icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
priora
19. apr 2016

@katuliena82 ty si riesila uz tu soc? Pekne ich pootravuj ja mam uz postu doma

katuliena82
19. apr 2016

@priora volala som a že kvôli tomu, že v januári som dala v zahraničí výpoveď a nemam odpracovane 2 roky tu na SVK takže mi nevychadza podpora, nemam narok ani na MD, len na rodičovský, bez ohľadu na tych 270 dni....a ani nevedeli kde zapotrosili tu žiadosť, ale že muž môže prísť a dajú mu papier na počkanie.

fg1984
19. apr 2016

@katuliena82 Ja som bola hospitalizovaná, kvôli rizikovému tehotenstvu.

lujzamisko
19. apr 2016

@fg1984 tak to si mala Dobrý porod . Tak keby že mám taký porod q som doma nebudem prvá ani posledna čo doma porodim 😀😀😀😀. Ale nie však každá máme to inak . A keď že si bola na rizikovom a hospitalizovana lepšie že si nebola doma. A na sanitku nemusím čakať mňa berie polovička

fg1984
19. apr 2016

@lujzamisko ved, oto ide, keby ma mal brať hocikto podľa tvojej inštruktorky, tak neviem , neviem, čo sa stane, kde porodím?

katuliena82
19. apr 2016

@fg1984 tak to dopadlo najlepšie ako mohlo

katuliena82
19. apr 2016

@fg1984 ale inštruktorka hovorí inštrukcie podľa všeobecnej štatistiky...neviem si predstaviť prísť do nemocky teraz s tym ze ma prehnalo a že sa bojím že porodim, vsak by sa doktori pozerali.....mala si netypický priebeh, určite nemá veľa žien taku skúsenosť 🙂

katuliena82
19. apr 2016

@lujzamisko ja mám nemocnicu 3 minúty autom našťastie 🙂

fg1984
19. apr 2016

@katuliena82 ved to, priebeh pôrodu naštudovaný, čas minúty všetko a zrazu nič sa nekonalo, ja som len potom chytila paniku, ako dobre, že som bola v správny čas na správnom mieste.

lujzamisko
19. apr 2016

@katuliena82 keď niesu kolóny tak aj my do 10

lujzamisko
19. apr 2016

@katuliena82 tak ja hovorím každá žena má iný porod nie každá má silné bolesti niektoré zas majú dlhý porod niektoré rýchli. Každá žena sme iná 😀😀😀.

lujzamisko
19. apr 2016

@fg1984 to nebola že inštruktorka 😀 ale doktorka s kramarov ale tak každá žena je iná. Niekto má dlhé hodiny bolesti a t niekto ako ty že to príde rýchlo. 😀😀😀 a ja som to ne písala ako V zlom však keď by som cítila že niečo nie je V poriadku tak jasne že nečakám kým mi odtecie voda 😀. Hlavne že ste dobre dopadli

lujzamisko
19. apr 2016

@katuliena82 a nemáš nárok na materskú s tej inej krajiny ??

fg1984
19. apr 2016

@lujzamisko ale ja som nevedela. že niečo nie je v poriadku, len ma prehnalo, bez iných predpôrodných príznakov, ja prvorodička, vedela som len toľko, že to nepôjde tak rýchlo a na všetko bude čas, a nebol by..keby som doma a nemocnica 15 km.

fg1984
19. apr 2016

@lujzamisko voda odtiekla až po pôrode, čiže som nemala suchý pôrod

katuliena82
19. apr 2016

@lujzamisko nie, ja som robila v Norsku ale pre litovsku firmu a materska by stála za velkeee oneee 😂😂😂

lujzamisko
19. apr 2016

@fg1984 hm tak ešte že si bola V nemocnici. Ale už ste V poriadku aj s baby?

lujzamisko
19. apr 2016

@katuliena82 jaj hm na Slovensku je to tak. Oni chcú aby sa rodilo viac detí ale matkám nedajú ani toľko aby vedeli s toho žiť . Však tých 200e je smiešne .

fg1984
19. apr 2016

@lujzamisko áno sme v poriadku, všetko je OK

priora
19. apr 2016

No som zvedava co tuto noc zatial iba bolesti hlavy.,, aj to ze asi hodinu som revala ( hnusne hormony ) a unavena statocne som.,, mala cely bozi den hore.,, ale je to uz dost neprijemne.,,
@lujzamisko dufam ze si tuto noc na rade ty ne ze mi dojde zle 🙂

debora16
20. apr 2016

@priora
@lujzamisko baby juj máte to trápenie ako to čítam tak sa my zdá že som asi dobre natom spím ak zaspím posledné 2dni celú noc aj mechúr poslúcha ,len mám psych.nervy že čo ako kedy ,hormóny smiech a plač sa striedajú stačí keď niekto niečo povie ako ste natom vy s náladou už neviem ako sa zamestnať aby som nemyslela nato kedy to už bude zanami 😀 ☹

lujzamisko
20. apr 2016

@priora túto noc nič. Snáď ani ty. Len kríze má boleli ale aj malý je jak divy aj dnes ráno . Asi sa mu nepáči pocasie 😀😀

lujzamisko
20. apr 2016

@debora16 plač poznám stačí keď niečo mi odvrkne a už rev.kamoska mi vraví počkaj keď budeš kojit tiež sa ti budú hormony búrit. Tak snáď to bude lepšie. 😀😀😀.

katuliena82
20. apr 2016

Ja som trošku nachladla, rano mi bolo na vracanie, tak sa preliecujem. Zajtra poradňa :( už som si myslela že tam nepojdem.

lujzamisko
20. apr 2016

@katuliena82 možno ti povedia už tu ostanete😀😀😀. Vy máte s priorov zajtra a ja piatok. Musím sa popytat doktora čo q ako lebo on len všetko Vporiadku dDovidenia 😀 q ja neviem nič 😀😀😀☹

priora
20. apr 2016

Ja som sa aj vyspala nebolo mi zle 🙂 hej zajtra poradna zas tri hodiny cakat 😒 Som zvedava co povie uz si ma tam mozu aj nechat

lujzamisko
20. apr 2016

@priora ja moc nič nečakám V piatok že povedal a tam sa už niečo deje 😀 . Myslím že malý pôjde pomali až na termín toho 29

priora
20. apr 2016

@lujzamisko ja tipujem ze klasika vyvolavacka po termine 🙂

lujzamisko
20. apr 2016

@priora a to potom je ako ?? To doktor ti dá termín že V tedy Dôjdete do nemocnice ??

priora
20. apr 2016

@lujzamisko hej prides na poradnu este ti dadaku kontrolu abo co a potom ti da termin na "ubytovanie" ale neviem kolko nechavaju prenasat asi 10 dni.,, mne vyvolavali skorej skrz tej cukrovky