icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
katuliena82
18. apr 2016

@lujzamisko do rizikovej prečo? Moje dieťa má teraz okolo 3900 vraj...

priora
18. apr 2016

@katuliena82 ja neopucham ale tusim zacinam niesom si ista.,, clenky na nohach ale asi to len zacina.,, pri prvom tiez oba clenky a vtedy to bolo mrte.,, alebtiez chvilu pred terminom

lujzamisko
18. apr 2016

@priora dúfam že ešte stihnem 😀 . Ale už malý začína od vsadial tlacit . 😀😀 bude asi väčší . Tak po pôrode už môj vie že minimálne 6 týždňov nič nebude 😀😀😀😀

priora
18. apr 2016

@lujzamisko mi sme tusim po 3 tyzdnoch ale ma nerezali takze sa to v pohode dalo.,,

katuliena82
18. apr 2016

@priora ja keď som videla moju jazvu dolu, tak sme čakali 6 tyzdnov, myslela som si že sa už nezahojim. Ale zahojil sa všetko 🙂

lujzamisko
18. apr 2016

@katuliena82 došla som do nemocnice q V knihe musím nosiť papiere od každého doktora čo chodím . No tak za to že mám tie zlcnikove kamene dačo tam aj pečeň a astma a alergie tak ma tam poslali že aby ma radšej kontroloval tam doktor a ten zas kukal že prečo a tam poslali 😀😀😀😀 bola som ako pingpongova loptička odtiaľ tam . No q vraj na tejto nemocnici je ultrazvuk na inom poschodí ale musí ta poslať doktor q nič iba zas objednať sa na monitor. Tak neviem aký je lebo posledný uvz som mala 25.2 a vtedy mal 1660g . ☹ . No puchnu mi nozky keď je už moc teplo

lujzamisko
18. apr 2016

@priora jaj to si dobre potom bola že nič dole 😀😀😀 kamoška kks sa roztrhla na 20 vnútorných a vonku ani sa radšej nepytala ☹. To je asi to čoho sa bojím že na strih šitie 😀

katuliena82
18. apr 2016

@lujzamisko fuuuha, ty budeš šťastná keď porodis, toľko lekárov 🙂 mne robili naposledy sono v nemocke pri poplachu zpred týždňa. Tak som sa opýtala na všetko. Ale môj doki mi robil sono naposledy v 36.tt

priora
18. apr 2016

Ja sa neskutocne bojim nastrihu sak to musi byt aka bolest :( nakolko sombto ani nezazila.,, este abyvsom aj tak neskoncila tym cisarskym.,, no uvidim alevsak sa pouzije peda asi by to nemalo bolet.,, ach no som zvedava ako vsetky skoncime

lujzamisko
18. apr 2016

@katuliena82 no sami doktor q to s tým zlcnikom má najprv poslali k chirurgovi odtiaľ zas k inej doktorke ta už robila sono. A potom m chceli poslať ku gastroenterologovi čo som ako povedala že a načo keď hadicu ani nič mi nespravia. 😀 užila som si 😀 moja alergologicke má Prosím ťa poslala k plucnemu a doktor a čo Vám spravím rontgom nemôžeme 😀. Tak som sa len smiala že ľavá ruka nevie čo práva . No ja som to sono mala

lujzamisko
18. apr 2016

@katuliena82 také že to veľké 4d či 3d či ako sa to volá. Asi a priora tak mala keď že chodili sme na k tej istej 😀. A odvtedy nič .

lujzamisko
18. apr 2016

@priora vraj na strih necitit ale šitie je zle. No a čo nám hovorila na to školení že nech sa zienky pripravíme lebo aj cez pedu musíme cítiť bolesť to bolo prvé čo som kukala q potom že no už veľa krát keď sa šije nemá také účinky už proti bolesti. 😀😀

tomasko27
18. apr 2016

@priora Ahoj nastrihnutie necitit,lebo ono je to take dole vsetko natiahnute ze to necitit a vtedy citis kontrakcie tak tu bolest z nastrihu necitit ale sitie citit statocne pokial nedaju injekciu.

