icon

Aprílovky 2016

reni1512
14. aug 2015

🙂 všetkyyyyy sem 🙂 nech sa spoločne radujeme!

Aprílovky 2016
lenka2341
27. apr 2016

@priora ok drž sa!a zajtra daj vediet 🙂

priora
27. apr 2016

@lenka2341 jasne dam ;) dobruu 🙂

lenka2341
27. apr 2016

dobru 🙂

lina501
27. apr 2016

@priora ja tiez zajtra poradna tak som zvedava...ale podla mna ziadna zmena...

analfabetka8
Odpoveď bola odstránená
priora
27. apr 2016

@lina501 hej sak to by nebolo ono 🙂 mne je konecne dobre 🙂)

lujzamisko
28. apr 2016

@priora zajtra už nás pustia 😀😀😀😀😀😀😀 už Sa neviem dočkať ako nie že by niečo také že jedlo ubytovanie však som na nadštandard ale chýba my pohoda kľud moja polovička a tým že aj mama je doma mi pomôže . Nohy mám jak papuče a od sestričky dostanem odpoveď že si mám vykladať nohy sa smejem q kedy však keď spi konečne sa človek naje umyje uprace bordel 😀 . Brucho boli ešte stále ale tam čo sa čudovať po operácii aby človek bol za 3 dní fit :O . A ako ty ešte furt nič čo dnešná poradňa ???? Aj ja som mala mať dnes ešte poradňu 😀😀

priora
28. apr 2016

@lujzamisko joj zavidim 🙂)) super ze uz idete domov ;) uz nech som aj ja doma 🙂 teraz sedim a cakam tak som zvedava ze co 🙂 a krpec posluvha? Mna by zaujimalo kedy sa moze idt potom von s dietatom

priora
28. apr 2016

@lujzamisko tak prave som prisla domov s poradne ked neporodim do vikendu tak v pondelok mam ist na ctg dakomu klopnut kto robi poradnu a ze mi to ma skontrolovat a ked to bude ok tak v utorok mam prist na kontrolu tak predpokladam ze vredy mi da aj termin na lezanie ked nahodou neporodim.,, no tak hadam sa to rozbehne lebo behat hore dole sa mi voooobec nechce 😠

lujzamisko
28. apr 2016

@priora no pekne my už zajtra domov 😀😀😀😀 už priberá aj tak sa teším konečne . Tak snáď porodis dávam tomu víkend 😀😀😀

priora
28. apr 2016

@lujzamisko ach zavidim :( mozno pojdeme na vymenu 🙂)) ja stale ani postielku nemam poskladanu staci ked pojdem do porodnice 🙂

priora
28. apr 2016

@lina501 ako si dopadla ty?

lenka2341
28. apr 2016

@priora no to sme na tom potom podobne 🙂 ale na buduci tyždeň vo štvrtok už to budeme mař určite za sebou. 🙂

katuliena82
28. apr 2016

@lujzamisko ja sa cítim akoby som ani nerodila, konečne maternica neboli a stichy nemam, ale tie NOHY to sú ozaj happy feet 😂😂😂 hrozneeeee

fajciarkakokotov
Odpoveď bola odstránená
lina501
28. apr 2016

@priora ahoj.no dneska mam ten vytuzeny termin a bola som na tej poradni.uz skoro rano dost silne bolesti v podbrusku ale nie v intervaloch.bolelo ma to vkuse.a este k tomu pred sprchou mi vytiekla taka biela tekutina😁...ja ze co to??a doktorka ze to sa uvolnila zatka.takze aspon nieco..otvorena som na prst tak aspon trocha sa to pohlo...kedze som mala tie bolesti v podbrusku tak ma dali na pasy...ale ziadne kontrakcie😧...tak zas nic.s doktorkou som sa dohodla ze ked nic sa neudeje v utorok mam dojst a malu mi pravdepodobne vyvolaju...chcem aby to doslo same nie vyvolavackou...tak dufam ze mala sa vypyta skor..

