icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
debora16
24. apr 2016

@priora aký román si napísala

priora
24. apr 2016

@debora16 som napisala mrte toho a neodoslalomi to a nakolko stale pisem na mobile nechcelo sa mi to znovu pisat 🙂

priora
24. apr 2016

@lenka2341 tak co si pametam po porode horor 🙂 najlepsie ked sa zobudil a ja 3 hrnce na sppraku a reval a reval pri nohach.,, ale ked bude vacsie tak super 🙂

lenka2341
24. apr 2016

@priora no neviem toto bude naše prvé.tak uvydime 🙂

priora
24. apr 2016

@lenka2341 dievcatko ci chlapec? 🙂

lenka2341
24. apr 2016

@priora chlapec 🙂

lenka2341
24. apr 2016

@priora a ty ? vydim ze už chlapca máte 🙂

priora
24. apr 2016

@lenka2341 ja jedina dievcatko? Teda dufam ze dievcatko lebo nemam vybrate chlapcenske meno

lenka2341
24. apr 2016

@priora no teraz čo viem sa rodi nejako veľa chlapcov.aspoň v mojom okolí. no to by bolo prekvapko :D ja tiež stále hovorím že dufam že to teda bude chlapec lebo všetko máme tak kúpene. :P

debora16
24. apr 2016

@lenka2341 u nás to jee už tretí chlapec

debora16
24. apr 2016

@priora škoda ale tak si sa aspoň odreagovala písaním my sme dneska boli v NR na hrade prešla som dokonca aj schody a stále sa to nerozbieha

lenka2341
24. apr 2016

@debora16 u vás doma?či tu v diskusii 🙂

lujzamisko
25. apr 2016

Nechali trápiť má však už som mala len jeden prst chýbal ale malemu sa nechcelo zísť nižšie darmo ja tie kkntrakcie na tlačenie Nemohla som. A tak potom konečne rozhodli 😀

debora16
25. apr 2016

@lujzamisko takže si nemala nejaké silné kontrakcie alebo sa stratili úplne kontrakcie ,tak ja som noc prespala je to normálne že dokážem prespať zrazu 7h. V kuse

debora16
25. apr 2016

@lenka2341 u nás doma

lina501
25. apr 2016

Ajojte baby...po dlhsom case sa pridavam do diskusie...citam ze niektore to mate uz za sebou a tisko zavidim a zaroven gratulujem...ja mam termin vo stvrtok ale malej sa dako nechce..ani sa vobec neotvaram nic...tuto noc az do teraz ma bolia dost krize a v podbrusku...mavate to aj vy?

priora
25. apr 2016

@lina501 ja tiez termin vo stvrtok.,, mozno to uz na teba ide drzim palce 🙂 ja som to mala led jednu noc aj na dotyk ma to strasne bolelo ale preslo to.,,

katuliena82
25. apr 2016

@debora16 od 37.tt, 1 lyžica pomletych semienok za deň. Ja som to píla zaliate ako čaj rano

lina501
25. apr 2016

@priora dakujem.uz sa mi ulavilo....takze zas nic....no uvidime kedy nas to chyti..srvrtok mam poradnu a ked nic 5 dni ma nehaju pretahovat a potom mi porod vyvolaju..chcela by som radcej nech sa mi to spusti same

priora
25. apr 2016

@lina501 ja ani neviem ako dlho ma nechaju pretahovat.,, ja pocutam s tym ze mi nakaze opet prist o tyzden na kontrolu

lujzamisko
25. apr 2016

@debora16 práveze už boli fajne ale potom po hodine a pol prešli. A ráno mi dali oxitocin a bola som na 8 prstov ale stále chýbal dajaky centimeter neskôr . A bolesti už tie čo až na konečník máš už som nevedela CIA som pri tom poslednom kole a zistili že malý nieje hlavičkou ako by mal byť tak sup sa cisarak na

lujzamisko
25. apr 2016

@priora jedna ležala som mnou termín 12 V utorok ju dali ležať a až včera ráno jej praskli vodu q stále nič len bolesti bolesti ale neotvarala sa tak nakoniec cisarak

priora
25. apr 2016

@lujzamisko kks tlaky uz na konecnik a potom cisarak fuu.,, ja som mala tlaky na konecnik (dovtedy sa ma pytala ci uh mam som nechapala 🙂 ) a lahla a uz bol vonku.,, dufam ze u mna nezistia az na konci ze je zle otocena :/
No dva tyzdne po termine.,, to je pekne preto pocitam este s dvoma poradnami a na druhej ked tak uz povie kedy prist lezat.,,

priora
25. apr 2016

@lujzamisko a kolko musis po cisaraku lezat?

lujzamisko
25. apr 2016

@priora dnes ráno už dom musela vstať tak keď od pol 4 poobede do skoro 9 rána . Mám dole hadičku ešte stále záchod nič . Boli to dosť kks . A nevidím malého ☹☹ aspoň mi polovička poslala foto ☹

priora
25. apr 2016

@lujzamisko ty si s malym este nebola ci ako?!

lujzamisko
25. apr 2016

@priora iba keď sa narodil chvíľku asi 10 min ani to možno nie môj bol sním kým mňa dávali do kopy a od vtedy som ho nevidela ☹

priora
25. apr 2016

@lujzamisko a preco ti ho nedaju ked uz si vstala? Neviem sice ako to funguje pri cisaraku...

lujzamisko
25. apr 2016

@priora lebo som na pooperacnomm na rezke a tam som 24 hod až potom môžem ísť keď má prelozia a netrúfam si povedať či na noc asi ho vezmú zas lebo to tak boli ☹ keď mám čo I len vetri mať kdee to sa nedá a to chodenie je ako keď zombie sú V tv. ☹☹ ale chcem ísť hneď za ním keď príde teraz moj

priora
25. apr 2016

@lujzamisko takze vlastne ani na kojenie nic :(