priora
18. apr 2016

@lujzamisko mne ani ta nasa lekarka nepovedala ze kolko mala vazi tusim jaj vi na 3d mozno uz ani nepametam hrh tam vlastne hej 🙂

priora
18. apr 2016

@tomasko27 aspon ste ma ukludnili 🙂) ja som sa zvnutra natrhlaváe ale ze len 2 stehy sila ma a bolo to dost bolestive

lujzamisko
18. apr 2016

@priora no mne ho robil dajaky doktor ty si tiež tak mala? ?? 60 e každý a 3x . Lebo som si nezaplatila ten balíček na začiatku

priora
18. apr 2016

@lujzamisko hej suchanek doktor.,, niekde som citala ze sa plati 60,60 a 30 a tiez som platila 3x 60€.,, strasne monotonny som prinom zaspavala sice hovoril zaujimave veci ale.,, ono by ta to vyslov tak ci tak rovnako tusim

priora
18. apr 2016

Inac materska vam uz prisla? Ci kedy ma prist?

lujzamisko
18. apr 2016

@priora prišla už mi prva 😀 no najprv bolo posledný 30 ale vraj ten robila predtým doktorka a od kedy on robi

priora
18. apr 2016

@lujzamisko mne este nic neprislo tak ci mam dakam volat ci cakat.,,, fu upratala som a mam dost hlavne ked umyvam mi odpadavaju krize ale zato bublaninka je uz v trube 🙂 aha tak preto bo som sa cudovala ked zas pytali 60€

debora16
18. apr 2016

@lujzamisko baby ak ma bolí práve ucho čo si mám nato dať

priora
18. apr 2016

@debora16 vnutri zvonka? Mne davala svokra do vaty jablkovy ocot.,, alebo kup kvapky

lujzamisko
18. apr 2016

@debora16 ja zas do vaty kúsok cesnaku nie veľa a ten ťahá bolesť 😀.

lujzamisko
18. apr 2016

@priora no mne došli papiere a 14 mi aj prišlo na účet už prvá . Ja som si už predtým volala do sociálky či mám schválené kým nedošli papiere.

lujzamisko
18. apr 2016

@priora a počuj mala si aj nejaké obrázky keď ti on robil uzv lebo iný kks čo chodili na tento veľký ultrazvuk mávali ešte aj video ale U iných doktorov

priora
18. apr 2016

@lujzamisko aj mne dosli papiere ale peniaze nie.,, zajtra tam skusim zavolat teda ze co.,, obrazky hej.,, dake mam tusim ale len s 1 ultrazvuku sak zavolaj sestricke zober usb a tie foto tam este maju tak ti ich bez problemov nahraju

katuliena82
18. apr 2016

@priora mne este nedoslo nic...kedy vam prisli papiere?

priora
18. apr 2016

@katuliena82 Papiere asi pred tyzdnom mi prisli.,, ale teraz ma napadlo ze oni maju neviem kolko casu poslat peniaze.,, ale viem ze to bol dlhy cas...

katuliena82
18. apr 2016

@priora no peniaze ti pridu buduci mesiac aj spatne za marec, a maju 2 mesiace na poslanie rozhodnutia. Mna teta odbila ze nemam narok, pritom ako ratam tak ratam a narok mi vznika, odrobene mam...tak som jej tam ten papier aj tak nechala. Tak teraz netusim ze ci budem cakat plne 2 mesiace ci co...ale ak ti doslo len pred tyzdnom, tak mi nic neostava, len cakat kedy sa tety rozkyvkaju

priora
18. apr 2016

@katuliena82 si nepracovala ci ako ked nemas narok? Ja som pracovala Dva roky,, ked mal maly 10 mesiacov som isla do prace nastupila 17.3.14 a materska mi vtedy aj zeovna zacala 17.3.16 🙂) az teraz som si to uvedomila 😂