icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
lujzamisko
20. apr 2016

@priora Fuf tak snáď malý sa rozhodne budúci týždeň normálne 😀 víkend nech mamine a tatovi ešte nechá chceme ísť na večeru posledný krát von 😀😀. Veľmi sa vám zmenil rytmus keď sa malý narodil ??

katuliena82
20. apr 2016

Baby ja mám dnes depku už...všetci vkuse otravujú že či som neporodila, svokra volala že či sa maly hýbe, že sa bojí...sakra na nervy mi idu.

priora
20. apr 2016

@lujzamisko prvy rok bol narocny.,,, a potom uz lepsie a lepsie.,, som bola stale nervozna lebo do 7 mesiacoch mal koliky.,, ale vsetko sa da zvladnut 🙂

priora
20. apr 2016

@katuliena82 kasli na nich 🙂 ani telefon nezdvihaj 🙂 mne matka volala ze mam prist domov ze co budem robit ked to na mna dojde a ja doma samavs malym 🙂) jej hovorim nech da pokoj a je 🙂

katuliena82
20. apr 2016

@priora 😀 dobre tak

lujzamisko
20. apr 2016

@katuliena82 tieto telefonáty typu mám aj ja najradšej. Mne známa volala ešte aj po búrke či náhodou niečo už nieje . A že cez víkend bude pršať dávaj pozor aby si ne porodila. A ja jej na to a čo mám odplasit mraky 😀 . Každý ešte ste celý V celku. ...... niekedy je to až otravné . Zdvihnem prosim a druha strana jej ešte nerodite. ...... Netreba si to asi všímať. Mne ešte lezie na nervy keď kamoška aj hodinu drží brucho a malemu rozpráva kopni má konečne . No darmo povie človek čo už

lujzamisko
20. apr 2016

@priora tak dúfam že to budeme zvládať a prídeme na svoj režim dajaky 😀😀😀😀😀. Sestrina mala to bol anjelik síce niekedy s rozkami ale aj keď jej išli zúbky nič ne plakala iba keď bola pokakana riadne alebo hladná vtedy len plakala a len ináč sme ani nevedeli že je 😀😀😀😀

priora
20. apr 2016

@lujzamisko maly od rana do noci plakal ;( ked tak hrkalka a to ho aj dve hodiny bavilo.,, ale asi na nrrvy po 5 min u mna 🙂 kolkokrat sa stalo ze rodicia zaspali a on este hore.,? Alebo muz sedel pred tv snim a on zaspal a maly kukal tv do noci 😀 Ja som nemohla mat vankus bala som sa ze ho udusim kolkokrat som vyskocila s postele a hladala ho po posteli pod vankusom a pritom bol v postielke a to sa mi viackrat stalo a pritom s nami nespaval parkrat sa stalo.,,

lujzamisko
20. apr 2016

@priora to sa bojím že nebudem vedieť :☹☹ ale tak snáď zvládnem všetko 😀. Predchvilkou som bola S maminou V obchodoch tu U nás a taká bolesť dole že slzicky vyhrkli ale asi hodinu viac krát po sebe asi som dlho stala a malý tlačil moc ☹

katuliena82
20. apr 2016

@priora toto sa stavalo aj mne, riadne stavy a sranda je, ako sa zena hned nauci zobudit sa na kazdy zvuk 😀 @lujzamisko ale ide spln!!! 😀 ja som sestra a ked je spln, tak nikto nechce mat sluzbu v robote, tak ludom zvykne strasne sibat, zeny vtedy castejsie rodia... to bude telefonatov. My mame ist na oslavu cez vikend a ja sa uz teraz nerada takto promenadujem pomedzi ludi, vsetci maju pocit ze mi musia chytit brucho a komentovat. Tak strasne by som to chcela nestihnut 😀

lujzamisko
20. apr 2016

@katuliena82 tak ja by som ešte sobotu chcela V kľude 😀😀 no vraj to vplýva . No ja dnes asi tou prechádzkou som sa precenila lebo tak ma chvilkami boli dole neviem tak jak keď máš dostať. Tak neviem či zas nejaky poslickovia na mňa len chodia. Snáď Hej a ešte týždeň pekne vydržíme . 😀😀😀😀.

