Aprílovky 2016
@lujzamisko no ako uz ste doma? 🙂
@debora16 on je cez deň placko ale teraz dostal o pred osôb na 20 min didi a spal do 1 rána. Ja väčšinou vstanem raz a potom o 5 ráno 😀😀😀. Tak ze aj ty fajn . Len strašne ma to boli keď papá už mám aj masticku. A niekedy je nervny nechce sa prisat tak trošku pre varenej vody včera aj dostal a potom bol spokojný. Mamina mu uvarila fenyklovy cajik že ten deti môžu od narodenia. Tak keď je nervny moc dostane trošku😀
@priora Hej konečne ale mám pocit že som tam nachladla lebo nebolelo ma keď cikas sv už hej. Dá sa piť urologicky čaj ???? Ako si kojila V pohode lebo niekedy sa vôbec nechce prisat
No ja som sa zas nevyspala ;( celu noc ma boela panva ale neskutocne bolesti som musela zakazdym spravit par krokov na chvilu sadnut a potom chvilu pospat a celu noc dokolecka
@lujzamisko ja si myslim ze v poho mozes preco nie 🙂 skus mozno pomoze., u nas bolo kojenie katastrofa on sa prisal sam az ako dvojmesacny dovtedy som idsavala a davala aj UM tak.,, on bol velky papkac takze dlho som teda nekojila do 4 mesiacov len
@lujzamisko neboj sa Lujzi ide to ,ja síce nekojim ale tak nie každá má tú možnosť ja musím brať lieky a tie idú do mliečka tak to mám zastavene
@debora16 tak ja som dosť S toho že sa sama stresujem že nemám dosť ale priateľ mi hovory nech prestanem však malý pekne spinka cika tak asi stačí mu to . 😀 aj odsajem síce len 40 ml za jedno odsatie ale aspoň niečo ešte navyše keď vymýšľa

@priora hovorila som ze budem posledna 😅