priora
29. apr 2016

@lina501 no ja tiez vlastne v utorook mam prist ale co bude dalej ked dovtedy nic ci mi da dalsiu kontrolu alebo uz povie ze mam na dalsi den prist.,, ja tiez nechcem opat vybolavacku.,, tuzim po normalnom spusteni :( a uz nech je ani spAt sa mi neda celu noc som hore a vkuse wc anebiem sa ulozit.,,

priora
29. apr 2016

@katuliena82 napichnute? Ja stale nic.,, chvalabohu.,, ale aj pri prvom mi zacali puchnut az po termine a bolo to hrozne.,, a teba kedy pustaju? Ci uz ste doma?

debora16
29. apr 2016

@priora
@katuliena82
@lenka2341
@lujzamisko tak baby už to mám aj ja zasebou včera Dakujem za podporu v modlitbach ozaj uzasny porod ani jeden steh 😀 krasny velky Oliverko Javorcik 4050g. A 53cm. O 13.15h.vykukol od 8rana v nemocnici manžel celý čas pri nás samotný pôrod na sále 15min. Cvičení z anibalom sa oplatilol

debora16
29. apr 2016

@priora
@katuliena82
@lenka2341
@lujzamisko tak baby už to mám aj ja zasebou včera Dakujem za podporu v modlitbach ozaj uzasny porod ani jeden steh 😀 krasny velky Oliverko Javorcik 4050g. A 53cm. O 13.15h.vykukol od 8rana v nemocnici manžel celý čas pri nás samotný pôrod na sále 15min. Cvičení z anibalom sa oplatilo

debora16
29. apr 2016

@katuliena super tak sa teším že už to máme zasebou som sa bála a taký skvelý pôrod normálne som šťasna a ani jeden steh troška som sa natrhla ale len pri čítaní to stipe ale to je nič oproti tomu keď by ma mali nastrihnut a siť

debora16
29. apr 2016

@priora 😀 ahojky mne pomohli aj keď som nechcela vyvolavacku ale brucho som mala jak medicinbal a dosť tvrdo keď som včera došla že pozrie ako sa to má tak som bola už má 6cm.ale pomohli aj tak 5injekcii +infúzia na sále a šlo to šup šup ale no bolo to že kontrakcie som predychavala zhruba 2h. Juj baby mám to zasebou cítim sa stasna

debora16
29. apr 2016

@debora16 tam má byť cikaní nie čítaní ale tak aspoň si sa zasmiala

lujzamisko
29. apr 2016

@katuliena82 ja mam tiež opuchnuté strašne už sa až moji báli či je to ok . No my to kojenie niekedy fajn niekedy horšie. Malý cez noc pekne len 2x hore napapa sa tak 20 min s jedneho a zaspí ale cez deň každú hodinu len tak chvíľku 7 minút alebo tak potom je nervacik 😀. Ale tak cez noc V pohode dokopy 5 hodín spím . Dnes nas budú prepúšťať tak som happy

lujzamisko
29. apr 2016

@debora16 Gratulujem joj super to sú pôrody ako vám závidím 😀😀😀😀😀 . Ja ešte musím poriadne naučiť to kojenie a bude dobre. Však maličký má len 6 dní 😀 sa ešte len privika na tento svet 😀😀😀😀. Držím palce aby ste išli čo najskôr domov

lujzamisko
29. apr 2016

@priora čo moja ako ???

lenka2341
29. apr 2016

@debora16 Gratulujeme!!! No super tak už to máš za sebou 🙂 aj cvičim s aniball tak dufam že budem aj ja spokojná.možem sa opytať kolko sa ti podarilo nacvičiť?

debora16
29. apr 2016

@lenka2341 nacvicila som 27cm.viac som nedala lebo cez bolesť som nechcela ísť a ľanové semienka odporúčam uvidíš aj tebe to pôjde šikovne len sa nezľaknite a počúvaj kedy tlačiť

priora
29. apr 2016

@debora16 no super tiez teda gratulujem ;)

priora
29. apr 2016

@lujzamisko ja stale nic ;)