Aprílovky 2016
@lujzamisko tak ale super ze bude pri tebe 🙂 vlazna voda 😐 Na porazenie.,, ja som volala muzovi ked som bola na 4
@katuliena82 este ta aj predbehla 🙂) to znamena ze ja budem posledna
Tak stále nič ☹ len voda voda voda a každých 12 min bolesti
@lujzamisko no mozno to chvilku potrva.,, na kolko si otvorena? Tepla sprcha je super mne pomahalo to a fit lopta
@lujzamisko drzim ti palceky juj tak sa trapiš ale neboj sa za pár to budeš mať zasebou pomozu ti,sú na teba dobré sestričky
@lujzamisko inak som stebou a myslím nato aby to šlo čo najrýchlejšie a najľahšie dôležita je podpora aj keď nevieme byť s tebou v duchu som tam juj drzkaj sa Lujzi
No bola som ráno o 10 len na 1.5 prsta tak snáď to pôjde rýchlo len bolesti sem tam tak dám vedieť keby niečo
@priora hahaaa, podľa mňa budem posledná ja.
@katuliena82 stavime sa? 😂
Som zistila ze maly ma asi mrve, ide ma pocnut s toho :( teraz neviem ze co
@priora neboj te zachviklu budete aj vy
@katuliena82 za chvíľku pôjdeš ja od 8 nič poriadne tak že neviem ako dlho
@lujzamisko uz to mas za sebou? 🙂 cely den na teba myslim
Ďaľší deň zanami a noc pred nami mne povedali že ak to nepríde samé tak 30.4. Tomu pomôžu v nemocnici juj chcem aby to šlo same
Nemám za sebou babule úplne prestali bolesti teraz tak každých 20 minut mám proste hruza tepla voda nejde však na čo . A už som behala po izbe skákala na fit lopte proste všetko čo sa dalo q nič. ☹☹☹ už nevládzem od včera večera som mala bolesti celú noc skoro hore q nič dostala som antibiotika už ....... je to na prd a môj tu nemôže zatiaľ ani byť
Mi sme teraz prisli s detskej pohotovosti a sedim vnutri a kukam kalendar a zistila som ze zajtra ma muz meniny 🙂) este hovoril ze by sme sa mohli este v noci vratit 🙂) a maly ma alergiu nakoniec.,, tak v pondelok behavky
@lujzamisko a ty si v ruzinove ? A ked ti odtiekla plodova voda by nemali urychlit porod? Ja uz som myslela ze to mas aj zadebou 😥
@priora kramare no že oni čakajú 24 hodín do vyvolavania
@lujzamisko ked sa ti da skus si posat budes potrebovat este vela sil.,, ale sme s tebou
*pospat
@priora už začínam mať zas bolesti takých každý 12 minút snáď sa rozbehne to pekne
@lujzamisko ako si to zvládla Lujzi prezila si noc
@lujzamisko hadam uz mas po 🙂

@priora nie musel ísť domov že potom ho zavolám už keď to bude viac . No a ešte vraj ide len V sprche vlazna voda tak sa teším ☹