

@katuliena82 však to všade to tlači a polovička to tým pádov vzdala lebo sa mu nepáči keď len on si kvazy užije 😀 ale keď to nepôjde do terminu tak budeme skúšať. 😀
No pred termínom 10 dní q to ešte chodím do rizikovej poradne aj keď neviem prečo. ☹ no tak som bola nasrana lebo ani na uzv má neposlal nič. Neviem ako je malý veľký nič vôbec