Aprílovky 2016
Nechali trápiť má však už som mala len jeden prst chýbal ale malemu sa nechcelo zísť nižšie darmo ja tie kkntrakcie na tlačenie Nemohla som. A tak potom konečne rozhodli 😀
@lujzamisko takže si nemala nejaké silné kontrakcie alebo sa stratili úplne kontrakcie ,tak ja som noc prespala je to normálne že dokážem prespať zrazu 7h. V kuse
Ajojte baby...po dlhsom case sa pridavam do diskusie...citam ze niektore to mate uz za sebou a tisko zavidim a zaroven gratulujem...ja mam termin vo stvrtok ale malej sa dako nechce..ani sa vobec neotvaram nic...tuto noc az do teraz ma bolia dost krize a v podbrusku...mavate to aj vy?
@debora16 od 37.tt, 1 lyžica pomletych semienok za deň. Ja som to píla zaliate ako čaj rano
@debora16 práveze už boli fajne ale potom po hodine a pol prešli. A ráno mi dali oxitocin a bola som na 8 prstov ale stále chýbal dajaky centimeter neskôr . A bolesti už tie čo až na konečník máš už som nevedela CIA som pri tom poslednom kole a zistili že malý nieje hlavičkou ako by mal byť tak sup sa cisarak na
@priora jedna ležala som mnou termín 12 V utorok ju dali ležať a až včera ráno jej praskli vodu q stále nič len bolesti bolesti ale neotvarala sa tak nakoniec cisarak
@lujzamisko kks tlaky uz na konecnik a potom cisarak fuu.,, ja som mala tlaky na konecnik (dovtedy sa ma pytala ci uh mam som nechapala 🙂 ) a lahla a uz bol vonku.,, dufam ze u mna nezistia az na konci ze je zle otocena :/
No dva tyzdne po termine.,, to je pekne preto pocitam este s dvoma poradnami a na druhej ked tak uz povie kedy prist lezat.,,
@lujzamisko a kolko musis po cisaraku lezat?
@priora dnes ráno už dom musela vstať tak keď od pol 4 poobede do skoro 9 rána . Mám dole hadičku ešte stále záchod nič . Boli to dosť kks . A nevidím malého ☹☹ aspoň mi polovička poslala foto ☹
@lujzamisko ty si s malym este nebola ci ako?!
@priora iba keď sa narodil chvíľku asi 10 min ani to možno nie môj bol sním kým mňa dávali do kopy a od vtedy som ho nevidela ☹
@lujzamisko a preco ti ho nedaju ked uz si vstala? Neviem sice ako to funguje pri cisaraku...
@priora lebo som na pooperacnomm na rezke a tam som 24 hod až potom môžem ísť keď má prelozia a netrúfam si povedať či na noc asi ho vezmú zas lebo to tak boli ☹ keď mám čo I len vetri mať kdee to sa nedá a to chodenie je ako keď zombie sú V tv. ☹☹ ale chcem ísť hneď za ním keď príde teraz moj
@lujzamisko takze vlastne ani na kojenie nic :(

@priora aký román si napísala