icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
lujzamisko
21. apr 2016

@priora ach budeme na 1 mája 😀😀😀😀

lujzamisko
21. apr 2016

@katuliena82 snáď už dnes to bude 😀 hlavne aby už bolo tebe najlepsie

priora
21. apr 2016

@lujzamisko ked uz mam prenasat tak nech je to na toho 10.5 🙂) nech je sranda 😀

katuliena82
21. apr 2016

@lujzamisko neviem, ale chystam všetky intervencie. V každom prípade.už max iba 1 poradňa 🙂

katuliena82
21. apr 2016

@priora mas tam nejaký špeciálny.dátum?

priora
21. apr 2016

@katuliena82 vtedy sa prvorodeny narodil 🙂)

lujzamisko
21. apr 2016

@priora tak môj má až 23 tak že to už je moc dlhooooo. No tak snáď budúci týždeň porodime. Ja ale nejako necítim že by už iba keď veľa chodím bolesti ale ináč nič. ☹☹☹ a neviem nechcem vyvolacky asi by som viac stresovala ☹☹☹☹. Ach jaj. A ako sa ináč cítiš ??

lujzamisko
21. apr 2016

@katuliena82 a už ti prestali dnes bolesti ??. Ja dnes nič ani neviem poriadne že som tehu len keď malý sa pohmiri 😀😀 . Myslíš že tá zátka môže byť tak že ide len po kusickoch lebo keď sa niekedy utrem tak ako trocha sopel alebo k ako to nazvať. Ale už asi týždeň

priora
21. apr 2016

@lujzamisko ani ja sa nevitim ze o tyzden nam termin 🙂)) a dneska super som bola s malym vonku tri hodiny a nic mi neni az nechApem normalne viem stupit na paty, ze keby toto bolo cele tehu tak ze super,,, a este mi lekarka hovorila zas ze ked budem mat krvavy vytok ci hlien ci ako to povedala ze je to ok.,,,

lujzamisko
21. apr 2016

@priora aj ja dnes fakt deň super 😀 neviem čím to je či ten spln čo bude alebo čo 😀 lebo pozerám kalendár a až zajtra by mal byť

priora
21. apr 2016

@lujzamisko mi nehovorte o splne ten zivy sen co som mala nol strasny.,, i ked to su vsetky moje sny neviem preco.,, mame rekreacne stredisko v lese a vkuse sa mi l tom sniva uz odmala dake zle sny.,, som rozmyslala o psycholoske abo daco

lujzamisko
21. apr 2016

@priora zle sny ani ne spomynal malisme taký sen minule že az aa teraz u svokry strasi vraj nieco ☹f

lujzamisko
21. apr 2016

@priora zle sny ani ne spomynal malisme taký sen minule že az aa teraz u svokry strasi vraj nieco ☹f

katuliena82
22. apr 2016

@lujzamisko v noci ustáli a to som si dala večer vaňu, že to môže pomoct.. No, dnes sa ideme zas prechádzať. Aku ste mali noc? Ja som už naspata

katuliena82
22. apr 2016

@lujzamisko ta zátka môže odchadzat aj po kusockoch a dlho

lujzamisko
22. apr 2016

@katuliena82 ja som spala opäť skvelo dnes poradňa tak som zvedavá 😀😀 dnes V noci spln tak možno dnes to vide 😀

debora16
22. apr 2016

@priora
@katuliena82 tak včera bol super deň tiež 3h. Vychádza s mojou mamičkou popri Váhu ,noc som bola zabitá A dnes som behala zo starším synom detská Doktorka a pak koznej tak od 6.30h.hore o 7h.už v čakárni a o 10h.sme sa vybavili konečne nohy hore 😀 ale je škoda nevyužiť slniečko ešte vonku tak kým viem chodiť tak šup do prírody po pôrode kým sa to zahojí To pár týždňov potrvá kým budeme zasa ako rybičky

debora16
22. apr 2016

@lujzamisko ako si dopadla na poradni 😀

lujzamisko
22. apr 2016

Poradňa dopadla dobre trošku poslickov na ctg 😉. Ešte nám dali termín budúci štvrtok ak do vtedy neporodite prídete . Spýtala som sa ako vyzerá krcok doktor že víkend ešte nebude 😀😀😀😀😀. Ináč všetko ako má byť 😀

lujzamisko
23. apr 2016

Baby keď sú už ako pred pôrodom môžu to byť ako strašne bolesti krížov ktoré idú smerom do pod bruška? ? Ja som to mala celú noc každých asi 25 m a teraz ráno stále a už neviem asi možno len kríze má bolia. Lebo som sa zľakla či nie oblicky ale na malú chodím pijem dosť tekutín.

katuliena82
23. apr 2016

@lujzamisko ano, myslim ze je to sposobene blizkym porodom 🙂 vtedy zvyknu krize velmi boliet

katuliena82
23. apr 2016

@lujzamisko keby ti niekto pobuchal po stranach chrbtice priblizne v polovici chrbta (oblicky su dost hore, nie na krizoch), tak by ta to pri problemoch s oblickou velmi bolelo. Ale ak ta boli chrbat nizsie, tak to skor vyzera ako kontrakcie, vela zien citi pri porode bolesti len v krizoch (ja) 🙂

lujzamisko
23. apr 2016

@katuliena82 ja neviem lebo cjvilku nic uplne ze mam pocit ze uz fajn a hned do toho bolest krize a podbrusko asi tak minutu a pol to trvá a prejde . Tak neviem keď už nebudem vedieť vydržať že je to bolesť pôjdeme asi kuk na pohotovosť ☹ ale keď to bude stále len každý 10 min ee. Malého cítim jak sa hybe všetko len toto ma bolí od večera

katuliena82
23. apr 2016

@lujzamisko no, tak mas asi kontrakcie. Stopuj si cas 🙂 presne tak to vyzera, ze ked to prejde tak je to uplne v pohode a potom znova bolest. Huraaa, ides asi rodit 🙂 tak si to skus teraz odstopnut a ak to bude pravidelne, tak sup do nemocky

lujzamisko
23. apr 2016

@katuliena82 no teraz zo mňa vypadla kusi zátky a ako keby ods plech lá voda

priora
23. apr 2016

@lujzamisko jeej zeby uz? Mna pred 3 dnami ci kedy boleli brutal krize ale strasna bolest aj na dotyk akk keby a v poho.,, v noci ma tiez chytili take 2 krce a teraz ma sem tam zaboli.,, odtiekla ti voda ci co?

lujzamisko
23. apr 2016

Už som V porodnici voda išla pápa ale som len na 1.5 prsta

priora
23. apr 2016

@lujzamisko supeeer 🙂 drzim palce nech to mas cim skorej za sebou 🙂

lujzamisko
23. apr 2016

@priora no snáď povedali že malý je veliky cez 3.5 kg ale merali mi aj panvu q všetko že by malo byť ok . Ale bolesti odišli boli každých 10 min teraz len sem tam a vody ide q ide

priora
23. apr 2016

@lujzamisko moja bude mat aj viac to je v poho 🙂 prvy mal 3 950 .,, merali panvu ? Mne nikdy nic.,, a muz je s tebou?