Aprílovky 2016
@katuliena82 ja neopucham ale tusim zacinam niesom si ista.,, clenky na nohach ale asi to len zacina.,, pri prvom tiez oba clenky a vtedy to bolo mrte.,, alebtiez chvilu pred terminom
@priora dúfam že ešte stihnem 😀 . Ale už malý začína od vsadial tlacit . 😀😀 bude asi väčší . Tak po pôrode už môj vie že minimálne 6 týždňov nič nebude 😀😀😀😀
@lujzamisko mi sme tusim po 3 tyzdnoch ale ma nerezali takze sa to v pohode dalo.,,
@priora ja keď som videla moju jazvu dolu, tak sme čakali 6 tyzdnov, myslela som si že sa už nezahojim. Ale zahojil sa všetko 🙂
@katuliena82 došla som do nemocnice q V knihe musím nosiť papiere od každého doktora čo chodím . No tak za to že mám tie zlcnikove kamene dačo tam aj pečeň a astma a alergie tak ma tam poslali že aby ma radšej kontroloval tam doktor a ten zas kukal že prečo a tam poslali 😀😀😀😀 bola som ako pingpongova loptička odtiaľ tam . No q vraj na tejto nemocnici je ultrazvuk na inom poschodí ale musí ta poslať doktor q nič iba zas objednať sa na monitor. Tak neviem aký je lebo posledný uvz som mala 25.2 a vtedy mal 1660g . ☹ . No puchnu mi nozky keď je už moc teplo
@priora jaj to si dobre potom bola že nič dole 😀😀😀 kamoška kks sa roztrhla na 20 vnútorných a vonku ani sa radšej nepytala ☹. To je asi to čoho sa bojím že na strih šitie 😀
@lujzamisko fuuuha, ty budeš šťastná keď porodis, toľko lekárov 🙂 mne robili naposledy sono v nemocke pri poplachu zpred týždňa. Tak som sa opýtala na všetko. Ale môj doki mi robil sono naposledy v 36.tt
Ja sa neskutocne bojim nastrihu sak to musi byt aka bolest :( nakolko sombto ani nezazila.,, este abyvsom aj tak neskoncila tym cisarskym.,, no uvidim alevsak sa pouzije peda asi by to nemalo bolet.,, ach no som zvedava ako vsetky skoncime
@katuliena82 no sami doktor q to s tým zlcnikom má najprv poslali k chirurgovi odtiaľ zas k inej doktorke ta už robila sono. A potom m chceli poslať ku gastroenterologovi čo som ako povedala že a načo keď hadicu ani nič mi nespravia. 😀 užila som si 😀 moja alergologicke má Prosím ťa poslala k plucnemu a doktor a čo Vám spravím rontgom nemôžeme 😀. Tak som sa len smiala že ľavá ruka nevie čo práva . No ja som to sono mala
@katuliena82 také že to veľké 4d či 3d či ako sa to volá. Asi a priora tak mala keď že chodili sme na k tej istej 😀. A odvtedy nič .
@priora vraj na strih necitit ale šitie je zle. No a čo nám hovorila na to školení že nech sa zienky pripravíme lebo aj cez pedu musíme cítiť bolesť to bolo prvé čo som kukala q potom že no už veľa krát keď sa šije nemá také účinky už proti bolesti. 😀😀
@lujzamisko mne ani ta nasa lekarka nepovedala ze kolko mala vazi tusim jaj vi na 3d mozno uz ani nepametam hrh tam vlastne hej 🙂
@priora no mne ho robil dajaky doktor ty si tiež tak mala? ?? 60 e každý a 3x . Lebo som si nezaplatila ten balíček na začiatku
@lujzamisko hej suchanek doktor.,, niekde som citala ze sa plati 60,60 a 30 a tiez som platila 3x 60€.,, strasne monotonny som prinom zaspavala sice hovoril zaujimave veci ale.,, ono by ta to vyslov tak ci tak rovnako tusim
Inac materska vam uz prisla? Ci kedy ma prist?
@priora prišla už mi prva 😀 no najprv bolo posledný 30 ale vraj ten robila predtým doktorka a od kedy on robi
@lujzamisko mne este nic neprislo tak ci mam dakam volat ci cakat.,,, fu upratala som a mam dost hlavne ked umyvam mi odpadavaju krize ale zato bublaninka je uz v trube 🙂 aha tak preto bo som sa cudovala ked zas pytali 60€
@lujzamisko baby ak ma bolí práve ucho čo si mám nato dať
@debora16 ja zas do vaty kúsok cesnaku nie veľa a ten ťahá bolesť 😀.
@priora no mne došli papiere a 14 mi aj prišlo na účet už prvá . Ja som si už predtým volala do sociálky či mám schválené kým nedošli papiere.
@priora a počuj mala si aj nejaké obrázky keď ti on robil uzv lebo iný kks čo chodili na tento veľký ultrazvuk mávali ešte aj video ale U iných doktorov
@lujzamisko aj mne dosli papiere ale peniaze nie.,, zajtra tam skusim zavolat teda ze co.,, obrazky hej.,, dake mam tusim ale len s 1 ultrazvuku sak zavolaj sestricke zober usb a tie foto tam este maju tak ti ich bez problemov nahraju
@priora mne este nedoslo nic...kedy vam prisli papiere?
@katuliena82 Papiere asi pred tyzdnom mi prisli.,, ale teraz ma napadlo ze oni maju neviem kolko casu poslat peniaze.,, ale viem ze to bol dlhy cas...
@priora no peniaze ti pridu buduci mesiac aj spatne za marec, a maju 2 mesiace na poslanie rozhodnutia. Mna teta odbila ze nemam narok, pritom ako ratam tak ratam a narok mi vznika, odrobene mam...tak som jej tam ten papier aj tak nechala. Tak teraz netusim ze ci budem cakat plne 2 mesiace ci co...ale ak ti doslo len pred tyzdnom, tak mi nic neostava, len cakat kedy sa tety rozkyvkaju
@katuliena82 si nepracovala ci ako ked nemas narok? Ja som pracovala Dva roky,, ked mal maly 10 mesiacov som isla do prace nastupila 17.3.14 a materska mi vtedy aj zeovna zacala 17.3.16 🙂) az teraz som si to uvedomila 😂

@lujzamisko do rizikovej prečo? Moje dieťa má teraz okolo 3900 vraj...