katuliena82
20. apr 2016

@lujzamisko mozno poslickovia, mozno bolesti zacinaju 🙂 ked ma moj muz videl dnes v depke, tak ma vzal na prechadzku, akurat sa maly dnu nepucil a dobre sa mi chodilo. Tak zas po schodoch a po kopcoch...ale bolo nadherne a mam lepsiu naladu. Som zvedava co zajtra u doktora. Vam dievcata prajem, aby ste sa v noci vyspali a nebolo vam zle 🙂 a teraz mi napadlo, ze som mala vzdy bolesti ked bol spln, naposledy pred mesiacom sme boli s muzom aj na pohotovosti v nemocke a dva mesiace predtym ma hospitalizovali kvoli bolestiam. Tak mohlo by to aj teraz zabrat 🙂

lujzamisko
20. apr 2016

@katuliena82 no snáď len poslickovia 😀 snáď vyspime. Spln hm snáď vôbec zaspim lebo vtedy ma zrazu večer po chytí upratovacia mánia 😀😀😀

priora
20. apr 2016

O splne mi nehovorte sa vzdy bojim uz som bola 2krat namesacna ;( som sa zobudila v pyzame vo vytahu bez klucov v ponozkach.,, ja som rano mala len take tri krce a tod vse :/ som vysla so sprchy no baby dava mi to zabrat.,, to holenie KO

lujzamisko
20. apr 2016

@priora ja už len asi holiť až cez víkend lebo stačí že sa o sprchujem 😀 už aj to som tam pomali hodku 😀😀😀😀😀. Mali ste chuťe počas tehotenstva ?? Ja nie až totiž to na mňa prišlo 😀

katuliena82
21. apr 2016

@priora na posteli poleziacky po hmate, tak sa holim ja už 3 mesiace 😂

priora
21. apr 2016

@lujzamisko ja nie len chute stale na tie iste jedla halusky s vajcom to aj pri prvom tehu 🙂 a vsetko co obsahovalo halusky a knedlu 🙂 a dva tyzdne mam take ze idem si dat chleba s mastou a cibulou a o minutu natl ma nato prejde chut a chut mam na daco ine a dokolecka.,, aj teraz mam na daco chut ale nevirm naco.,,,

priora
21. apr 2016

@katuliena82 na posteli? 😂 Ja kolkokrat rozmyslam ze dojdem s "chlpatou" 😂 Uz ma to fakt nebavi.,, no som zvedava co dnes na poradni.,, uz tu veselo vysedavam 😬 Tesim sa ked pride o 10.,, nechapem naco tu ma o 8 potom.,, tak ma v noci bolela lava strana panvy ze po sediacky mi bolo najlepsie a tie bujne sny blee

debora16
21. apr 2016

@priora
@katuliena82 tak aj mňa dnes čaká poradňa našťastie tam nemusim byť tak skoro stačí o 11h. Som Veľmi zvedavá ako dopadneme BAby

lujzamisko
21. apr 2016

@priora prekvapivo som túto noc spala jak dudik 😀😀😀. Raz WC a to som hneď zaspala . Držím palce na poradni a nech to máš rýchlo

lujzamisko
21. apr 2016

@katuliena82 debora16 aj vám držím palce na poradni. Ja až zajtra

priora
21. apr 2016

Cakam a cakam.,, kazdu chvilku to uz budem mat za sebou 🙂

lujzamisko
21. apr 2016

@priora a čo ti hovorí na poradni aj povedali nejaké info o krčku či sa už niečo s ním deje lebo mne vždy len vv poriadku q spýtam sa na niečo q on to je V poriadku

katuliena82
21. apr 2016

Ja zas, od 4 v noci bolesti, krásne hory na zázname, že možno sa dnes uvidime na sále povedala sestricka. Krcok je na rozpad, že to už dlho nepotrvá povedal doktor...no tak ak do budúcej poradne neporodim, bude sa riešiť hospitalizácia. Ale dnes to je nejaké rozbolavene, tak pijem malinikovy a zazvorovy caj 😁

priora
21. apr 2016

Uz som davno aj doma.,, vsetko v poriadku

lujzamisko
21. apr 2016

@priora tak že ešte nebude malinka . No my sme boli V poluse V telekome rýchlo a zas dole pichanie kŕče 😀 hovorím no že by nedeľné dieťa to bude 😀

lujzamisko
21. apr 2016

@katuliena82 tak teraz si doma ??

katuliena82
21. apr 2016

@lujzamisko hej, doma 🙂

priora
21. apr 2016

@katuliena82 a bola si v nemocnici ci ako?

priora
21. apr 2016

@lujzamisko hovorim ze az po termine 😁